Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Vücut başlığıyla yaptım en geniş olanla.

Kızlar ya bide benim makinamda nokta nokta bişeyler ciktı. Led yeri var ya orda yanık yanık minicik.siliyorum ama gecmiyo. Sizdede öyle oldu mu?

benim de oldu ama alkolle silince geçiyomuş. Pamuklu çubuğa alkol döküp silin diyo kılavuzunda.
Ben biraz bastırarak kendi beziyle sildim çıktı.

Genital dediği iç kısımlarıdır ya
Ben hastanede de alex.. makinesine gittim genitale. Her yerine yapıyolardı.

Aynen ya yuze kullanma genitale kullanma ne anladık bu iştenn. Sor şekerim sor bizede haber verr

Çok sağol canımmm. Eve gidince bende bi siliyim bakalım inşallah gecer:/ bide dedigin dogru genitalle ic kısmı kastediyodur galba.yapcam bende yaa dayanamıcam

aynen yapali 12 gun oldu hala dokulme yok ama yaptigim yerlerde hafif aci oluyo arada ne zaman dokulecekse artik kullanma klavuzunda 7 ila 15gun arasi dokulur diyor ama bilmiyorum aktif kullananlar varmi tecrubeliler...??

bende philips mi Remington mu karasız kaldım ama anladığım kadarıyla ikiside kesin sonuç değil kafam çok karışık

Merhaba kızlar bende morhipodan remington ıpl 6750 aldım içinden çıkan garanti belgesini onaylattınızmı ? Sitedeki ürün tescili yaptım ama kağıdı onaylatmak gereklimi acaba?

merhabalar:) ben uzun zamandır araştırıyorum remington ıpl 6750 piyasadaki en fonksiyonel ıpl olarak görünüyor. kardeşimle ortak alıcaz faydasını görenler fikirlerini paylaşabilir mi acaba benimle. şuan markafonide indirimde kaçırmak istemiyoruz sevgiler:)

Ben 2 kere kullandım bugün 3.yü yapcam. Ilk başta işe yaramiyo gibi geldi ama baya dökülmeler oldum bacagımın bi kısmında hic cıkmıyo. Bence almasınız:)

aynen yapali 12 gun oldu hala dokulme yok ama yaptigim yerlerde hafif aci oluyo arada ne zaman dokulecekse artik kullanma klavuzunda 7 ila 15gun arasi dokulur diyor ama bilmiyorum aktif kullananlar varmi tecrubeliler...??
yarın akşam 2. seansı yapıcam
hiçbişey dökülmedi.

bikiniyi 1. derecede
bacakları 4. derecede
kol altlarını 3. derecede yapmıştım

Dun ikinciyi yaptim bu sefer daha detayli yaptim seviyeleri yukselterek tabi bi oncekine gore daha cabuk etki gormek icin insallah etkisini goruruz ya o kadar para verdik deger insallah

He bu arada cenemde etki gordum cok yogun killar vardi(kil diyorum o dereceydi) bir cogu cikmiyor arkadaslar yuzunuze kollariniza hicbir suretle jilet vurmayin tras makinasida ayni kisaligi veriyor hemen hemen ne olur ne olmaz hamilelikte falan kullanilmiyor o donemlerde tuyler kila donerek cikmasin (tekrar cocuk dusunenler falan varsa)

Yuzumu degilde kollarimi jiletledim cook sarıydi biraz sertlessin istedim yanlis yapmamisimdir ins.. bugun 2. Seansi yaptim 1. Seanstan sonra hic bir etki görmemiştim bakalim ne olacak

Bir de ben baya yuksek derecede yapıyorum kol ve bacaklari 5 bikiniyi 3 veya 4 ama dokulme fln olmadı annemin bıyık bolgesi siyahti ona yaptik daha ilk seansta farkedilir yok olma oldu

Slm herkese tüm yorumları okudum bugün bir mağazada kızlar çok anlattı tavsiye etti araştırdım tamda lazer merkezine gitmeyi düşündüğüm şu günlerde merak ettiğim kola üst bacaga jilet yapmak bide jilet yapmakla kalmayım cılız tüyler kıl olmasın yüzde bıyık ta da uygukadiktan sonra hicbirsekilde sır ip cimbiz işlemi yapmiycakmiyiz eee uzarsa nolcak bıyıklı:) ha birde yaz geliyor sadece 24 saat güneş görmemesi yeterli mi Ayy alsammi çok heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…