Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Kızlar günaydın..
2-3aydir coraspirin kan sulandırıcı kullanıyorum kanımda pıhtılaşma olduğu için 2gebeligimde kürtajla sonuclanmişti bu yüzden..
Coraspirinden beri adetlerim 2-3 gün erken geliyordu.
Normalde 28-29gunde bir oluyorum.
Ama şimdi en son geçen ay 26 günde oldum.Ve kendi tahminlerimce adetimin 11-12. Günü gibi yumurtladim (kasık ağrılarıma dayanarak kendi tahminim).Teldeki uygulama haliyle farklı gösteriyor bat tarihimide ama ben yumurtlamaya göre gidersem 11-12eylul gibi bat günüm.
Telefona göre 14eylul.Neyse bata 5gün var bana göre uygulamaya göre 1 hafta 8 gün fln.
Şuan test yaptım 5dk da ikinci çizgi belirdi telefonda bunu yakalamak zor çıplak gözle görüldüğü gibi çıkmıyor hafif pembemsi ama çok silik sizce var mı tahmini 5günüm var ama çok silik olması beni işkillendirdide

Eklentiler

• IMG_20200907_075338.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20200907_075055.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20200907_075033.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 76
İlk cikana değil ikinci ilerleyisler genelde önemlidir.
Silik çıkması normaldir genelde çok istisnai köyü çıkmaz adetten önce.. adetten sora iyice artarak gider. Kan verin artışa bakın bekleyin biraz.

Çizgi var evet corospini nasıl kulanıyon günde 1 adet bergünmü

Benimde 2dusuk canım sen kullanıyormusun coraspirin..benim.normalde adetlerim düzenlidir coraspirinden sonra 2-3erken gelmeye basladi

Var hayırlı olsun

Var canım.ben baya baya görüyorum.Eğer yarın sabah 1 tık daha koyulaşırsa hemen kan vermeye git.Çünkü ne kadar erken öğrenirsen iğneler için o kadar iyi olur.

Var canım.ben baya baya görüyorum.Eğer yarın sabah 1 tık daha koyulaşırsa hemen kan vermeye git.Çünkü ne kadar erken öğrenirsen iğneler için o kadar iyi olur.
Yaaa canım kan verdim gittim hemen sağlık ocağına koştur koştur valla..İnşallah vardır kan testinde çıkar ..
İdrarda çok silik olunca kanda da düşük değermi çıkar acaba
Gerçi belkide yok bilemiyorum testlere güven olmuyor ama hemen çıktı sadece çok silik başta yok sandım daha ışıklı odada gördüm..yoksa yine yok diye üzülmüştüm..

Çok iyi yapmışsın ben de genelde silik çizgi görünce koşup kan veriyorum ne olur ne olmaz bizim durumumuz hassas çünkü.Bana doktourum derdi hep adetten 3 4 gün önce test yap diye.ben de senin gibi erken adet olurum hep.

İnş inşş duam seninle haber ver

Canım ilgilnc bir şey oldu ama o çizgi kayboldu gibi zaten çokkk silikti hafif pembeydi..
Ama sağlık ocağına giderken cebimdeydi sonra çantama attım fln şimdi eve geldim çizgi yok olmuş sanki..Ve forumda bir kızında böyle olmuş regl olmuş sonra...off beklemekten başka çarem yok sanırım

En azında aklında kalmaz canım ya.neyse sonucu öğrenirsin.hep erken öğrenmek iyi bizim için.Diyorum ya benim doktorum regli bekleme derdi

En azında aklında kalmaz canım ya.neyse sonucu öğrenirsin.hep erken öğrenmek iyi bizim için.Diyorum ya benim doktorum regli bekleme derdi
Amin inşallah canım muhtemelen yok testin markası bebetime sıkıntılı bir test zaten ama en azından dedigin gibi aklımda kalmaz..

Bu test sanırım pozitif hayırlı olsun, inşallah sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…