- 2 Ekim 2011
- 1.744
- 7
-
- Konu Sahibi after_before
- #2.341
İçimi rahatlattın yemin ediyorum oh be git ye afiyet bal şeker olsun kuzum
Yahu birşey soracağım
Pudralı sir ağdayı marketlerden birinde bulabilir miyim ?
Sağol canım, teşekkür ettim, gel yiyelim beraber, bu arada kajuyu bende severim, tadı süper.
Bilmem canım hiç dikkat etmedim:26:
Yüzüme sürdüğüm ağda pembe pudralı sir ağdaydı şimdi farklı şehirde olduğum için ne olur ne olmaz diye almak istiyordum ama nereden alacağımı bilemiyorum özel sipariş mi versem ne yapsam
Hoşgeldin şekerim. Çorbacı nasıldı
Geldim gacılarr
Layd onun altında yazan soruyu anlamamışsın kuzumm
Margicim yüzüne mi kullanacaksın pudralı sir ağdayı. KArtuş halinde satılanları var şekerim kozmetikcilerde ama kartuş şeklinde sen sanırım teneke içinde istiyorsun
Hoşgeldim Bifo , evet aynen öyle yüzüme kullandım teneke şeklinde olanlarını .. Kozmetik ürünleri satan yerlere soracağım teneke şeklinde olanı lazım farklı bir ağda sürmek istemiyorum.. Sivilce yapar diye korkuyorum şuan kullandığım bir sir ağda markası var bu pempe ve pudralı olanlardan gayet memmunum sivilce yapmıyor onu bulacağım bakayım araştırıyorum kuzum ..
Enişte bey duymasın keser seniLen atv de yarışmacı bi adam var adam konuştukça dinleyesim geliyor bonusimo
Keşke bende korkmasamda yüzüme ağda yapsam. ağdaya verdiğim paralarla 1+1 ev alırdım kendime :2:
Bence bulursun kozmetikcilerde büyük bi şehirde yaşıyorsan vardır
Yemek yicem diye çıktın sonra saatlerdir haber alamadık senden ..angelim gelmiş hosgelmiş.
yıne derin konulara cevaplar yazıyor.
angelim gerek yok buraya gel. burası daha havadar bana göre.
ee kızcelerim sizden ne haber