- Konu Sahibi Serapkilic
Cnm nasıl gidiyoBiliyorum kız senin yaptığın testler ovülasyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm nasıl gidiyoBiliyorum kız senin yaptığın testler ovülasyon
Aynı cnm Adete 8-9 gün kaldı bekliyorum, aklım fikrim hep bu konuda acaba nasıl sonuçlanacak diye merak edip duruyorum. Senin durumun nasıl varmı bi değişiklik?Cnm nasıl gidiyo
Vala canım alt karnım ağrıyor yaa...şiş gibi ve akıntım var adet ağrım var nebileyim yaaa morelim bozuk acaba adetmi olcm bilemedim cnm yaa bnm deAynı cnm Adete 8-9 gün kaldı bekliyorum, aklım fikrim hep bu konuda acaba nasıl sonuçlanacak diye merak edip duruyorum. Senin durumun nasıl varmı bi değişiklik?
Daha adet günümüzede çok var, ne desek bilemiyoruz şimdi. İnşallah bebektendir o ağrıların.Vala canım alt karnım ağrıyor yaa...şiş gibi ve akıntım var adet ağrım var nebileyim yaaa morelim bozuk acaba adetmi olcm bilemedim cnm yaa bnm de
İnş bebeğim inşşşşş dualarım buyanaDaha adet günümüzede çok var, ne desek bilemiyoruz şimdi. İnşallah bebektendir o ağrıların.![]()
Bacım dayanamadım gebelik testi yaptım çizgi bile yok bacımAynı cnm Adete 8-9 gün kaldı bekliyorum, aklım fikrim hep bu konuda acaba nasıl sonuçlanacak diye merak edip duruyorum. Senin durumun nasıl varmı bi değişiklik?
Evet bugün benim yaptığım gebelik testimde de çizgi yok. Zaten pozitifse çizgilerimiz 5 güne anca silik çıkar.Bacım dayanamadım gebelik testi yaptım çizgi bile yok bacım![]()
Dayanamayıp yaptım insan kızıyor valahiiiEvet bugün benim yaptığım gebelik testimde de çizgi yok. Zaten pozitifse çizgilerimiz 5 güne anca silik çıkar.
Bacım senindemi böyle çıkıyor ikinci çizgi silik demiEvet bugün benim yaptığım gebelik testimde de çizgi yok. Zaten pozitifse çizgilerimiz 5 güne anca silik çıkar.
Yok canım bende daha silik.Bacım senindemi böyle çıkıyor ikinci çizgi silik demi
Nezamn vurdurdun cnm iğneyiBek benim bugün ilk idrarla yaptığım gebelik testi böyle. İğnenin etkisi tam geçti.
Eki Görüntüle 2684902 Eki Görüntüle 2684903
Aynı gün vurdurmuştuk diye biliyorum 26 ağustosNezamn vurdurdun cnm iğneyi
Evet hayırlısı cnm bnm yaaa dünkü test nasıldı silikmiydi yineAynı gün vurdurmuştuk diye biliyorum 26 ağustos
Dün Çok hafif gözüküyor du ama bi önemi yokki zaten, ben nezmn geçer diye bekledim, artık test yapmam, haftaya yaparım silik bile çıksa kesin gözüyle bakacamEvet hayırlısı cnm bnm yaaa dünkü test nasıldı silikmiydi yine
Bnm gibiDün Çok hafif gözüküyor du ama bi önemi yokki zaten, ben nezmn geçer diye bekledim, artık test yapmam, haftaya yaparım silik bile çıksa kesin gözüyle bakacambendekide işte, ne hayaller ne hayaller
![]()
Ayy bugün çok ağrım vardı belim kasıklarım zor hazırladım kahvaltıyı ovilasyon testi yaptım koyulaşıyor sanki off anlamadım gittiDün Çok hafif gözüküyor du ama bi önemi yokki zaten, ben nezmn geçer diye bekledim, artık test yapmam, haftaya yaparım silik bile çıksa kesin gözüyle bakacambendekide işte, ne hayaller ne hayaller
![]()
Ovülasyon adete yakın çoğu kişide koyulaşyor canım , gebelik testi al kendine hadi yakında test yapacazAyy bugün çok ağrım vardı belim kasıklarım zor hazırladım kahvaltıyı ovilasyon testi yaptım koyulaşıyor sanki off anlamadım gitti
Hayırlısı cnm bnm sende varmı ağrıOvülasyon adete yakın çoğu kişide koyulaşyor canım , gebelik testi al kendine hadi yakında test yapacaz![]()