- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
-
- Konu Sahibi after_before
- #2.321
Aşkı memnu biteli kaç sene oluyor ki
Boy atmış maşallah diyelim
O banada olurdu küçükken kabak çekirdeğini yiyemezdim atardım kabuklu kabuklu ..
Birgün küçük dilime normal çekirdek kabuğu saplanmıştı annem parmağını sokmasa onun acısını ve rahatsızlığını çekecektim bütün gün
Neyseki annem imdadıma yetişti ..
Azda olsa ye rose,olmaz böyle..Ben olsam şimdi yemiştim iradenin kuvvetine sağlık maşallah ..
Teşekkür ederim bebeğim :), iradeliyimdir neyse ki, kolay kolay canım bişey çekmez ve yemem de zaten, bugün hasta oldum, o yüzden canım acayip tatlı çekiyor da o yüzden böyleyim, tatlı krizim geldi, her ay böyle geliyor.
Yenir yenir niye yenmiyormuş
2010da bitti yanlış hatırlamıyorsam.
Ayy normal çekirdek kabukları damağa falan da saplanır bazen o da çok berbat
Bende pek severim un helvasını, ama yapması çok zor geliyo hep
Lütfen at azğına bir lokma yahu ..Teşekkür ederim bebeğim :), iradeliyimdir neyse ki, kolay kolay canım bişey çekmez ve yemem de zaten, bugün hasta oldum, o yüzden canım acayip tatlı çekiyor da o yüzden böyleyim, tatlı krizim geldi, her ay böyle geliyor.
Aynen bayılırım bende, sorma yaa, bana da zor geliyor, neyse ki annem yapıyor, sağolsun.
Ben yiyemem, bi keresinde boğazıma saplanmıştı, o günden beri de ağzıma çekirdek koymadım.
Ben yoğun bir şekilde bir seneden beri kaju yerim .. Yemeyen varsa denesin derim.. Vazgeçilmez kuruyemişimmm
Lütfen at azğına bir lokma yahu ..
Bak aylık döneminde tatlı canın çok çekiyormuş zaten bugunlük böyle olsun yarın dengelersin durumu ..
Tamam canım yaa, seni mi kıracağım, gidiyorum mutfağa yemeye, hadi hayırlı uğurlu olsun.
Afiyet olsun
Bizede vereceksen yiyebilirsin
Tamam canım yaa, seni mi kıracağım, gidiyorum mutfağa yemeye, hadi hayırlı uğurlu olsun.
Evlendiğimizde evimize geldiğinizde size kaju ikram edeceğimmmmmsağolasın ablacım Rabbim karşılıklı yemeyide nasip etsin
Aa ayıp ettin canım yaa, sizlere vermeyeceğim de kime vereceğim ki, gel gel, buyur.
Amin canım inşaallah neden olmasın