- 7 Mayıs 2014
- 12
- 2
-
- Konu Sahibi ben umudum
Mutlaka bilgilendirin olurmuselam kızlar kargom az önce geldi çok heyecanlıyım nasıl kullanıcam
Hayırlı olsun mutlaka kulanim klavuzunu cok dikkatli oku.. basit bir kullanimi var zaten sensor kismina yapacağın bolgeyi okutuyorsun bildirim sesinden sonra atis yapiyorsun. Sormak istediklerin varsa yardimci olabilirimselam kızlar kargom az önce geldi çok heyecanlıyım nasıl kullanıcam
teşekkur ederim canım dün çalıştırdım bi kaç deneme atışı yaptım sadece.evde alkol olmadığı için devam etmedim her uygulamadan sonra temizlenmesi gerekiyormuş.sana da cok üzülüyorum ayrıca. sana değil daha çok annene yaramış cihaz. kullanım kılavuzunda yazıyor onu da baştan sona kadar okudum. sarı gri beyaz tüylerde etkili olmazmış.bence sen daha fazla uygulama yapma çünkü ters etki yapıp çoğalabilirmiş.iğneli epilasyonu araştırmanı tavsiye ediyorum cihazı da annene hediye etHayırlı olsun mutlaka kulanim klavuzunu cok dikkatli oku.. basit bir kullanimi var zaten sensor kismina yapacağın bolgeyi okutuyorsun bildirim sesinden sonra atis yapiyorsun. Sormak istediklerin varsa yardimci olabilirim
merabalar cihaz hakkında fazla bişey bilmiyorum videosunu izledim ve kullanım kılavuzunu okudum sonuna kadar.tam uygulama yapmadım ilk gün.rahat kullanımı var ama cihaz tene tam değmeyince atış yapmıyor o biraz sıkıntı gibi zaman açısındanyorumları da okudum genelde olumlu yorumlar yapılmış.ama şimdilik ben bişey diyemem tüylerim siyah etkili olacagını düşünüyorum ilerleyen zamanlarda olumlu veya olumsuz yorumlarımı yazarımMutlaka bilgilendirin olurmu
Tesekkur ederm cnimteşekkur ederim canım dün çalıştırdım bi kaç deneme atışı yaptım sadece.evde alkol olmadığı için devam etmedim her uygulamadan sonra temizlenmesi gerekiyormuş.sana da cok üzülüyorum ayrıca. sana değil daha çok annene yaramış cihaz. kullanım kılavuzunda yazıyor onu da baştan sona kadar okudum. sarı gri beyaz tüylerde etkili olmazmış.bence sen daha fazla uygulama yapma çünkü ters etki yapıp çoğalabilirmiş.iğneli epilasyonu araştırmanı tavsiye ediyorum cihazı da annene hediye et
inşallah etki eder müjdeli haberini alırız cnmTesekkur ederm cnimIgneliyi cok onermiyorlar leke problemi yapıyormuş ki benim tenim cok hassas bakalim daha 2.seansi yaptım belki etki eder diye bekliyorum. Tuylerim sari ama kalin sert neden gormuyo ki anlamiyorum. Aslinda dogustan kızılım ama tuylerim sarı kızıldı ama ala ala rengi döndü. Anlamiyorum cok acik sari tuylerde etkisiz diyor ama cok acik sarida degilki jiletledim sürekli umarim dokulme azalma olurda burdan mujdeli haber veririm. Buarada alkolu cihazı temizlemek icin mi kullanicaksin onun icin beklemene gerek yok canim ben bezini cook hafif nemlendiriyorum siliyorum bisi kalmiyo gerci bende oyle benekte olmuyo cok
kılavuzda gerek yok diyor ama rahatsız oluyorsan ya gözünü kapat ya da gözlük kullanuygulama yaparken gözlük takmamın gerekiyor mu bilgisi olan var mı
teşekkür ederim bu akşam deneyecem bende ilk kezkılavuzda gerek yok diyor ama rahatsız oluyorsan ya gözünü kapat ya da gözlük kullan
merhaba genitale yapma konusunu araştırdınız mı .zararlımıymış.Çok üzüldüm suan elim hep yüzümde yadirgadim bu halimi :) ee napcaz biz bu lazeri seysini oraya yapiyoruz sivilce genitale yapıyoruz zararlı en onemli yerler buralar aslında. Bide aklimi kurcalayan fda onaylı ee disardaki cihazlar daha derine atış yapıyor onlar zararli değilde bu mu zararli arycam remingtonun musteri hizmetlerini bi sorcam bakalim
Canim bende 2. Seansi yapali 1 hafta oldu bugün bi baktim ne goreyim dokulme olmus ve çıkan tuylerde acayip cılız cok mutlu oldummmAyy kızlarr hala kafam karışık ya 3. Yapısım benim koltuk altımda baya azaldı bacagımdada yer yer dökülme oldu ama geri kalan dökülmeyenler tam gaz uzuyolar. Yuzumede yapmak istiyorum şuan ama nasl yapıcam ya makasla yuzumu kesmeye korkuyorumm acil yardımınız lazımm
Henüz aramadim ama iyi hatirlattiniz yarın ilk is arayayim. Diger forumlara baktim ozel bolgeye uygulaniyor diğer evde lazer aletleri bizimki neden uygulanmiyor henuz anlamis degilimmerhaba genitale yapma konusunu araştırdınız mı .zararlımıymış.