Regl öncesi kahverengi akinti/ovitrelle

Çok tesekkürler içimi rahatlattın :KK200:

hatta şunu da söyleyeyim 7 yasında bir kızım var ondada akıntım çoktu
hatta düşük yapmadan önce de kk da söylüyordum gebeliklerim akıntılı geçiyor diye
sağlıkla kucagına al bebişini canım inşallah
kulak asma söylenenlere
doktoruna güven
bşr sıkıntı olsa farkedersin akıntı en doğalı

hatta şunu da söyleyeyim 7 yasında bir kızım var ondada akıntım çoktu
hatta düşük yapmadan önce de kk da söylüyordum gebeliklerim akıntılı geçiyor diye
sağlıkla kucagına al bebişini canım inşallah
kulak asma söylenenlere
doktoruna güven
bşr sıkıntı olsa farkedersin akıntı en doğalı
Aslında cok doğru da rengi sapsarı olunca bu da nesi oluyo insan :KK200:
Neyse Allah daha büyük dertle karşılaştırmasın..seninde yavrunu Allah bağışlasın

Aslında cok doğru da rengi sapsarı olunca bu da nesi oluyo insan :KK200:
Neyse Allah daha büyük dertle karşılaştırmasın..seninde yavrunu Allah bağışlasın

Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsin

Merhaba kızlar, benimde size bir sorum olacak, normalde adet beklediğim gün 24kasım fakat, dün küçük kahverengi akıntı gibi kanamam oldu bi parca, regl oldum sandım kasık agrımda hafif hafif oldu, sabah uyandığımda hiç bişy yoktu, pedi değiltirdim gün içindede yine hemen hemen aynı miktarda koyu renk akıntım olmuş..normal adet tarihime 2gün var, fakar karnım şiş ve hafif bel agrım var.
Anlamadığım bu üstüne görmede normal regl gibi ağrı olurmu? Benim adetim düzenli ve yoğun ağrılı olur, su an 2.günümse normale göre cok değişik bi durum..bi yandanda karnım şiş regl olacakmışım gibi, kafam karıştı..
Aynı durumdayım. Araştırmaktan nevrim döndü.regli miyim yoksa yerleşme kanaması mı. Doktorum biraz kanaman olcak korkma demişti. Bu lekelenme o mu değil mi . Doktora gitsem mi gitmesem mi. Kafayı yicem

X