- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Ama ben bu ay erken yumurtladım 9. Gün o nasıl oluyor burda sat a göre çıkıyor muhtemelen varsa benimki biraz daha büyükKızlar ben yapıyorum inşallah da kaldırmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben bu ay erken yumurtladım 9. Gün o nasıl oluyor burda sat a göre çıkıyor muhtemelen varsa benimki biraz daha büyükKızlar ben yapıyorum inşallah da kaldırmam.
Ama ben bu ay erken yumurtladım 9. Gün o nasıl oluyor burda sat a göre çıkıyor muhtemelen varsa benimki biraz daha büyük
Bende yaptım hadi bakalım.
hepimize uğur getirsin evet sata göre hesaplıyor üç aşşağı beş yukarı sonunçlar
ben ikizler burcuyum eşim aslan. ikizlerle aslan dost burçtur. o yüzden bir minik ikizler olursa da hiç fena olmaz benim minik çekirdek ailemde :)21 mayıs doğum günüm annem de bana bu ay hamile kalmış. Darısı benim başıma inşallah ben de mayıs ayında bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. Hepinizden umutluyum bu ay boğalar ve ikizler geliyor gümbür gümbür
Bak aşağıda hamile günlüğünüimza Alanına eklemek için tıklayın yazıyor orda iki link var birinde doğum tarihini hesaplıyorsun sat girerek.diğer linke de o tarihi ilgili boşluğa girip en altta değişiklikleri kaydete basıyorsun dene bakalımHem yapmayi bilmiyorum hem de yumurtlama gunumu cozemedim 1 haftalik falan bebegim sanirim :)
yum Gününe gerek yok sat giriyorsunHem yapmayi bilmiyorum hem de yumurtlama gunumu cozemedim 1 haftalik falan bebegim sanirim :)
gelsin boğalar ikizleerr21 mayıs doğum günüm annem de bana bu ay hamile kalmış. Darısı benim başıma inşallah ben de mayıs ayında bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. Hepinizden umutluyum bu ay boğalar ve ikizler geliyor gümbür gümbür
Diğer topikten arkadaşın biri hemen farketti takvimi hayırdır???? Diye soruyor
ayyy bu hamilelikte ne tatlı bişeymiş yaa :) kızlar ben tek taş pırlanta aşeriyorum, güzel bir tatil aşeriyorum mesela
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın canım benim önceki msjımda takvimin altındaki bu yazıya tıkla. önce son adet tarihi giriyosun. sana bebeğin doğum zamanını verecek. sonra diğer linke tıklayıp o tarihi yazacaksın. olacak. umarım anlatabilmişimdir.ayy bunlar çok güzel olmuş ben nasıl ekleyeceğim peki
son adet tarihine göre bebeğinin muhtemel doğum tarihini kendi profilin üzerinden kişisel bilgilerinden girerek yapabilirsin canım :)ayy bunlar çok güzel olmuş ben nasıl ekleyeceğim peki
ayy bunlar çok güzel olmuş ben nasıl ekleyeceğim peki
bu da kısa yolu :)Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın canım benim önceki msjımda takvimin altındaki bu yazıya tıkla. önce son adet tarihi giriyosun. sana bebeğin doğum zamanını verecek. sonra diğer linke tıklayıp o tarihi yazacaksın. olacak. umarım anlatabilmişimdir.