''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Fİlm izlerim bakın hee. Zaten birikmiş filmlerim var izlenecek:KK14:

Layd evde çekirdek çitlenmez bilmiyormusun en büyük düşmanıdır kadının o :KK4:

niye kız, yere mi atıyorsunuz kabukları:KK53: tabağa atmak o kadar mı zor:KK52::KK52::KK52:

:KK70: Yere atmıyoz da onlar isyan edip yere düşüyolar sanırım. zaten hiç beceremem bu kabak çekirdeğini yemesini. :KK19:

Fİlm izlerim bakın hee. Zaten birikmiş filmlerim var izlenecek:KK14:

Layd evde çekirdek çitlenmez bilmiyormusun en büyük düşmanıdır kadının o :KK4:

Öyle valla düşman ama canım çekti :KK14:

Kızlar ben geldim:KK51:, annem un helvası yapmış bugün, canım şu anda acayip çekiyor ama yesem mi bilemedim yaa, baya bi kalorili malum kendisi.:26:

Son düzenleme:
Burdayızzzzzzzzzz.

Sabah temizlik yaptım, şimdi kabak çekirdeği çıtlıyoruz her yer dünkü gibi oldu:KK4:

Kabak çekirdeğini eskiden çok severdim bir süre sonra kabak çekirdeğine olan ilgim azaldı tadı hoşuma gitmemeye başladı ..

Kızlar şu Aşk-ı Memnu'da nihalın kardeşini oynayan çocuk;umutsuz ev kadınlarında da oynuyor herhalde

Eğer oysa ne kadar büyümüş maşallah

Kananlları gezerken gördüm

Kabak çekirdeğini eskiden çok severdim bir süre sonra kabak çekirdeğine olan ilgim azaldı tadı hoşuma gitmemeye başladı ..

Kızlar şu Aşk-ı Memnu'da nihalın kardeşini oynayan çocuk;umutsuz ev kadınlarında da oynuyor herhalde

Evet o canım:KK31:

Benim tadıyla bir problemim yok fakat yemekte zorlanıyorum sadece :KK53: Bazen kabuklarıyla beraber yiyorum :KK52:
Evet nihalin kardeşi o, çok büyüdü harbiden.

Benim tadıyla bir problemim yok fakat yemekte zorlanıyorum sadece :KK53: Bazen kabuklarıyla beraber yiyorum :KK52:
Evet nihalin kardeşi o, çok büyüdü harbiden.

Aşkı memnu biteli kaç sene oluyor ki

Boy atmış maşallah diyelim

O banada olurdu küçükken kabak çekirdeğini yiyemezdim atardım kabuklu kabuklu ..

Birgün küçük dilime normal çekirdek kabuğu saplanmıştı annem parmağını sokmasa onun acısını ve rahatsızlığını çekecektim bütün gün

Neyseki annem imdadıma yetişti .. :KK14:

X