- 29 Mayıs 2013
- 18
- 2
-
- Konu Sahibi ben umudum
Sınırsız atışlısı nı mı aldınız ?Philips mi sınırsız atışı remington mu kararsızım.Bende bu gün aldım kullandıkça sonuçları yazarım
İnşallah işe yarar
Gerçi acısız bir şekilde tüy sorununda kurtulmak ve geç çıkması birde batık sorununu çözerse benim beklentilerimi karşılamış olacak
Remington ıpl 6750 moldeliSınırsız atışlısı nı mı aldınız ?Philips mi sınırsız atışı remington mu kararsızım.
Teşekkür ederim cevabın için canım daha almadım ama almayı düşünüyorum mutlaka.Remington ıpl 6750 moldeli
Son çıkanı yani sınırsız atım olan
İkinci seansı yapıcam
İlkinden memnun kaldım
Tüylerin çoğu döküldü
Bacaklarda uzayamadılar bile
Sanırım işe yarayacak
tatlım satıyorum almak istersen :)Merhaba arkadaşlar ben de bu cihazi araştırıyorum alan ve ya kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirseniz mutlu olurum. FDA onayi almis ve sınırsız atış özelliği var philips lumea mi yoksa remington mu kararsiz kaldim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
tatlım en indirimli fiyatı bende sıfır sayılır eğer düşünürsenselam kızlar araştırdım bu ürünü ben de almak istiyorum. indirim bekleyeceğim. lumeadan vazgeçtim son trend sanırım bu.
Elif hanım hangi tarihte ve nereden aldınız?Arkadaşlar remington lazer aletini aldım ve 5 6 kere kullandım hala sıfır sayılır yani ihtiyaç duymuyorum artık ama ihtiyaçtan satıyorum :) garantisi faturası yanın da almak isteyen olursa burdayım ayrıca yarı fiyatına 700 tl
Evkurdan aldım 2015 ocak ta aldım ama 3 aydır kullanmıyorum bikaçkez kullandım sadece ama gerçekten çok faydsını gördümElif hanım hangi tarihte ve nereden aldınız?
Lazeri uyguladıktan kaç gün sonra dökülmeye başladı tüyleriniz.bide kaç hafta bi uyguluRemington ıpl 6750 moldeli
Son çuyguluyorsun. yani sınırsız atım olan
İkinci seansı yapıcam
İlkinden memnun kaldım
Tüylerin çoğu döküldü
Bacaklarda uzayamadılar bile
Sanırım işe yarayacak
philips inkini tavsiye ederim kullanım alanı rowentaya göre daha fazlaMerhaba , ben de bu ürün hakkında bilgi almak istiyorum. Aslında 2 ürün arasında kaldım diğeri de rowenta nın lazer epilasyonu. Kullanan bilen var mıdır ?
Acaba dedim uyduruk bi yerden alıp memnun kalmadınız mıydı yoksa aradan baya zaman geçince bi sorun mu oluyor ama düzgün bi yerden yeni almışsınız çok faydasını gördüyseniz neden satıyorsunuz? Çünkü modern ağda bu, 2-3 ay sonra tekrar çıkartması lazım kılları.Evkurdan aldım 2015 ocak ta aldım ama 3 aydır kullanmıyorum bikaçkez kullandım sadece ama gerçekten çok faydsını gördüm
Satmak istediğmden değil zaten mecburiyetten satıyorum ihtiyacım çıktı acil o yüzden hatta ara ara bi vazgeçiyorm satmayım diye ama dediğim gibi mecburiyettn istersen sana fotosunu gönderirim 2 başlıklı çok geç çıkarıyo tüyleri benm % 50im gitti zaten.istermki tamamen bitireyim ama satmaya karar verdikten sonra alanın hakkına girmeyim diye kullanmıyorum bileAcaba dedim uyduruk bi yerden alıp memnun kalmadınız mıydı yoksa aradan baya zaman geçince bi sorun mu oluyor ama düzgün bi yerden yeni almışsınız çok faydasını gördüyseniz neden satıyorsunuz? Çünkü modern ağda bu, 2-3 ay sonra tekrar çıkartması lazım kılları.