• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

10 ağustos en yüksek gündü benim. Ama ben öncesinde de sonrasındada iyi değerlendirdim. 😂😂 Şimdi adetine 3 gün var sanah tekrar idrar testi yaptım resmi aşağıya koyuyorum. Erken gebelik değil normal test yaptım bu arada 💕Pazartesi günü kanı tekrarlıcam bakalım inşallaah olmuştur hayırlısı 😍😍😍😍
Merhaba öncelikle tabrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi:KK200: Ben bir şey öğrenmek istiyorum iyi değerlendirdik derken yumurtlama zamanı her gün mü oldu yoksa gün aşırımı oldu kaç gün oldu lütfen cevaplarsanız çok sevinirim:dua::KK49:

Selam kızlar 😍 bugün adet günüm. Kan testi yaptırdım. 200.5 çıktı. 🥳🥳 Doktora göründüm. Ultrasonda henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi. Değerler olması gerektiği gibi, sağlıklı bir gebelik başlangıcı gayet güzel dedi 😍💜adetde olmadım zaten. Sadece ağrım var kasıklarımda o da normal rahim duvarları kalınlaşıyormuş. Allahın izniyle haftaya keseyi görürsek tam anlamıyla sevinebilicem. Folik asit verdi. Kullanamaya başlıcam. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🥳
Bacım tedaviylemi kaldın

Merhaba öncelikle tabrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi:KK200: Ben bir şey öğrenmek istiyorum iyi değerlendirdik derken yumurtlama zamanı her gün mü oldu yoksa gün aşırımı oldu kaç gün oldu lütfen cevaplarsanız çok sevinirim:dua::KK49:
Bende hiç akıntı olmadı. Kahverengi akımtı veya yerleşme kanaması da olmadı. Sadece kasıklarımda ağrı, belde ağrı, baş ağrısı ve göğüslerde sızı var😌
hamilemidin bacım tedaviylemi kaldın nasıl oldu anlatırmısım nezamn belirti başladı bacımm

Eklentiler

• 0912C0D9-D5DE-4CAB-9B67-48D48065004A.jpeg
    0912C0D9-D5DE-4CAB-9B67-48D48065004A.jpeg
    180,4 KB · Görüntüleme: 48
Canım günaydın bnm kırmızı çizgi var ama artık eskisi kadar koyu ve kalın değil ovilasyonda
Günaydın canım. Bu testi ne
zaman yaptın?
Bende uyandığımda ilk idrarla gebelik testi yaptım düne göre baya silinmiş. 2 güne hiç çizgi kalmayacak gibi duruyor

Canım sabah yapmayacaksın gebelik testi değilki o, öğleden sonra yapacaksın. Ovülasyon Testini yanlış kullanıyorsun.
Cnm sabah yaptım hep ve hep doğru sonuç aldım çünkü birdefa yaptım doktora gitiğimde yumurtluyorsun demişti bilmem hep doğru sonuç aldım şimdide yaptım aynısı gibi çıktı🤔🤔🤔

Cnm sabah yaptım hep ve hep doğru sonuç aldım çünkü birdefa yaptım doktora gitiğimde yumurtluyorsun demişti bilmem hep doğru sonuç aldım şimdide yaptım aynısı gibi çıktı🤔🤔🤔
Enteresan, ama ovülasyon testi öğleden sonra gibi en az 2 saat sıvı almadan idrarı tutarak yapılan bir test diye biliyorum. Hatta üzerinde yazar, ilk idrarla yapmayınız diye. Doğru diyorsan sıkıntı yok 😊

İğnenin etkisi 12 günden sonra bitiyor ve pozitifleşiyorsa silik çizgi şeklinde çıkıyor bilmiyorum örnek atanlar oluyordu artık hayırlısı cnm bnmmm
Evet bende bunu merak ettiğimden yaptım ama sanırım bu kişiden kişiye değişen bi durum olabilir çünkü ben çok su içiyorum diye vücuttan erken mi atıldı. Çünkü bugün yaptığımda çizgi nerdeyse yok.
Hakkımızda hayırlısı canım,
İnşallah bu ay herşey gönlünüzce olur 🌹🙏

Evet bende bunu merak ettiğimden yaptım ama sanırım bu kişiden kişiye değişen bi durum olabilir çünkü ben çok su içiyorum diye vücuttan erken mi atıldı. Çünkü bugün yaptığımda çizgi nerdeyse yok.
Hakkımızda hayırlısı canım,
İnşallah bu ay herşey gönlünüzce olur 🌹🙏
Kız bu gebelik değilki bnde çok içiyom suu

Back