- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Bende tam 5 gün varken öğrendim kasıklarımda ağrı oluyordu devamlıBende eğer yarın daha koyu görürsem çizgiyi kan vermeye gidicem çok heycanlııııama tabi çizgi görmeme ihtimalimde var. Yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum
Siz kaç gün kala öğrendiniz
Bugün gidicem sonucu paylaşırımHamilesiniz bence kan verin
Benm regıla da 3 gun var yapsam cıkar mı acaba bende bebek istiyorum 4 ay oldu deniyoruzSelam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Merhabalar çizgiler gayet net görülüyor kan verdiniz sanırım sonuç ne oldu acaba mrk ettim bende
Gayet normal canım bence hayırlı olsun adetinde yine yaptırırsan daha yüksek çıkarKan sonucu 32.5 çıktı.Adete daha 4 gün var sizce nasıl
Gayet güzel bir sonuç hayırlınolsunKan sonucu 32.5 çıktı.Adete daha 4 gün var sizce nasıl
Hayirli olsun adetinizin kacinci gunu acabaKan sonucu 32.5 çıktı.Adete daha 4 gün var sizce nasıl
Çok teşekkür ederim aynen yine her gün test yapıp takip edicem. 2 gün sonra yine kan testi yaptırıcam inşallah en az 2 katına çıkarGayet normal canım bence hayırlı olsun adetinde yine yaptırırsan daha yüksek çıkar
İnşallah çok teşekkür ederimmmGayet güzel bir sonuç hayırlınolsun
25 ağustos adet olmam lazım yani 4 gün var. Ama idrar testlerinde silik çizgi görünce kan testi yaptırırdım. Sonuç pozitif çok şükürHayirli olsun adetinizin kacinci gunu acaba
Eğer şüpheleniyosanız mutlaka yapın derim. Ben 5 tl ye aldım testlerde silik çizgi gördüm. Erken gebelik daha net çıktı tabiBenm regıla da 3 gun var yapsam cıkar mı acaba bende bebek istiyorum 4 ay oldu deniyoruz
Benim yarin 24.gunum acaba cikarmi ki25 ağustos adet olmam lazım yani 4 gün var. Ama idrar testlerinde silik çizgi görünce kan testi yaptırırdım. Sonuç pozitif çok şükür
Gayet güzel umarım katlanarak çoğalırKan sonucu 32.5 çıktı.Adete daha 4 gün var sizce nasıl
Benimde yaptigimda 4 gün vardı adetime silik çizgi cıktı 2 gün sonra hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 3 haftalikSelam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
Kardeşim en az 4 gün bekle ondan sonra ver az çıkarsa telaş yaparsın tahminen 4 gün sonra 400 500leri bulur şuan 2 haftalık görünüyor gebelikÇok teşekkür ederim aynen yine her gün test yapıp takip edicem. 2 gün sonra yine kan testi yaptırıcam inşallah en az 2 katına çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?