Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar selam, ben gecen ay kımyasal gebelık gecırıdm. bu ay ılk denemem. kımyasaldan sonra hemen kalınabııyormu :KK43:

Kızlar gebelik belirtisi olarak baş ağırısı yaşayan oldu mu hiç kaç gündür başım ağrıyor ama çok şiddetli değil ???

Herkese merhaba deneyimlerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum.adetime 5 gün olmasına rağmen sabahları regl sancisiyla uyanıyorum. Daha önceki aylarda sadece adet günü çok hafif ağrım olurdu önceden hiç agri yaşadığımı bilmem.böyle bişey başına gelip de hamile olan var mi

benim cnm adet agrılarım sadece adet günü olurdu bir kaç gün önce oluyorsa gebelik belirtisi olabiliyor dikkat et inş vardır

Herkese merhaba deneyimlerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum.adetime 5 gün olmasına rağmen sabahları regl sancisiyla uyanıyorum. Daha önceki aylarda sadece adet günü çok hafif ağrım olurdu önceden hiç agri yaşadığımı bilmem.böyle bişey başına gelip de hamile olan var mi
Var canım 5 gün önceden regl olucam gibi ağrım başlamıştı ara ara gelip giden hatta tam regl günümde az kalsın ilaç alacaktım öyle yoğundu.. Ve o gün idrar testim pozitif çıkmıştı.. İnşallah hamilesindir :KK200:

Maşallah cnm sona yaklaşmışsın:))

Ben aynı Çalışmalara devam histereskopi den sonra birkaç ay dene olmazsa tüp denildi 4 ay oldu bakalım ne olacak?
Hayırlısı ile canım bebişine kavuşacaksın. Tüp bebek için İstanbuldaysan çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim.
Ben de yata yata geçirdim çoğu zamanımı riskli gebelik zor. İnşallah Allah tamamına erdirir. Kim istiyorsa kucağı dolsun inşallah.

Hayırlısı ile canım bebişine kavuşacaksın. Tüp bebek için İstanbuldaysan çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim.
Ben de yata yata geçirdim çoğu zamanımı riskli gebelik zor. İnşallah Allah tamamına erdirir. Kim istiyorsa kucağı dolsun inşallah.
Amin cnm inşallah amin.biz akdenizdeyiz cnm İstanbul çok uzak bize.sağsalim kucağına al vakitlice inşallah

Veson Veson mavimli mavimli kızlar merhaba ya beni hatırlamazsınız belki bende burdaydım bi düştüğüm olmuştu yani kalbi durdu bebeğimin ama çok şükür ikinciye hamile kaldım ve kızım doğdu şimdi dört buçuk aylık :-) siz nasılsınız:-)
Oy maşallah maşallah :)) Rabbim hayırlı uzun Ömür versin inşallah:) bir zamanlar kalabalıktı buralar herkes tek tek hamile kaldı gitti.bir bildiğim benle Gbbc var hala uğraşan:))

kizlarya bakarmisiniz benim yumurtlamamdan beri kasik agrim tatli tatli igne gibi batmasi bide kirpiklerimin hissetmem karnimin etrafinda damarlarimin nabiz gibi atmasi kollarimin uyusmazi arada midemin kazinmasi istah artmasi aranizda bunlari yasayipta gebe kalan varmi yardimci olun lutfen

Veson Veson mavimli mavimli kızlar merhaba ya beni hatırlamazsınız belki bende burdaydım bi düştüğüm olmuştu yani kalbi durdu bebeğimin ama çok şükür ikinciye hamile kaldım ve kızım doğdu şimdi dört buçuk aylık :-) siz nasılsınız:-)
Hatırlamaz mıyım? Maşallah büyümüş bile annesi. Benim de bir ayım kaldı kısmetse doğuma canım. Hayırlısıyla.

mavimli mavimli canım merhaba, kavuşmaya az kalmış maşallah. Nick değişti, ben eski myssteriouss :) hatırlarsınız sanırım. Senin de tüp bebişti di mi? Merkezin ve doktorun neresiydi? Geçen ay ben de başladım tedaviye, kısmetse pazartesi transferim var :)

mavimli mavimli canım merhaba, kavuşmaya az kalmış maşallah. Nick değişti, ben eski myssteriouss :) hatırlarsınız sanırım. Senin de tüp bebişti di mi? Merkezin ve doktorun neresiydi? Geçen ay ben de başladım tedaviye, kısmetse pazartesi transferim var :)
ooo slm canım nickinin değiştiğini bilmiyordum. Fulya Bahçecide Güvenç Karlıkaya doktorumdu. Herkese tavsiye ederim. Sen nerde yaptırıyorsun? inşallah güzel geçecek transferin inanıyorum. kaç embriyo konacak kaçıncı gün embriyosu?

ooo slm canım nickinin değiştiğini bilmiyordum. Fulya Bahçecide Güvenç Karlıkaya doktorumdu. Herkese tavsiye ederim. Sen nerde yaptırıyorsun? inşallah güzel geçecek transferin inanıyorum. kaç embriyo konacak kaçıncı gün embriyosu?

ben de ataşehir memorial a gidiyorum canım. geçen ay opu oldu, sekiz tane 5.gün embriyosu donduruldu. ben iki koyulmasını istiyorum ama bakalım. benim ileri gebelik haftası kürtajından dolayı endometriyumum zor kalınlaşıyor. şu an onu bekliyoruz.