- 29 Şubat 2016
- 42
- 2
-
- Konu Sahibi ben umudum
Canim kafana takilan soru nedir.Merhaba bayanlar ben de almadan önce çok araştırdım fakat tüm sorularıma cevap bulamadım. Bilinen bir internet sitesinden aldım. Bugün 2. Seansımı yapıcam. Şimdiden çok etkisi oldu. Özellikle koltuk altı bölgemde nerdeyse 3-4 tel kaldı ve jilete göre gerçekten çok geç çıkıyor. Ben jiletledikten hemen sonra yapıyorum. Yaza kadar bir şey kalmicak. Rahat edicem inşallah
Canimmm sorularimiza cevap buldum gerci arkadaslar paylasmis ama :) baska bir konuda bi arkadas sagolsun cok aciklayici yazmis jiletleyip hemen yapıyormuş ve her seansta jiletliyormus uzun tuy kesinlikle olmamaliymis klavuzda benim gozumden kacti ben 5 diye okumuştum ama 1 mm den uzun kil olmamaliymis. Bende yarin yapıcam artik baslayayimKesinliklee canım en buyuk der şarjlı makineler zaten.bide şarjlılar daha cabuk bozuluyo gibi geliyo bana
ben basıcam genitale deYaaa kızlar az önce arkadasın attıgı yukardaki videoyu izledim de genital bölgeye kullanlmaz diyo. Ben anlamadım bu isi yaa
Canim hepsinide ayni sonucu aliyorsun remington farki sinirsiz olmasi ayrica 50 yıllık kisisel bakim firmasi olmasi bence remington lumeadan daha iyi bende kullaniyorum cok memunun kesinlikle remingtonu öneririmGittiğim mağazada lumeayı çok övdüler burdaki yorumları görünce kararsız kaldım baya olmuş siz kullanalı memnunsunuz ne güzel sizce ben de almalı mıyım yüze de etki ediyor mu peki :))
Canim hayırlı olsun.. 3.5 saniyede bi atış yapiyor zaten atisa hazir olduğunda bi ses cikariyor sinyali duyana kadar tekrar basma bozulur. Guzel gunlerde kullan :)Merhaba kizlar bende burdaki yorunlari okuyarak remingtona karar verdim.az once geldi denedim yalniz dugmeye bastim birkac kere sadece bir kere isik verdi..nasil yapmak gerekiyo.surekli basilmayacak mi
Bende esime de kullanicam yavrum tuysuz ama gogus bolgesinden rahatsiz emin olun erkeklerde daha cok ise yarar mis gibi simsiyah killareşime de yapıcam göbeğine göğsüne falan
Arkadaslar bugun teslim aldim ve ilk deneyimi gerceklestirdim remington6500 cihazgayet guvenli.bolge bolge degisti isik atis seviyem kollar ve bacaklari 5koltuk altini 2 daha fazlasina dayanamadim bikiniyi ise 3te ama dort dortluk yapamadim acisindan kaldiripyaptim kaydiramadim surekli