- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 34
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Evet canım bende düşük çıkacağını biliyordum ama şimdi doktor dedi ya 2gun sonra artışa bakalım diye stres oldum bir anBen demiştim çok düşük bir değer çıkacak, Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben iğneyi günde iki kullanıyorum.bana tek iğne yetmemişti canım.coraspin benexol folbiol deltacortril günde 3 defa da progestan kullanıyorum fitil olarak.İnşallah öyledir canım eskisi kadar kasmayacagim zaten olacağı varsa oluyor..
Hapı gündüz 12 iğneyi akşam 12 yapıcam.Sen nasıl yapıyordun?
Yok Allahın izniyle ilerliyck varmı bir tedavi vsEvet canım bende düşük çıkacağını biliyordum ama şimdi doktor dedi ya 2gun sonra artışa bakalım diye stres oldum bir an
Evet canım hatırladım.Simdi bana oksapar yazmış 4000.Ben iğneyi günde iki kullanıyorum.bana tek iğne yetmemişti canım.coraspin benexol folbiol deltacortril günde 3 defa da progestan kullanıyorum fitil olarak.
Kan sulandiri i iğne +ilaç canım inşallahYok Allahın izniyle ilerliyck varmı bir tedavi vs
Sendedemi kan pıhtılaşması vardı gebelikten önce birsey kulandınmıBen iğneyi günde iki kullanıyorum.bana tek iğne yetmemişti canım.coraspin benexol folbiol deltacortril günde 3 defa da progestan kullanıyorum fitil olarak.
Bacım sen neyaptın yaptınmı hiç testBen demiştim çok düşük bir değer çıkacak, Sağlıkla ilerlesin inşallah
Saat aralığını çok iyi seçmişsin ikisi arasında 12 saat bırakmak lazım.Şimdi sen kalp atışına kadar bu şekilde ilerle daha sonra doktorundan antifaktör testi iste canım.doz yetiyor mu yetmiyor mu ona bi baksın.Çoğu doktor bilmez ama belki seninki biliyordur.progestanı da önlem amaçlı kullanabilirsin fitil olarak.Bana her gebelikte vermişti perinatoloğum.sen günde iki kere de alsan olur.iğneler anlık yakıyor morarma falan olabiliyor ama önemli değil.ben de şu an var canım ama işte kucağıma almadan var diyemiyorum artık.7+2 deyim bendeEvet canım hatırladım.Simdi bana oksapar yazmış 4000.
Ben gündüz 12 coraspirin akşam 12 iğneyi düşünüyorum en müsait zaman dilimi benim için o.
İğne için aşırı acıtıyor yakıyor dediler ama bende acımadı pek çok hafif yanma hissettim neyseki
Bu arada sen dusunuyormusun artık seninde güzel haberlerini bekliyorum
Bacım gebelikten önce birsey kulanmışmıydın nasıl oldu herhsngi kulandığın ilaç kür vsKızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
Evet coraspin folbiol benexol kullandımSendedemi kan pıhtılaşması vardı gebelikten önce birsey kulandınmı
Bnmde kulanmıştım bu gitiğim doktor bıraktırmıştı nasıldı kulanım şekliEvet coraspin folbiol benexol kullandım
Aynı çıkmış ikimizinki tek çizgi yaniEvet yaptım zeynep sen ne yaptın?
Eki Görüntüle 2686999
Kız ben hayalden orada bi çizgi görüyordum amaAynı çıkmış ikimizinki tek çizgi yani
Hepsinden günde 1 tane canım.Belki pıhtılaşman düşükse gerek görmemiştir.Benim pıhtılaşmam yüksek biraz.lütfen perinatoloğa git o sana bir yol çizer.Bnmde kulanmıştım bu gitiğim doktor bıraktırmıştı nasıldı kulanım şekli
Bak cnmEvet yaptım zeynep sen ne yaptın?
Eki Görüntüle 2686999
Flaşılı çekseydin keşke böyle silik çizgide belli olmazBak cnm
Atayım o şekil bacımFlaşılı çekseydin keşke böyle silik çizgide belli olmaz
Flaşılı çekseydin keşke böyle silik çizgide belli olmaz
Biz seninle hep aynı zamanlarda aynı mutlulukları yaşıyoruz inşallah bu kez ikimizde kucağımıza alırız canımEvet canım hatırladım.Simdi bana oksapar yazmış 4000.
Ben gündüz 12 coraspirin akşam 12 iğneyi düşünüyorum en müsait zaman dilimi benim için o.
İğne için aşırı acıtıyor yakıyor dediler ama bende acımadı pek çok hafif yanma hissettim neyseki
Bu arada sen dusunuyormusun artık seninde güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?