Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Merhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler

Merhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler
bence çok erken yaptırmışsın testi canım

Arkadaşlar merhaba benim yine bir sorum olacak benim adetime 6 gün var ve bugün acik renkte cok az bi kanamam olmus sizce neden olabilir gebe olduğumu gösterir mi şimdiden teşekkürler

Merhaba hanımlar yeni üyeyim ve birşey sormak istiyorum sizlere kasıklarımda batma var göğüslerim şiş ve hassas bugün adet günüm ve hala olmadım hamilemiyim?

Hamilelik varmı ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 82
Veson Veson canım nasılsın sana birşey sorucam canım perşembe günü kontrolüm vardı gittim 3 tane 19 mm lik yumurtam vardı doktorum perşembe cumartesi pazar pazartesi ilişki olsun dedi bugün öğlende lavaboya gittim afedersin ama akıntıyla birlikte benden çok az pembe kan geldi ne olabilir acaba bu canı yumurta çatladığında oluyomu acaba böyle