MalesefKadın olmak çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MalesefKadın olmak çok zor
Uygulayabilirsiniz, sıkıntı olmaz :)Benim lumea 2. Seansim 24 şubat ama 23 unde adet olacagim 21 ya da 22 şubatta 2. Senasi yapsam olur mu yoksa yenidemi programlayacagim.
Normal lazerin acisini bilmiyorum ama bunhn ki tolore edilebilir bir aci, seviyesini acıya gore ayarlarsın. Ben özellikle yüz de devamlı kullandım ve gerçekten çok iyi. 1., 2. Kullanımdan sonra geç çıkmaya başlıyor. Sonra ayda 1 devamında 2-3 ayda bir kullanmaya başlıyorsunuz. Geç çıkarır ama aylarca kullanmazsanız yeniden çıkmaya başlıyor tüyleralmayı düşündüğüm bir ürün. model önerilirse sevinirim. bie de acı düzeyi normal lazere göre nasıl? Tüyleri gerçekten geç çıkarıyor mu? yüz ve özel bölgelerde kullanımında sorun yaşayan var mı?
Merhaba öncelikle yaklaşık 12 seans yaptıktan sonra zaten artık tüyler uzamiyor . Ben 2 yıl önce aldım seanslarini günü gününe uyguladım. Neredeyse 6 aydır tüylerim uzamiyor. Sadece geçen hafta bıyık bölgede birkaç atış yaptım tek tük kıl vardı 15 gün sonra tekrarlarım o bölgeyi duruma göre yani. Sizin anlayacağınız tüylerin birazcık çıkmasını bekledim ben. Koltuk altım bacaklarım ve g.bolgesinde henüz çıkmadı. Bekleyip göreceğiz artık. Ama ben cooookkkk mutluyum inanın güzellik salonlarına verdiğim paraya acıyorum artık. Büyük kolaylık.Hangi cihazı kullanıyorsunuz?
Merhaba her atış öncesinde kılları almak gerekiyor muBir sure sonra galiba 2 ayda bir olarak veriyordu. Ben uygulamayı sildim artik kendime gore planlıyorum. Zaten en çokta yanak ve koltukaltima uyguluyorum bazen ayda 1 bazen 2 ayda bir anca. Ve şu kesin denedim gördüm 2-3 ayda atış yapmaz isen tüylerin yavaştan çıkmaya başlıyor eski haline geri dönüyorsun. O yüzden 2 hafta, 1 ay, en son 2 ayda bir olarak ara ara atış yapmak lazım. Aletin ismi tüy alma cihazı zaten tamamen bitirmek yerine sadece uyutuyor. Uzun zaman yapmazsan yeniden uyanıyor
ince tüyleri de görüyor değil mi? sarı değil ama zayıf ama ince tüyleri?Merhaba öncelikle yaklaşık 12 seans yaptıktan sonra zaten artık tüyler uzamiyor . Ben 2 yıl önce aldım seanslarini günü gününe uyguladım. Neredeyse 6 aydır tüylerim uzamiyor. Sadece geçen hafta bıyık bölgede birkaç atış yaptım tek tük kıl vardı 15 gün sonra tekrarlarım o bölgeyi duruma göre yani. Sizin anlayacağınız tüylerin birazcık çıkmasını bekledim ben. Koltuk altım bacaklarım ve g.bolgesinde henüz çıkmadı. Bekleyip göreceğiz artık. Ama ben cooookkkk mutluyum inanın güzellik salonlarına verdiğim paraya acıyorum artık. Büyük kolaylık.
Uzun kıllar varsa almanız daha iyi olur, çünkü yanık kokusu oluyor, kıllar yandığı içinMerhaba her atış öncesinde kılları almak gerekiyor mu
Merhabalar, hala memnun musunuz cihazdan?Merhaba öncelikle yaklaşık 12 seans yaptıktan sonra zaten artık tüyler uzamiyor . Ben 2 yıl önce aldım seanslarini günü gününe uyguladım. Neredeyse 6 aydır tüylerim uzamiyor. Sadece geçen hafta bıyık bölgede birkaç atış yaptım tek tük kıl vardı 15 gün sonra tekrarlarım o bölgeyi duruma göre yani. Sizin anlayacağınız tüylerin birazcık çıkmasını bekledim ben. Koltuk altım bacaklarım ve g.bolgesinde henüz çıkmadı. Bekleyip göreceğiz artık. Ama ben cooookkkk mutluyum inanın güzellik salonlarına verdiğim paraya acıyorum artık. Büyük kolaylık.
Güzellik salonlarındaki cihazlar tüyleri bitirmiyor mu? Ben bir hastahanede soprano ice lazere gidiyorum. Kontrol seanslarıyla 5 seansın kaldı.Ama genitalden memnun degilim. Arkadaşım gelecek yıl başka yerden paket alalım diyor. Başka yere gitsem biter mi tüyler acabaMerhaba öncelikle yaklaşık 12 seans yaptıktan sonra zaten artık tüyler uzamiyor . Ben 2 yıl önce aldım seanslarini günü gününe uyguladım. Neredeyse 6 aydır tüylerim uzamiyor. Sadece geçen hafta bıyık bölgede birkaç atış yaptım tek tük kıl vardı 15 gün sonra tekrarlarım o bölgeyi duruma göre yani. Sizin anlayacağınız tüylerin birazcık çıkmasını bekledim ben. Koltuk altım bacaklarım ve g.bolgesinde henüz çıkmadı. Bekleyip göreceğiz artık. Ama ben cooookkkk mutluyum inanın güzellik salonlarına verdiğim paraya acıyorum artık. Büyük kolaylık.
Merhaba,isabel merhaba üründen memnun kaldınız mı? Ne oranda azalma oldu?