- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiymiş sayı. Doktor en uygun zamanı söyler haber ver mutlaka. İnşallah tutacak.ben de ataşehir memorial a gidiyorum canım. geçen ay opu oldu, sekiz tane 5.gün embriyosu donduruldu. ben iki koyulmasını istiyorum ama bakalım. benim ileri gebelik haftası kürtajından dolayı endometriyumum zor kalınlaşıyor. şu an onu bekliyoruz.
İyiymiş sayı. Doktor en uygun zamanı söyler haber ver mutlaka. İnşallah tutacak.
Amin barısı başına Allah tüm bu çabanı görüp kucağını doldursun inşallah canım chatmanttan hala haber Yok sanırımOy maşallah maşallah :)) Rabbim hayırlı uzun Ömür versin inşallah:) bir zamanlar kalabalıktı buralar herkes tek tek hamile kaldı gitti.bir bildiğim benle Gbbc var hala uğraşan:))
Bir ayım deme sen bitir hazırlıkları benim kızım 35+5te oldutansiyon çıktı 16/10,5 doktor aldı sonra şimdi iyi çok şükür srninde hayırlısı olsun bol bol uyuben ve kızımHatırlamaz mıyım? Maşallah büyümüş bile annesi. Benim de bir ayım kaldı kısmetse doğuma canım. Hayırlısıyla.
Yok cnm ondan haber almadım hiç.Amin barısı başına Allah tüm bu çabanı görüp kucağını doldursun inşallah canım chatmanttan hala haber Yok sanırım
maşallah size:))Eki Görüntüle 1984276
Bir ayım deme sen bitir hazırlıkları benim kızım 35+5te oldutansiyon çıktı 16/10,5 doktor aldı sonra şimdi iyi çok şükür srninde hayırlısı olsun bol bol uyuben ve kızım
Ay maşallah ne kadar tatlısınız öyleEki Görüntüle 1984276
Bir ayım deme sen bitir hazırlıkları benim kızım 35+5te oldutansiyon çıktı 16/10,5 doktor aldı sonra şimdi iyi çok şükür srninde hayırlısı olsun bol bol uyuben ve kızım
Teşekkür ederiz başka kimler neler yaptı acaba o zaman her gün girerdik buraya şimdi giremiyorum inşallah sizlere de nasip olsun canımYok cnm ondan haber almadım hiç.
maşallah size:))
Teşekkür ederiz senin kız mı erkek miAy maşallah ne kadar tatlısınız öyle
Tek yumurta ikizleri erkekler canımTeşekkür ederiz senin kız mı erkek mi
Herkeslere bir taraflara dağıldı cnm :))Teşekkür ederiz başka kimler neler yaptı acaba o zaman her gün girerdik buraya şimdi giremiyorum inşallah sizlere de nasip olsun canım
Vaay hemde ikiz ne güzel Allah bir isterken iki vermiş sağlıkla al kucağına canımTek yumurta ikizleri erkekler canım
Aynen öyle sen nasılsınHerkeslere bir taraflara dağıldı cnm :))
Amin sağolasın canım.Vaay hemde ikiz ne güzel Allah bir isterken iki vermiş sağlıkla al kucağına canım
Ay hadi hayırlısı ben de heyecan yaptım :)) inşallah tutacak canımmavimli canım geldim doktordan, çok şükür kalınlaşma tamam. pazartesi günü transfer olacak. nasıl heyecan yaptım anlatamam :)
Ay hadi hayırlısı ben de heyecan yaptım :)) inşallah tutacak canım
Amin canım. bebeğin de büyümüş maşallah daha dün gibi burda sohbetlerimizBenimde buraya çok fırsatım olmuyor kızlar, benim oglusta bugün 6 aylık oldu ya zaman çok hızlı geçiyor. Özledim sizlerle olan sohbeti umarım bu topik kimsenin elini boş bırakmasın inş. Rabbim her isteyene nasip etsin. mavimli canım sende sağ salim kucağına al erkeklerini inş.