• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerinizi Çok Şahane Görüntülerle Donatın

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Tanıtım:
Resimlerin arka planlarını düzenlemek için bir çok program bulunmaktadır. Bu programlardan biride Magic Photo Editor programıdır. Magic Photo Editor programıyla resimlerinizin arka planlarını değiştirebilir, resimlerinize çeşitli efektler verebilirsiniz.

Programın genel özelliklerine bakacak olursak;
— Programın içerisinde 200 adet maske bulunmakta ve bu maskeleri resimlerinize uygulayabilirsiniz.
— Programda 60 tane çiçek resmi bulunmakta olup bu resimleri fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabilirsiniz.
— Programda fotoğraflarınızı ilginç hale getirebileceğiniz 120 tane karikatür resmi bulunmaktadır.
— Fotoğraflarınıza text editörü ile yazılar yazabilirsiniz.
--- Ayrıca programda 200 adet çerçeve(Frame) bulunmakta olup, resimleriniz de bu çerçeveleri kullanabilirsiniz.

Ben kurdum kizlar ,guzel ve cok basit bir program yerimseniben

şutarafagitti

Son düzenleme:
Yaa zepp SP2 ınmıyor yanı ınıyor ama program kullanılamıyor..
onu kullanamadıgım ıcınde programı ındıremıyorum

Tanıtım:
Resimlerin arka planlarını düzenlemek için bir çok program bulunmaktadır. Bu programlardan biride Magic Photo Editor programıdır. Magic Photo Editor programıyla resimlerinizin arka planlarını değiştirebilir, resimlerinize çeşitli efektler verebilirsiniz.

— Programın içerisinde 200 adet maske bulunmakta ve bu maskeleri resimlerinize uygulayabilirsiniz.
— Programda 60 tane çiçek resmi bulunmakta olup bu resimleri fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabilirsiniz.
— Programda fotoğraflarınızı ilginç hale getirebileceğiniz 120 tane karikatür resmi bulunmaktadır.
--- Ayrıca programda 200 adet çerçeve(Frame) bulunmakta olup, resimleriniz de bu çerçeveleri kullanabilirsiniz.

şutarafagitti
Zepp ben bu programı indirdim gerçekten çok hoş ama bir şeyler yapim dedim yaptım ama kaydetip masa üstüne koymak istiyorum ama olmuyor :çok üzgünüm:bana yardım edermisin canım :1hug:

Zepp ben bu programı indirdim gerçekten çok hoş ama bir şeyler yapim dedim yaptım ama kaydetip masa üstüne koymak istiyorum ama olmuyor :çok üzgünüm:bana yardım edermisin canım :1hug:

resım tamam olduktan sonra save deyıp ıstedıgın yere kaydet once masaustune kaydedıp sonra fotolarının arasına atarbılırsın..
kendı fotolarının arasına atttıgın resme sag tık yap ve masa uzerı olarak ayarla..şutarafagitti
ben yaptım cok guzel oldu..:dance::dance:

zepp programda cerceve karıkatur ve mask sayısı 20...:kahve:
programın tamamını almak gerekıyor 200 olması ıcın..:1closedeyes:
yanılıyor muyum?CADIARZU

resım tamam olduktan sonra save deyıp ıstedıgın yere kaydet once masaustune kaydedıp sonra fotolarının arasına atarbılırsın..
kendı fotolarının arasına atttıgın resme sag tık yap ve masa uzerı olarak ayarla..şutarafagitti
ben yaptım cok guzel oldu..:dance::dance:

canım yapıyorum ama bir türlü olmuyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sağa tıklıyorum ama tıklama olmuyor ya:çok üzgünüm:

glitteryourway-89d9bdb0.gif

canım yapıyorum ama bir türlü olmuyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sağa tıklıyorum ama tıklama olmuyor ya:çok üzgünüm:

glitteryourway-89d9bdb0.gif

Sohret ;resimleri tasarlayip bitirdikten sonra save butonuna basip oradan istedigin yere kaydedeceksin (sag tik uygun degil )yerimseniben
Cok basit ,kolay gelsin ...

Zeppim yav bende indireceğimde demo sürüm mü bu full mu seriali var mı içindebenneyaptımki

Sohret ;resimleri tasarlayip bitirdikten sonra save butonuna basip oradan istedigin yere kaydedeceksin (sag tik uygun degil )yerimseniben
Cok basit ,kolay gelsin ...

zeppcim canım photoya tıklıyorum ama nedense şu yazı çıkıyor 30_time_trial over!Please register it yazıyo bu ne şimdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

glitteryourway-abd4a899.gif

bu program 30 kullanımlık demo sürümü arkadaşlar
ona göre tasarruflu kullanın:))
serialini aradım ama bulamadımm

zepp bende indirdim kullanmasida cok basit ama su arkadi resim hic degismiyor arka plan senin su ilk sayfada gösterdigin örnektekinin aynisi onu degistirmek mümkün degilmi

zepp bende indirdim kullanmasida cok basit ama su arkadi resim hic degismiyor arka plan senin su ilk sayfada gösterdigin örnektekinin aynisi onu degistirmek mümkün degilmi

Canım onun için soldaki menülerden backdrop varya onu tıklayıp resim aç o arka plan oluyoryerimseniben

Tanıtım:

şutarafagitti

Arkadaslar konuyu tekrar duzenledim programin full versionunu verdim yerimseniben

Full Version has 200 masks 、 60 flowers 、 120 cartoon pictures 、 160 frames for you to choose.şutarafagitti

file size: 10.9Mb

Kolay gelsin bir +rep yeter yerimseniben:içelim:

Back