- 10 Mart 2016
- 156
- 77
- 36
-
- Konu Sahibi ben umudum
Yüzde nasıl.bir etki oldu acaba merak ediyorum çokkk deneyen var mı
bi biyologtan duymustum kalemle cizmeyin lazer degdiginde zamanlaleke oluyor diye bilginize
Yaaaa kızçeler ben dayanamadım koltuk altı ve bacagımı 1 hafta arayla iki kez yaptım :) cok zarar verirmi ki acabaaaya bide nasıl genital bölgeye olmaz. Yapsak cok zarar verir mi ki ya bi türlü cesaret edemedim. Ama bu lazer sadece kıl kökünü gormüyomu nasıl yumurtalklara falan zarar versinkimsırf orası icin almıstim zaten benn
Kizlar ben genitalede yaptim bunu zarar verir mi ki sirf ora icin almistim amakorktum simdi bide yüzümde ayva tuyleri var onlarida almadan ustunden yapmıştım insallah artirmaz buarada renkli kalemle cizince beyaz lekeler yapiyormus ama beyaz kalemde leke yapanini henuz duymadim hatta oneren cok oldu ama beyaz olmak sartiyla
Canim bende o garanti seysini yapmak istedim ama hepsiburadadan almistim orasida bi garanti kagidi gondermis sadece sanal imza var baska hic bisi yazmiyo satın alinan tarih fln garanti belgesi gecersiz mi acaba tarh fln yok anlamadim sendede oylemiAyva tüylerini arttırır yazıyo kullanma kılavuzunda
Ben yüzüme yapmam bunu
koluma ve üst bacağıma bile yapmam çünkü ince tüylerim. Bi de artmasın
Ayy bi daha çizmiyim ya bilmiyodum sağolun
Bu arada bu ürünü internet sitesinden kaydederseniz 1 yıl daha garantisi uzuyomuş. Kutusunda yazıyo. Hemen kaydettim 2+1 sene garanti uzadı şu an
Canim bende o garanti seysini yapmak istedim ama hepsiburadadan almistim orasida bi garanti kagidi gondermis sadece sanal imza var baska hic bisi yazmiyo satın alinan tarih fln garanti belgesi gecersiz mi acaba tarh fln yok anlamadim sendede oylemi
Canimsin valla iyiki söyledin yaptim simdi cok sagolBende de öyle
Ama siteye girdiğinde ürününüzü kaydettirin diye bi yer var ya oraya model numarasını girmen yetiyor.
Babamın makinasnı alırımm:) ama once jilet vurmak gerekmiyo mu. Ilk yapısta vurmadık diyelim bidahakinde vurmamız gerekmezmiSakal kesme makinasi varsa onunla kesin tuylerinizi traslamak zorunda degilsiniz her bolgeyi 0.5 mm den uzun olmamasi lazim
Tamamm :) artik 2 hafta bekliycem ondan azda olsa kabardı dmekki:)) ya ben 2 uygulama yaptım ama pek anlayamadm acıkcası.bazı yerlerde cikmadı. Bidahaki yaptıgmda sonuc alırım heralde. Bide koltuk altını hangj baslıkla yapıyosun şekerimSorun değil ama etkisi daha fazla olmaz yani tüylerin daha çabuk bitmez.
Kızarıklık kabarcık gibi şeylere sebep olabilir. 1 haftadan fazla arayla kullanmak lazım. İlk 3 uygulamayı yapmış mıydın?
Ben yapalı 2 gün oldu değişik bişey yok henüz :)
Ben hala cesaret edemiyorum genitale yapmayı. Yumurtalıklara zarar verirmiki ya. Yuzede cesaret edemedim ben ayva tuyler cogalır diye. Bide simdi heryere yapmadan once jilet vuruluyo diye biliyorum. Kesip kısaltmak yetiyomu yani kollar ve yuzeBen 3 te yaptim :) bazen 4 :) bacak ve kollara 5 te yuzumede 4 te killardan nasil biktiysam
Ben hic almadim yuzumu direk yaptim ama dun yuzumde ufak ufak sivilcelenme oldu normalde hic sivilce cikaran biri degilimdir acaba lazerden mi diye dusunmedim degil. Genitalede yapıyorum herkes yapmış dokulmeler oldu yazmış dayanamadim bende :)Ben hala cesaret edemiyorum genitale yapmayı. Yumurtalıklara zarar verirmiki ya. Yuzede cesaret edemedim ben ayva tuyler cogalır diye. Bide simdi heryere yapmadan once jilet vuruluyo diye biliyorum. Kesip kısaltmak yetiyomu yani kollar ve yuze
Aaaa makinedendir heralde sivilceler. Dökülme olur yapınca ama verceği zararı düşününce vazgeçtim ben yapmaktan. Sırf genital için almıştım halbuki :)Ben hic almadim yuzumu direk yaptim ama dun yuzumde ufak ufak sivilcelenme oldu normalde hic sivilce cikaran biri degilimdir acaba lazerden mi diye dusunmedim degil. Genitalede yapıyorum herkes yapmış dokulmeler oldu yazmış dayanamadim bende :)
Çok üzüldüm suan elim hep yüzümde yadirgadim bu halimi :) ee napcaz biz bu lazeri seysini oraya yapiyoruz sivilce genitale yapıyoruz zararlı en onemli yerler buralar aslında. Bide aklimi kurcalayan fda onaylı ee disardaki cihazlar daha derine atış yapıyor onlar zararli değilde bu mu zararli arycam remingtonun musteri hizmetlerini bi sorcam bakalimAaaa makinedendir heralde sivilceler. Dökülme olur yapınca ama verceği zararı düşününce vazgeçtim ben yapmaktan. Sırf genital için almıştım halbuki :)