- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi ben umudum
Tamamm :) artik 2 hafta bekliycem ondan azda olsa kabardı dmekki:)) ya ben 2 uygulama yaptım ama pek anlayamadm acıkcası.bazı yerlerde cikmadı. Bidahaki yaptıgmda sonuc alırım heralde. Bide koltuk altını hangj baslıkla yapıyosun şekerim
Kızlar ya bide benim makinamda nokta nokta bişeyler ciktı. Led yeri var ya orda yanık yanık minicik.siliyorum ama gecmiyo. Sizdede öyle oldu mu?
Genital dediği iç kısımlarıdır yaÇok üzüldüm suan elim hep yüzümde yadirgadim bu halimi :) ee napcaz biz bu lazeri seysini oraya yapiyoruz sivilce genitale yapıyoruz zararlı en onemli yerler buralar aslında. Bide aklimi kurcalayan fda onaylı ee disardaki cihazlar daha derine atış yapıyor onlar zararli değilde bu mu zararli arycam remingtonun musteri hizmetlerini bi sorcam bakalim
Aynen ya yuze kullanma genitale kullanma ne anladık bu iştenn. Sor şekerim sor bizede haber verrÇok üzüldüm suan elim hep yüzümde yadirgadim bu halimi :) ee napcaz biz bu lazeri seysini oraya yapiyoruz sivilce genitale yapıyoruz zararlı en onemli yerler buralar aslında. Bide aklimi kurcalayan fda onaylı ee disardaki cihazlar daha derine atış yapıyor onlar zararli değilde bu mu zararli arycam remingtonun musteri hizmetlerini bi sorcam bakalim
bende markafoniden almıştım. garanti belgesi boş geldi ama sitede de kaydettirecek bir yer göremedim nasıl yapmam gerekiyor acaba ?Bende de öyle
Ama siteye girdiğinde ürününüzü kaydettirin diye bi yer var ya oraya model numarasını girmen yetiyor.
https://tr.remington-europe.com/product-registration.htmlbende markafoniden almıştım. garanti belgesi boş geldi ama sitede de kaydettirecek bir yer göremedim nasıl yapmam gerekiyor acaba ?
Faturanızı saklamanız yeterliymiş garanti için.bende markafoniden almıştım. garanti belgesi boş geldi ama sitede de kaydettirecek bir yer göremedim nasıl yapmam gerekiyor acaba ?
Ben 2 kere kullandım bugün 3.yü yapcam. Ilk başta işe yaramiyo gibi geldi ama baya dökülmeler oldum bacagımın bi kısmında hic cıkmıyo. Bence almasınız:)merhabalar:) ben uzun zamandır araştırıyorum remington ıpl 6750 piyasadaki en fonksiyonel ıpl olarak görünüyor. kardeşimle ortak alıcaz faydasını görenler fikirlerini paylaşabilir mi acaba benimle. şuan markafonide indirimde kaçırmak istemiyoruz sevgiler:)
yarın akşam 2. seansı yapıcamaynen yapali 12 gun oldu hala dokulme yok ama yaptigim yerlerde hafif aci oluyo arada ne zaman dokulecekse artik kullanma klavuzunda 7 ila 15gun arasi dokulur diyor ama bilmiyorum aktif kullananlar varmi tecrubeliler...??
Yuzumu degilde kollarimi jiletledim cook sarıydi biraz sertlessin istedim yanlis yapmamisimdir ins.. bugun 2. Seansi yaptim 1. Seanstan sonra hic bir etki görmemiştim bakalim ne olacakHe bu arada cenemde etki gordum cok yogun killar vardi(kil diyorum o dereceydi) bir cogu cikmiyor arkadaslar yuzunuze kollariniza hicbir suretle jilet vurmayin tras makinasida ayni kisaligi veriyor hemen hemen ne olur ne olmaz hamilelikte falan kullanilmiyor o donemlerde tuyler kila donerek cikmasin (tekrar cocuk dusunenler falan varsa)