- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.176
- 248
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Nemden öyle bişey olacağını zannetmiyorum, çizginiz sonradan da çıkmamış, kuruma çizgisi değildi belli. Değeriniz daha çok düşüktür bence değeriniz 20 lierde çıkacak çünkü daha bata 5 gününüz var. Test sonucunu lütfen bizimle paylaşınızCanım inşallah ama o silik çizgi kayboldu sonradan kot cebime atıp saglik ocagina koştura koştura kan vermeye gittim acaba nemden mi öyle oldu bilmiyorum
Yarın 2den sonra fln diyorlar ama belki öğleden sonra çıkar sağlık ocağının sonuçları labim diye bir site var oraya yansıyor ogrenirsem haberdar ederim canım..Ne zaman çıkar acaba
Yarın 2den sonra fln diyorlar ama belki öğleden sonra çıkar sağlık ocağının sonuçları labim diye bir site var oraya yansıyor ogrenirsem haberdar ederim canım..Forumu çok arastirdim bu test böyle yapıyormuş..
Sen yarın sabah da bi kaset test yap bakalım bugün sonuç çıkmazsa.Yarın 2den sonra fln diyorlar ama belki öğleden sonra çıkar sağlık ocağının sonuçları labim diye bir site var oraya yansıyor ogrenirsem haberdar ederim canım..
İnşallah olmazsın çok dua ettim şimdi sana.Yani benim gibi reglime 1hafta kalan biri var onunda aynı benim gibi çıkmış görseli bile aynı sonra dağılıp tamamen kaybolmuş ve regl olmuş
Ya inşallah vardır ben hep luboqik mi ne onu kullanıyorum hiç yanılmadı.Bakın eski yaptığım testle şimdiki yaptığım test ..ikiside bebetime.
Şimdi yaptığımda ikinci pembe çok silik çizgi belirti 1saat sonra fln kayboldu..Renkleriyle oynamadan da attım oynarakta attım.
İkisininde renkleriyle oynadım..
Şimdi kaybolan da ince çizgiler halinde birşey çıkmış.
MerhabaYaa çok sonra çıktı ya çizgiler inşallah yanılmıyoruzdurr
Valla 2 gün kala benim bi kaç saat sonra çıkmıştı ama belirgindiMerhabaIkinci cizgi ne kadar sure sonra cikti acaba. Bata 2 gun kaldi sabah ilk idrarla yaptim negatif cikti. Bi kenara koydum epey zaman sonra aklima gelince tekrar baktim hayalet bir cizgi olusmus kuruma cizgisi mi bilemedim
İnşallah canım...doktorun diğer istediği kan tahlilleri çıkmış ama beta HCG çıkmamış bakalım yazıcam..Nemden öyle bişey olacağını zannetmiyorum, çizginiz sonradan da çıkmamış, kuruma çizgisi değildi belli. Değeriniz daha çok düşüktür bence değeriniz 20 lierde çıkacak çünkü daha bata 5 gününüz var. Test sonucunu lütfen bizimle paylaşınız
Yarın öğlene çıkar yazarsın bize zaten sayfaya kesin girerim Z zeynep44044 de pozitif test atacak bize burdanİnşallah canım...doktorun diğer istediği kan tahlilleri çıkmış ama beta HCG çıkmamış bakalım yazıcam..
Yarın öğlene çıkar yazarsın bize zaten sayfaya kesin girerim Z zeynep44044 de pozitif test atacak bize burdaninşallah
Canım inşallah ilerleyecek erken öğrenmek diyorum ya her zaman avantaj.inşallah sağlıcakla ilerler.zaten baya erkendi bu şekilde çıkması normal.gözün aydın.Kızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
İnşallah canım ilk ignemi oldum..Cuma günü kan vericem artışa bakıp ona göre kese için cagiracakmis.Canım inşallah ilerleyecek erken öğrenmek diyorum ya her zaman avantaj.inşallah sağlıcakla ilerler.zaten baya erkendi bu şekilde çıkması normal.gözün aydın.
Canım sırt omuz ağrısı normal gebeliktede oluyor ben hepsinde yaşadım.çocuk tutunurken yaşanıyor.parçalı kahverengi kanama vs olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz.lütfen korkma.ben daha önce dış gebelik de geçirdim sen erken öğrendiğin için böyle hissediyosun çok normal.bu kez sanki bebek yokmuş gibi normal hayatına devam et.Hiç birşey olmayacak de.çünkü ben inanıyorum bu kez olacak allahın izniyle.iğneni de kullanıyosun folikasit benexol folbiol da iç.bu kez güzel olacakİnşallah canım ilk ignemi oldum..Cuma günü kan vericem artışa bakıp ona göre kese için cagiracakmis.
Umarım kimyasal dış gebelik vs birsey olmaz..
Ağrımaya bir yerim yok çünkü omuzlarım ağrıyor bir kaç gündür boşluğun fln..Dış gebelikte de böyle birşey okumuştum ama bu kadar erken belirti verir mi bilemiyorum..
Daha reglime kaç gün var.
Ben demiştim çok düşük bir değer çıkacak, Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
İnşallah öyledir canım eskisi kadar kasmayacagim zaten olacağı varsa oluyor..Canım sırt omuz ağrısı normal gebeliktede oluyor ben hepsinde yaşadım.çocuk tutunurken yaşanıyor.parçalı kahverengi kanama vs olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz.lütfen korkma.ben daha önce dış gebelik de geçirdim sen erken öğrendiğin için böyle hissediyosun çok normal.bu kez sanki bebek yokmuş gibi normal hayatına devam et.Hiç birşey olmayacak de.çünkü ben inanıyorum bu kez olacak allahın izniyle.iğneni de kullanıyosun folikasit benexol folbiol da iç.bu kez güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?