Regl öncesi kahverengi akinti/ovitrelle

1 yildan sonra anaztezi verip napiyolar gebe kalinmiyor diye catlama ignesi falan mi
Anestezi verip çatlatma iğnesi yapilmaz. Yumurta gelistirici ilaç verip çatlatma iğnesi yapıyorlar. Anestezi ile işlem histeroskopi laporoskopi tarzı işlemler yada anestezili rahim filmi

23 kasımda ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugün 6 gun ve sarı akıntılarım var nedeni nedir ağrılarım var adetim 5 aralik

Merhaba kızlar, benimde size bir sorum olacak, normalde adet beklediğim gün 24kasım fakat, dün küçük kahverengi akıntı gibi kanamam oldu bi parca, regl oldum sandım kasık agrımda hafif hafif oldu, sabah uyandığımda hiç bişy yoktu, pedi değiltirdim gün içindede yine hemen hemen aynı miktarda koyu renk akıntım olmuş..normal adet tarihime 2gün var, fakar karnım şiş ve hafif bel agrım var.
Anlamadığım bu üstüne görmede normal regl gibi ağrı olurmu? Benim adetim düzenli ve yoğun ağrılı olur, su an 2.günümse normale göre cok değişik bi durum..bi yandanda karnım şiş regl olacakmışım gibi, kafam karıştı..

selam canım
anlattıkların gebelik de olabilir regl de
tabi insan kendi bedenini daha iyi tanır
kanama başladımı ? durumun nedir?

23 kasımda ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugün 6 gun ve sarı akıntılarım var nedeni nedir ağrılarım var adetim 5 aralik

sarı akıntı gebeliğin ilk safhalarında olabiliyor ben de olmuştu ama bu başka birşey de olabilir inşallah hamilesindir canım regl e de az kalmış

Adetime 2 gun kala beyaz akintim kesildi halada hic akintim yok test yapdm gebe cikdm bugun hastaneye gidicem ama kahverengi akinti gelincede olani duydum ins sende hamilesindir canim

sarı akıntı gebeliğin ilk safhalarında olabiliyor ben de olmuştu ama bu başka birşey de olabilir inşallah hamilesindir canım regl e de az kalmış
Merhaba,
Hamileleğin ilk zamanları sarı akıntı oluyor demişsiniz..ben5.haftam bitti akıntım yoğun ve sarımsı cok panik oldum..normalmidir, siz yaşamışımydınız?

Merhaba,
Hamileleğin ilk zamanları sarı akıntı oluyor demişsiniz..ben5.haftam bitti akıntım yoğun ve sarımsı cok panik oldum..normalmidir, siz yaşamışımydınız?

selam
evet ilk başlarda ben de de cok oldu 7. haftada düşük yaptım ben ama o zamana dek akıntım vardı ve dr a söylediğimde normal oldugunu söylemişti

selam
evet ilk başlarda ben de de cok oldu 7. haftada düşük yaptım ben ama o zamana dek akıntım vardı ve dr a söylediğimde normal oldugunu söylemişti
Düşük sebebi akıntıya bağlanmadı o halde daha sonra? İlk gebeliğim biraz endişelendim.internetteki okadar fazla bilgi var ki.. hangisini ciddiye alacağımı şaşırdım

Düşük sebebi akıntıya bağlanmadı o halde daha sonra? İlk gebeliğim biraz endişelendim.internetteki okadar fazla bilgi var ki.. hangisini ciddiye alacağımı şaşırdım

yok tatlım yok
düşükle hiçbir alakası yok benim kan pıhtılaşmadı problemim vardı

X