Talin olayı biraz daha açar mısın neler yapılıyor mesele somut olarak?
Ne güzel ya bende yapmak isterdim.ama şartlarım uygun değil
Talin senin adına çok sevindim bende çok istiyorum aam bi türlü devam ettiremiyorum özel bi yeremi gidiyosun yoksa evdemi yapıyosun....?
canım bu olay sadece tekbir gününü alan birşey..neden fırsat bulamayasın ki anlamadım..bir master tarafından uyumlanman gerekıyor..gidiyorsun seni bılgılendiriyor..seminer yani..bu seminer 6 saat sürüyor ve sonra reikiyi insiye olmuş oluyorsun..hepsi bu:dance:
sonre istersen 10 sene yapma o reiki enerjisi sende hep kalıyor..öyle yapmamakla unutmuyorsun yani..araba kullanmak,bisiklete binmek gibi.ama tabiyiki reikiyi kullandıkça güçleniyor sendeki enerji,kullandıkça her gün daha iyi oluyorsun..yani zaman ayıramamak gibi bir durum söz konusu değil. emin ol gün içinde mutlaka ihtiyaç duyduğun birşey oluyor..en basiti biraz önce başım ağrıyordu 5 dakikalık bir reiki uygulamasıyla geçti.....yılbaşından sonra da reiki 2 ye uyumlanıcam:teytey:
gerçekten öğrenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum:sm_cool:
sevgiyle kalına.s.
Konyada yok ki öyle bir yer :1no2: Çokda ilgiliyim bu tür şeylere...Sen bize öğretsen olmazmı?Msn adresini ver özel msj nolur banada öğret....
Biliyorum canım amaa burda gidibileceğim bir yer yok kii.Olsa hemen giderim saol yinede bi bakıyım siteye :):1hug:
talim bende geçen gün reiki 1. aşamaya uyumlandım yanlız sen uygulama 6 saat sürüyor demişsin benimki yaklaşık 1 saat sürdü ve sadece anlatımla geçti sonunda uyumlama yapıldı sen neler yaşadın anlatırmısın ne yaptınız 6 saat boyunca ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?