- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.176
- 248
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Öyle aman aman ağrım yok ama mesanemde bi baskı var hissi var çok idrara çıkıyorum ve idrar yaparken kasıkta hafif ağrı var, ama yanma kaşıntı gibi bi durum yok sistit olmadığına eminim. Bi tek bu cnmHayırlısı cnm bnm sende varmı ağrı
Hadi hayırlısı bebişimÖyle aman aman ağrım yok ama mesanemde bi baskı var hissi var çok idrara çıkıyorum ve idrar yaparken kasıkta hafif ağrı var, ama yanma kaşıntı gibi bi durum yok sistit olmadığına eminim. Bi tek bu cnm
Kim hamileHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Cnm ya bugün dayanamadım yaptım test bugünkü daha belirgindi ayy Allahım neolurÖyle aman aman ağrım yok ama mesanemde bi baskı var hissi var çok idrara çıkıyorum ve idrar yaparken kasıkta hafif ağrı var, ama yanma kaşıntı gibi bi durum yok sistit olmadığına eminim. Bi tek bu cnm
Aaaa evet sanki daha belirgin, diğeriyle yanyana koyup ikisini beraber çekte gönder cnmCnm ya bugün dayanamadım yaptım test bugünkü daha belirgindi ayy Allahım neolur
Çizgisi belirgin olan bugünAaaa evet sanki daha belirgin, diğeriyle yanyana koyup ikisini beraber çekte gönder cnm
Aaaa zeyneppp sanki iyi birşeyler oluyor gibi gibiÇizgisi belirgin olan bugün
Dua et cnm inş inşşşşşşşşşAaaa zeyneppp sanki iyi birşeyler oluyor gibi gibiyarın sabah ta kesin yap.
Cnm tek çizgi çıktı demekki iğneden dolayıymış hayırlısı ya umudum gştti baya ağladımİnan edecem
Zeynep neden ağladın ki canımm ya daha olsada çıkmazki zaten. Yerleşme 12. Güne kadar olabilir. O güne kadar pozitif olmaz zaten. Sulu göz seniCnm tek çizgi çıktı demekki iğneden dolayıymış hayırlısı ya umudum gştti baya ağladım
Cnm sen neyaptın hiç test yaptınmıZeynep neden ağladın ki canımm ya daha olsada çıkmazki zaten. Yerleşme 12. Güne kadar olabilir. O güne kadar pozitif olmaz zaten. Sulu göz seni
Hayır beklemedeyimCnm sen neyaptın hiç test yaptınmı
Merhaba cnm neyapıyon nasıl gidiyorHayır beklemedeyim
İyi kuzum , ama bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok, içimde zerre umut yok, herşey regl öncesi gibiMerhaba cnm neyapıyon nasıl gidiyor
Vala birsey yok bkliyorum erken gebelik testi vardı birtane onu yaptım silik çizgi herzamnki gibi umudum yok aslındaİyi kuzum , ama bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok, içimde zerre umut yok, herşey regl öncesi gibi%98 olmadı gibi.
Sen nasılsın?
Şimdiye kadar iğnenin etkisi geçmiştir, bence bu test umut vericiVala birsey yok bkliyorum erken gebelik testi vardı birtane onu yaptım silik çizgi herzamnki gibi umudum yok aslında
Yokyaa hiç umudum yokkk erken gebelik testlrri umut verici olmuyo yorumlara bktımdaŞimdiye kadar iğnenin etkisi geçmiştir, bence bu test umut verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?