Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

selam kızlar kargom az önce geldi çok heyecanlıyım nasıl kullanıcam:110:
Hayırlı olsun mutlaka kulanim klavuzunu cok dikkatli oku.. basit bir kullanimi var zaten sensor kismina yapacağın bolgeyi okutuyorsun bildirim sesinden sonra atis yapiyorsun. Sormak istediklerin varsa yardimci olabilirim

Kizlar ben 2. Seansimida yaptim ama hic bir degisiklik yok :KK43: sari tuylu olmak hic bu kdr sinirlerimi bozmamisti.. kollarimda uzama cok az ama bacaklarda son gaz devam cikiyorlar.. bu arada annemin biyik bolgesini yaptim ve Uçuk çıktı klavuzda da ucuk gecmisi varsa ucugu tetikler yazıyor bi zararı olur mu Kadıncagizin biyiklari neredeyse bitti bu canimizi sıktı. Bir de 2. Seanstan sonra 2 haftada bir mi yapıcaz klavuzda haftada 1 yapabilirsiniz yaziyor siz ne yaptınız sonuclar nasil

Hayırlı olsun mutlaka kulanim klavuzunu cok dikkatli oku.. basit bir kullanimi var zaten sensor kismina yapacağın bolgeyi okutuyorsun bildirim sesinden sonra atis yapiyorsun. Sormak istediklerin varsa yardimci olabilirim
teşekkur ederim canım dün çalıştırdım bi kaç deneme atışı yaptım sadece.evde alkol olmadığı için devam etmedim her uygulamadan sonra temizlenmesi gerekiyormuş.sana da cok üzülüyorum ayrıca. sana değil daha çok annene yaramış cihaz. kullanım kılavuzunda yazıyor onu da baştan sona kadar okudum. sarı gri beyaz tüylerde etkili olmazmış.bence sen daha fazla uygulama yapma çünkü ters etki yapıp çoğalabilirmiş.iğneli epilasyonu araştırmanı tavsiye ediyorum cihazı da annene hediye etHoppa

Mutlaka bilgilendirin olurmu
merabalar cihaz hakkında fazla bişey bilmiyorum videosunu izledim ve kullanım kılavuzunu okudum sonuna kadar.tam uygulama yapmadım ilk gün.rahat kullanımı var ama cihaz tene tam değmeyince atış yapmıyor o biraz sıkıntı gibi zaman açısındanyorumları da okudum genelde olumlu yorumlar yapılmış.ama şimdilik ben bişey diyemem tüylerim siyah etkili olacagını düşünüyorum ilerleyen zamanlarda olumlu veya olumsuz yorumlarımı yazarım:KK24:

teşekkur ederim canım dün çalıştırdım bi kaç deneme atışı yaptım sadece.evde alkol olmadığı için devam etmedim her uygulamadan sonra temizlenmesi gerekiyormuş.sana da cok üzülüyorum ayrıca. sana değil daha çok annene yaramış cihaz. kullanım kılavuzunda yazıyor onu da baştan sona kadar okudum. sarı gri beyaz tüylerde etkili olmazmış.bence sen daha fazla uygulama yapma çünkü ters etki yapıp çoğalabilirmiş.iğneli epilasyonu araştırmanı tavsiye ediyorum cihazı da annene hediye etHoppa
Tesekkur ederm cnim :KK43: Igneliyi cok onermiyorlar leke problemi yapıyormuş ki benim tenim cok hassas bakalim daha 2.seansi yaptım belki etki eder diye bekliyorum. Tuylerim sari ama kalin sert neden gormuyo ki anlamiyorum. Aslinda dogustan kızılım ama tuylerim sarı kızıldı ama ala ala rengi döndü. Anlamiyorum cok acik sari tuylerde etkisiz diyor ama cok acik sarida degilki jiletledim sürekli umarim dokulme azalma olurda burdan mujdeli haber veririm. Buarada alkolu cihazı temizlemek icin mi kullanicaksin onun icin beklemene gerek yok canim ben bezini cook hafif nemlendiriyorum siliyorum bisi kalmiyo gerci bende oyle benekte olmuyo cok

Tesekkur ederm cnim :KK43: Igneliyi cok onermiyorlar leke problemi yapıyormuş ki benim tenim cok hassas bakalim daha 2.seansi yaptım belki etki eder diye bekliyorum. Tuylerim sari ama kalin sert neden gormuyo ki anlamiyorum. Aslinda dogustan kızılım ama tuylerim sarı kızıldı ama ala ala rengi döndü. Anlamiyorum cok acik sari tuylerde etkisiz diyor ama cok acik sarida degilki jiletledim sürekli umarim dokulme azalma olurda burdan mujdeli haber veririm. Buarada alkolu cihazı temizlemek icin mi kullanicaksin onun icin beklemene gerek yok canim ben bezini cook hafif nemlendiriyorum siliyorum bisi kalmiyo gerci bende oyle benekte olmuyo cok
inşallah etki eder müjdeli haberini alırız cnm :KK71:kılavuzda alkol veya ispirtoyla temizleyin yazıyordu uzun ömürlü oluyormuş bende kılavuza uyucam yanlış bişi yapmiyim..sana da epilasyon uygulamalarında başarılar dilerim.umarım güzel sonuç alırsın birazcık sabret bakalım:KK24:

merhaba ben remington 6750 aldım daha kullanmadım ama bir sorum var özel bölgeye yapılmaz diyor sizler uyguluyormusunuz özel bölgeye.acele cevap yazarsanız sevinirim

Çok üzüldüm suan elim hep yüzümde yadirgadim bu halimi :) ee napcaz biz bu lazeri seysini oraya yapiyoruz sivilce genitale yapıyoruz zararlı en onemli yerler buralar aslında. Bide aklimi kurcalayan fda onaylı ee disardaki cihazlar daha derine atış yapıyor onlar zararli değilde bu mu zararli arycam remingtonun musteri hizmetlerini bi sorcam bakalim:KK12:
merhaba genitale yapma konusunu araştırdınız mı .zararlımıymış.

Ayy kızlarr hala kafam karışık ya 3. Yapısım benim koltuk altımda baya azaldı bacagımdada yer yer dökülme oldu ama geri kalan dökülmeyenler tam gaz uzuyolar. Yuzumede yapmak istiyorum şuan ama nasl yapıcam ya makasla yuzumu kesmeye korkuyorumm acil yardımınız lazımm

Ayy kızlarr hala kafam karışık ya 3. Yapısım benim koltuk altımda baya azaldı bacagımdada yer yer dökülme oldu ama geri kalan dökülmeyenler tam gaz uzuyolar. Yuzumede yapmak istiyorum şuan ama nasl yapıcam ya makasla yuzumu kesmeye korkuyorumm acil yardımınız lazımm
Canim bende 2. Seansi yapali 1 hafta oldu bugün bi baktim ne goreyim dokulme olmus ve çıkan tuylerde acayip cılız cok mutlu oldummm :KK37: ben yuzumu yaptim almadan ama sivilcelendi suratcagzim.. senin yuz hassas degilse ve esmerse tuyler once tras makinasiyla kısalt o sekilde yap ayva tuyluyse deneme hic cogaltiyormus klavuzda boyle yaziyordu :KK43: o uyariyi gorunce yuzume yapmayı biraktim

selam millet 2. seansı yapalı 10 gün oldu
bende öyle çok bi fark yok
bacaklarımın bazı yerlerinde çıkmayan yerler oldu
bikinin üst kısmı da öyle (bikiniye çok düzgün yapamamışım bazı bölgeleri atlamışım sanırım)
ama kol altında pek değişme göremedim
3. seanstan sonrasını merak ediyorum

o da bitince ne kadar zamanda bir yapıcaz ki?
(kılavuzda haftada 1 den fazla kullanmayın diyo)

selam bende bugün remington siparişi verdim.philips lumea arasında kaldım ama bunu tercih ettim.philips kullanan yakın arkadaşlarım çok memnun kalmadılar.yani azalma ancak %40_50 dediler 6 aylık kullanımda..

selam tekrar.cihazım bugün elime ulaştı.Genital bölge için dermatolog bir arkadaşıma danıştım ıpl olduğu için güvenle kullanabilirsin dedi.Ben kullanıcam bugün.bakalım ne kadar etkili olacak..

selam arkadaşlar benimde cihazım bugün elime geçti ıpl6250 yi tercih ettim nedenine gelince 10 yıllık güzellik uzmanıyım ve uzun süre lazer epilasyon uyguladım çeşitli cihazlarla çalıştım hiç birinde bölgeye göre başlık değişmedim sadece cilt tipi ve atış derecesi kişiden kişiye değişti tabi kıl durumuna göre uygulama seansı sıklığıda farklıydı. ilk önce şunu kabullenmemiz gerekiyor lazer epilasyon kılı bitirmez çok seyrek ve cılız tüyler mutlaka kalır.çünkü cildimiz yaşıyor ve tüy üretmeye hep devam edecek. ıpl lazer öncesi hazırlık ya 3 gün önceden jiletle alırsınız yada aynı gün traş makinesiyle kısaltırsınız. ortalama 15 gün içinde tüyler dökülür 15. günde kalan tüylere yeniden kısaltarak atış yaparsınız.tüylerin yeniden çıkma zamanı 6-8 hafta olarak değişir ve yeniden uyguluma işlemini tekrarlarsınız.şimdi aklınıza gelebilir neden cihaz aldığım sağlık sorunları nedeniyle çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım.şimdi farklı bir işte çalışıyorum ve vaktim kısıtlı bilgim olduğu içinde kendi kendime uygulamak daha kolayıma geldi.sorunuz olursa seve seve cevaplarım. hoşçakalın

X