Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

valla ben yaptim ama bekliyorum uzuyor killar ama boyle sert yanik oldugu belli oluyo dokulecekmi dokulmeyekmi bekliyorum bakalim

Yüzde nasıl.bir etki oldu acaba merak ediyorum çokkk deneyen var mı

Ayva tüylerini arttırır yazıyo kullanma kılavuzunda
Ben yüzüme yapmam bunu
koluma ve üst bacağıma bile yapmam çünkü ince tüylerim. Bi de artmasın

bi biyologtan duymustum kalemle cizmeyin lazer degdiginde zamanlaleke oluyor diye bilginize

Ayy bi daha çizmiyim ya bilmiyodum sağolun

Bu arada bu ürünü internet sitesinden kaydederseniz 1 yıl daha garantisi uzuyomuş. Kutusunda yazıyo. Hemen kaydettim 2+1 sene garanti uzadı şu an

Yaaaa kızçeler ben dayanamadım koltuk altı ve bacagımı 1 hafta arayla iki kez yaptım :) cok zarar verirmi ki acabaaa:KK17:ya bide nasıl genital bölgeye olmaz. Yapsak cok zarar verir mi ki ya bi türlü cesaret edemedim. Ama bu lazer sadece kıl kökünü gormüyomu nasıl yumurtalklara falan zarar versinkimsırf orası icin almıstim zaten benn:KK43:

Sakal kesme makinasi varsa onunla kesin tuylerinizi traslamak zorunda degilsiniz her bolgeyi 0.5 mm den uzun olmamasi lazim

Kizlar ben genitalede yaptim bunu zarar verir mi ki sirf ora icin almistim ama :KK43: korktum simdi bide yüzümde ayva tuyleri var onlarida almadan ustunden yapmıştım insallah artirmaz :KK17: buarada renkli kalemle cizince beyaz lekeler yapiyormus ama beyaz kalemde leke yapanini henuz duymadim hatta oneren cok oldu ama beyaz olmak sartiyla

Yaaaa kızçeler ben dayanamadım koltuk altı ve bacagımı 1 hafta arayla iki kez yaptım :) cok zarar verirmi ki acabaaa:KK17:ya bide nasıl genital bölgeye olmaz. Yapsak cok zarar verir mi ki ya bi türlü cesaret edemedim. Ama bu lazer sadece kıl kökünü gormüyomu nasıl yumurtalklara falan zarar versinkimsırf orası icin almıstim zaten benn:KK43:

Sorun değil ama etkisi daha fazla olmaz yani tüylerin daha çabuk bitmez.
Kızarıklık kabarcık gibi şeylere sebep olabilir. 1 haftadan fazla arayla kullanmak lazım. İlk 3 uygulamayı yapmış mıydın?

Ben yapalı 2 gün oldu değişik bişey yok henüz :)

Kizlar ben genitalede yaptim bunu zarar verir mi ki sirf ora icin almistim ama :KK43: korktum simdi bide yüzümde ayva tuyleri var onlarida almadan ustunden yapmıştım insallah artirmaz :KK17: buarada renkli kalemle cizince beyaz lekeler yapiyormus ama beyaz kalemde leke yapanini henuz duymadim hatta oneren cok oldu ama beyaz olmak sartiyla

Ben de genitale yaptım. Sadece çok alt kısımlara yapmadım. Kaçıncı seviyede yaptın?

Ben genitale 1 :KK70: çok canım tatlı galiba ya

Ayva tüylerini arttırır yazıyo kullanma kılavuzunda
Ben yüzüme yapmam bunu
koluma ve üst bacağıma bile yapmam çünkü ince tüylerim. Bi de artmasın

Ayy bi daha çizmiyim ya bilmiyodum sağolun

Bu arada bu ürünü internet sitesinden kaydederseniz 1 yıl daha garantisi uzuyomuş. Kutusunda yazıyo. Hemen kaydettim 2+1 sene garanti uzadı şu an
Canim bende o garanti seysini yapmak istedim ama hepsiburadadan almistim orasida bi garanti kagidi gondermis sadece sanal imza var baska hic bisi yazmiyo satın alinan tarih fln garanti belgesi gecersiz mi acaba tarh fln yok anlamadim sendede oylemi

Canim bende o garanti seysini yapmak istedim ama hepsiburadadan almistim orasida bi garanti kagidi gondermis sadece sanal imza var baska hic bisi yazmiyo satın alinan tarih fln garanti belgesi gecersiz mi acaba tarh fln yok anlamadim sendede oylemi

Bende de öyle
Ama siteye girdiğinde ürününüzü kaydettirin diye bi yer var ya oraya model numarasını girmen yetiyor.

Sorun değil ama etkisi daha fazla olmaz yani tüylerin daha çabuk bitmez.
Kızarıklık kabarcık gibi şeylere sebep olabilir. 1 haftadan fazla arayla kullanmak lazım. İlk 3 uygulamayı yapmış mıydın?

Ben yapalı 2 gün oldu değişik bişey yok henüz :)
Tamamm :) artik 2 hafta bekliycem ondan azda olsa kabardı dmekki:)) ya ben 2 uygulama yaptım ama pek anlayamadm acıkcası.bazı yerlerde cikmadı. Bidahaki yaptıgmda sonuc alırım heralde. Bide koltuk altını hangj baslıkla yapıyosun şekerim

Ben 3 te yaptim :) bazen 4 :) bacak ve kollara 5 te yuzumede 4 te killardan nasil biktiysam :KK53:
Ben hala cesaret edemiyorum genitale yapmayı. Yumurtalıklara zarar verirmiki ya. Yuzede cesaret edemedim ben ayva tuyler cogalır diye. Bide simdi heryere yapmadan once jilet vuruluyo diye biliyorum. Kesip kısaltmak yetiyomu yani kollar ve yuze

Kızlar ya bide benim makinamda nokta nokta bişeyler ciktı. Led yeri var ya orda yanık yanık minicik.siliyorum ama gecmiyo. Sizdede öyle oldu mu?

Ben hala cesaret edemiyorum genitale yapmayı. Yumurtalıklara zarar verirmiki ya. Yuzede cesaret edemedim ben ayva tuyler cogalır diye. Bide simdi heryere yapmadan once jilet vuruluyo diye biliyorum. Kesip kısaltmak yetiyomu yani kollar ve yuze
Ben hic almadim yuzumu direk yaptim ama dun yuzumde ufak ufak sivilcelenme oldu normalde hic sivilce cikaran biri degilimdir acaba lazerden mi diye dusunmedim degil. Genitalede yapıyorum herkes yapmış dokulmeler oldu yazmış dayanamadim bende :)

Ben hic almadim yuzumu direk yaptim ama dun yuzumde ufak ufak sivilcelenme oldu normalde hic sivilce cikaran biri degilimdir acaba lazerden mi diye dusunmedim degil. Genitalede yapıyorum herkes yapmış dokulmeler oldu yazmış dayanamadim bende :)
Aaaa makinedendir heralde sivilceler. Dökülme olur yapınca ama verceği zararı düşününce vazgeçtim ben yapmaktan. Sırf genital için almıştım halbuki :)

Aaaa makinedendir heralde sivilceler. Dökülme olur yapınca ama verceği zararı düşününce vazgeçtim ben yapmaktan. Sırf genital için almıştım halbuki :)
Çok üzüldüm suan elim hep yüzümde yadirgadim bu halimi :) ee napcaz biz bu lazeri seysini oraya yapiyoruz sivilce genitale yapıyoruz zararlı en onemli yerler buralar aslında. Bide aklimi kurcalayan fda onaylı ee disardaki cihazlar daha derine atış yapıyor onlar zararli değilde bu mu zararli arycam remingtonun musteri hizmetlerini bi sorcam bakalim:KK12:

X