Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım 5 gün önceden regl olucam gibi ağrım başlamıştı ara ara gelip giden hatta tam regl günümde az kalsın ilaç alacaktım öyle yoğundu.. Ve o gün idrar testim pozitif çıkmıştı.. İnşallah hamilesindirHerkese merhaba deneyimlerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum.adetime 5 gün olmasına rağmen sabahları regl sancisiyla uyanıyorum. Daha önceki aylarda sadece adet günü çok hafif ağrım olurdu önceden hiç agri yaşadığımı bilmem.böyle bişey başına gelip de hamile olan var mi
Maşallah cnm sona yaklaşmışsın:))Veson slm nasılsın canım çoktandır konuşamadık neler yaptın?
Hayırlısı ile canım bebişine kavuşacaksın. Tüp bebek için İstanbuldaysan çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim.Maşallah cnm sona yaklaşmışsın:))
Ben aynı Çalışmalara devam histereskopi den sonra birkaç ay dene olmazsa tüp denildi 4 ay oldu bakalım ne olacak?
Amin cnm inşallah amin.biz akdenizdeyiz cnm İstanbul çok uzak bize.sağsalim kucağına al vakitlice inşallahHayırlısı ile canım bebişine kavuşacaksın. Tüp bebek için İstanbuldaysan çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim.
Ben de yata yata geçirdim çoğu zamanımı riskli gebelik zor. İnşallah Allah tamamına erdirir. Kim istiyorsa kucağı dolsun inşallah.
Amin canım sağolasın. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.Amin cnm inşallah amin.biz akdenizdeyiz cnm İstanbul çok uzak bize.sağsalim kucağına al vakitlice inşallah
Oy maşallah maşallah :)) Rabbim hayırlı uzun Ömür versin inşallah:) bir zamanlar kalabalıktı buralar herkes tek tek hamile kaldı gitti.bir bildiğim benle Gbbc var hala uğraşan:))
Hatırlamaz mıyım? Maşallah büyümüş bile annesi. Benim de bir ayım kaldı kısmetse doğuma canım. Hayırlısıyla.
ooo slm canım nickinin değiştiğini bilmiyordum. Fulya Bahçecide Güvenç Karlıkaya doktorumdu. Herkese tavsiye ederim. Sen nerde yaptırıyorsun? inşallah güzel geçecek transferin inanıyorum. kaç embriyo konacak kaçıncı gün embriyosu?mavimli canım merhaba, kavuşmaya az kalmış maşallah. Nick değişti, ben eski myssteriouss :) hatırlarsınız sanırım. Senin de tüp bebişti di mi? Merkezin ve doktorun neresiydi? Geçen ay ben de başladım tedaviye, kısmetse pazartesi transferim var :)
ooo slm canım nickinin değiştiğini bilmiyordum. Fulya Bahçecide Güvenç Karlıkaya doktorumdu. Herkese tavsiye ederim. Sen nerde yaptırıyorsun? inşallah güzel geçecek transferin inanıyorum. kaç embriyo konacak kaçıncı gün embriyosu?