''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Yemek yicem diye çıktın sonra saatlerdir haber alamadık senden ..

Kilo almıyorsun diye ölümüne mi yemek yedin ne yaptın abla

kiloyu takmıyorum kuzu ya farketmez
kardesıme matematik calıstırdım bıraz. yarın sınavı varmıs fındıgımın.
sonra da bulasıkları makıneye dizdim derken sızınleyım

kiloyu takmıyorum kuzu ya farketmez
kardesıme matematik calıstırdım bıraz. yarın sınavı varmıs fındıgımın.
sonra da bulasıkları makıneye dizdim derken sızınleyım

İyi yapmışsın bende kuzenimi matematik ve geometri çalıştırdım bugun .. onunda yarın sınavı varmış

evet kuzu yeni acılmıstı.
birileri kib icin geziyor heralde.
ya da farklı sebepte olabilir.
kimsenın gunahını almayalım.
her sey varsayım.
gelene kadar ogrenemeyecgız

Son düzenleyen: Moderatör:

bakın bu üye diger topikte bizi şikayet edip 'biz sizin gibi devam edip ceza mı alsaydık hepiniz bize hakaret ettiniz' demişti.oysa eski sayfalarda HEPİMiZİN hakaret etmedigi görülüyor.
şimdi de buraya gelip hakaret etmiş.yani bu kadar çelisilir hani yazmazdınız muhattap olmak istemezdiniz bizimle?!!
o konuda da anlatmaya calstım yıne anlamadı.

önceki tartısmamızda da yıne anlatılmaya calısılanı anlamadı.
zaten yazmıstım görürsünüz 'seninle seviyelice konsmanın zor oldugunu biliyorum 'diye.
yine yanılmadım...

ben bu yazısını dun 4 gibi gördüm hic eski sayfalara dönmemiştim.
ha konu arkadasları korumak mı?
yoksa düşünceyi belirtmek mi?
hangisini anlarsan sen bilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben ders calısmaya gidiyorum
sonra görüşürüz insallah

İnsanları gerek mesleki, gerek kişisel, gerekse sosyal açıdan aşağılayan birini görürsem, tepkim yine aynı olur..Burada mesleğini kullanarak kimsenin kimseyi küçümseme gibi bir hakkı yok...Herkes haddini bilmeli..
Bu sebeple ben aldığım cezadan hiç ama hiç pişman değilim...Kural ihlali yaptım ve cezamı aldım...Angel ile after ne düşünüyor onu bilemiyorum tabi...
Lakin artık bu mevzuyu uzatmayalım kızlar....Teker teke döküleceğiz hepimiz yoksa...Gerek yok..

Bu arada After, saldırmak için gelen arkadaşın "acınası insanlar" lafına cevap verdiği için ceza aldı...

Rose , 10 dakika engelinden mesaj yazamadım kuzu ..

Döneceğim en kısa zamanda sana bekle bir iki dakikacık , mesajımı fırlatıcam.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…