Canım ben de bu ay ovitrelle kullandım ve iki gündür kahverengi aakintim var yarın doktora gidecem bunun için.ben yumurtanın catlamayip kist oluşturduğunu düşünüyorum o yüzden oldu sanırım.bakalim yarın doktor ne diyecekHer zaman Regl başlamadan önce 1-2gun kahverengi akıntı geliyor her gittiğim doktor normal tarzı yorumlar yaptı ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
En son 17 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.yaklasik 3.bck-4gundur kahverengi akıntım var ama sokulemiyor mu acaba
Başına gelen varmı ?
Benim kanama ya dönmeye başladı ama normal den az hani regl kanaması gibi olmuyorCanım ben de bu ay ovitrelle kullandım ve iki gündür kahverengi aakintim var yarın doktora gidecem bunun için.ben yumurtanın catlamayip kist oluşturduğunu düşünüyorum o yüzden oldu sanırım.bakalim yarın doktor ne diyecek
Tamam canım yazarımBenim kanama ya dönmeye başladı ama normal den az hani regl kanaması gibi olmuyor
Geçen hafta goguslerim agriyordu, iki gündür geçti smdi yeniden başladı
Merak ederim canım buraya da yazarmisin ne dicek doktor
Valla yumurtlama dönemine kadar yapmiyo gibiyim sonra forumlarda buluyorum kendimi :))aslinda kafamizi cok yoruyoruz bu konularla ilgili bebek istiyor olabiliriz diyede vucudumuzun bize oyunlari olabilir cunku bazen bebek istedgi yuzunden bile geciktigi olabliyormus o yuzden ay oncesine kafa yorcagimza bence bekleyelim ayimiz gelsin gecerrse takilalim bu konulara cok stres yapiyoruz bence
Canım doktorum kan testi istedi beta 16 çıktı . Hamilelik olabilir dedi sanırım yerleşme kanamasından şüphelendi.catlatma iğnesinin 14.gunu bugün ben hala iğnenin etkisiyle değerinin 16 çıktığını düşünüyorum ama iki gün sonra tekrar test yapacam katlanıcak mı diyeBenim kanama ya dönmeye başladı ama normal den az hani regl kanaması gibi olmuyor
Geçen hafta goguslerim agriyordu, iki gündür geçti smdi yeniden başladı
Merak ederim canım buraya da yazarmisin ne dicek doktor
İnşallah canım öyledir r ya. Ben yaptirmadim test benim ztn normal kanamaya döndü. Senin nasıl kahverengi kanama ne durumdaCanım doktorum kan testi istedi beta 16 çıktı . Hamilelik olabilir dedi sanırım yerleşme kanamasından şüphelendi.catlatma iğnesinin 14.gunu bugün ben hala iğnenin etkisiyle değerinin 16 çıktığını düşünüyorum ama iki gün sonra tekrar test yapacam katlanıcak mı diye
Canım benim ara ara devam ediyor kanamaya dönmedi akıntı şeklinde kahverengi.insallah canım benim pek umudum yok ama bakalım inşallah..İnşallah canım öyledir r ya. Ben yaptirmadim test benim ztn normal kanamaya döndü. Senin nasıl kahverengi kanama ne durumda
Rabbim hayırlısını versin peki bsy dedi mi iğnenin etkisi bu kadar sürer miymis ki ? Kaçıncı gün di seninCanım benim ara ara devam ediyor kanamaya dönmedi akıntı şeklinde kahverengi.insallah canım benim pek umudum yok ama bakalım inşallah..
Canım iğnenin bugün 15.gunu.sordum hayır genelde etkisi bu kadar sürmez dediRabbim hayırlısını versin peki bsy dedi mi iğnenin etkisi bu kadar sürer miymis ki ? Kaçıncı gün di senin
Evet canım en geç 12gun diyorlarCanım iğnenin bugün 15.gunu.sordum hayır genelde etkisi bu kadar sürmez dedi
İnşallah canım rabbim isteyen herkese sana da nasip etsin.iki gün sonra kan testi vericem yine yazarımEvet canım en geç 12gun diyorlar
Sen yine dikkat et kendini yorma rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etmistir
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım rabbim isteyen herkese sana da nasip etsin.iki gün sonra kan testi vericem yine yazarım