Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson Veson canım nasılsın sana birşey sorucam canım perşembe günü kontrolüm vardı gittim 3 tane 19 mm lik yumurtam vardı doktorum perşembe cumartesi pazar pazartesi ilişki olsun dedi bugün öğlende lavaboya gittim afedersin ama akıntıyla birlikte benden çok az pembe kan geldi ne olabilir acaba bu canı yumurta çatladığında oluyomu acaba böyle
Cnm maşallah çok güzel 3 yumurta.bazı arkadaşlarda çatlarken leke geldiğini duymuştum .3 gün aradan geçmiş günde en az 1 mm büyüyor daha hızlı büyüdüğü de oluyor çatlamış olabilir cnm :KK66:

Cnm maşallah çok güzel 3 yumurta.bazı arkadaşlarda çatlarken leke geldiğini duymuştum .3 gün aradan geçmiş günde en az 1 mm büyüyor daha hızlı büyüdüğü de oluyor çatlamış olabilir cnm :KK66:
valla bende çok şaşırdım 3 yumurta olması a canım benim tüp bebek tedavimde bile 2 yumurta zor oluşmuştu dediği gibi olabilir canım hayırlısı olsun hakkımızda

valla bende çok şaşırdım 3 yumurta olması a canım benim tüp bebek tedavimde bile 2 yumurta zor oluşmuştu dediği gibi olabilir canım hayırlısı olsun hakkımızda
Ne kullandın cnm farklı bir şey mi yaptın? Iyi değerlendirin bu Ay'ı madem şansın yüksek inşallah sonu güzel olur

Hımm daha önce neler kullandın cnm bana klomen dışında birşey verilmedi hiç o da hiçbir işe yaramamıştı
banada canım daha önceleri hep klomen bide serophone verdiler geçen ay doktorum kasım ayında femara verdi zaten ilaçın içinde 3 aylık tedavi ilacı var bu ay ikinci ayım bakalım neler olcak

tatlım nasılsın neler yapıyorsun konuşamadık bir süredir.
Cnm hist sonrası bu ay Çalışmalara başladık 2 gün önce çatlattım yumurtayı çalışmalarımızı yaptık.ama bu ay çok feci vajinal kaşıntı başladı sanırım mantar oldum:KK43: bu şekilde hamile kalır mıyım? O da şüpheli.bat 20 Ocak beklemeye geçtim:KK66:

Sen neler yaptın cinsiyetler belli mi? Bebeler nasıl mide bulantısı var mı

Cnm hist sonrası bu ay Çalışmalara başladık 2 gün önce çatlattım yumurtayı çalışmalarımızı yaptık.ama bu ay çok feci vajinal kaşıntı başladı sanırım mantar oldum:KK43: bu şekilde hamile kalır mıyım? O da şüpheli.bat 20 Ocak beklemeye geçtim:KK66:

Sen neler yaptın cinsiyetler belli mi? Bebeler nasıl mide bulantısı var mı
hadi bakalım hayırlısı inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz :KK66: mantar hamilelik için bir sıkıntı olmaz herhalde. geçmiş olsun.
benimkiler erkek :) kusmalarım yeni bitti ama iştahım çok yok. hep aynı tip yiyorum, patates elma ayva falan.

hadi bakalım hayırlısı inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz :KK66: mantar hamilelik için bir sıkıntı olmaz herhalde. geçmiş olsun.
benimkiler erkek :) kusmalarım yeni bitti ama iştahım çok yok. hep aynı tip yiyorum, patates elma ayva falan.
Maşallah delikanlılara:) çok Sağol cnm inşallah kısa zamanda geçer kaşıntı Bayağı azaldı gelecek aya birşey kalmaz inşallah.az da olsa .yararlı şeylerden yemeye çalış

Arkadaşlar tam rahmimin ortasına kasıklarıma yumurtalıklarıma değil tam rahmimin ortasına rahim boşluğunun ortasına cok keskin bir iğne batması gibi bir acı oldu adet olcağı zaman böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?