Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson Veson canım sen nasılsın? çok oldu görüşmeyeli. bu sayfanın ilk sayfası öylece kaldı ve bende yazan 8 ocak batı benim ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman. acaba bu sayfayı sen mi devralsan? hem canlanmış olur, hem de güncellenir.

ben de ataşehir memorial a gidiyorum canım. geçen ay opu oldu, sekiz tane 5.gün embriyosu donduruldu. ben iki koyulmasını istiyorum ama bakalım. benim ileri gebelik haftası kürtajından dolayı endometriyumum zor kalınlaşıyor. şu an onu bekliyoruz.
İyiymiş sayı. Doktor en uygun zamanı söyler haber ver mutlaka. İnşallah tutacak.

İyiymiş sayı. Doktor en uygun zamanı söyler haber ver mutlaka. İnşallah tutacak.

bizde yumurta ve sperm sorunu yok zaten canım. endometiyum sorunu var :KK43: bugün hala 6.6 idi. 7mm den sonra transfer yapıyorlar ama tutunma şansı çok düşüyor. en az 8 i bulması lazım. haber veririm canım.

Oy maşallah maşallah :)) Rabbim hayırlı uzun Ömür versin inşallah:) bir zamanlar kalabalıktı buralar herkes tek tek hamile kaldı gitti.bir bildiğim benle Gbbc var hala uğraşan:))
Amin barısı başına Allah tüm bu çabanı görüp kucağını doldursun inşallah canım chatmanttan hala haber Yok sanırım

IMG_5335.JPG
Hatırlamaz mıyım? Maşallah büyümüş bile annesi. Benim de bir ayım kaldı kısmetse doğuma canım. Hayırlısıyla.
Bir ayım deme sen bitir hazırlıkları benim kızım 35+5te oldu:-)tansiyon çıktı 16/10,5 doktor aldı sonra şimdi iyi çok şükür srninde hayırlısı olsun bol bol uyu:-)ben ve kızım :nazar:

Benimde buraya çok fırsatım olmuyor kızlar, benim oglusta bugün 6 aylık oldu ya zaman çok hızlı geçiyor. Özledim sizlerle olan sohbeti umarım bu topik kimsenin elini boş bırakmasın inş. Rabbim her isteyene nasip etsin. mavimli mavimli canım sende sağ salim kucağına al erkeklerini inş.
Amin canım. bebeğin de büyümüş maşallah daha dün gibi burda sohbetlerimiz :KK66:

benim erken adetimden iki gun gecikti halsizlik bulanti sag kasigimda igne gibi batma olustu bugun sag belimdede igne gibi batma olustu midemde gurul gurul sesler ellerim uyustu aclik hissetme diz alti bacaklarim agriyor bas agrisi bu belirtileri yasayipta hamile kalan varmi test yaptim negatif cikti insallh hamileyimdir:dua: