Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson Veson canımmmmm çok sevindim, kendim gibi sevindim. (Bu arada ben eski myssteriouss) Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin, bu güzel akşam da bana da dua et olur mu?

Veson Veson canımmmmm çok sevindim, kendim gibi sevindim. (Bu arada ben eski myssteriouss) Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin, bu güzel akşam da bana da dua et olur mu?
Sağol CNm hatırladım seni.rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşaşlah.seni daha fazla bekletmesin yüzünü güldürsün inşallah .

Sağol CNm hatırladım seni.rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşaşlah.seni daha fazla bekletmesin yüzünü güldürsün inşallah .

Allah razı olsun canım, çok sağol.

Senden de hep güzel haberler okuyalım inşallah.

Selam kızlar ben menogon +femara +3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9.günüm kasık ağrıları halsizlik 2 gündür hafif miğde bulanması var.Çoğul gebelik istiyorum rabbim nasip ederse inşallah kullandığım ilaçlarda genelde çoğul gebelik yapıyor..

Bat 18 çatlatma iğnesinin 11.günü sonucu öğrenme imkanım var inşallah..

Hamile olan arkadaşlar sizin belirtileriniz yumurtlamadan sonra ne zaman başladı ?

Yada bunun gibi belirtileri olan varmı :))

Veson Veson canım şimdi sayfaya girip imzanı görmeyince baktım, çok üzüldüm. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Kızına uzun sağlıklı ömür versin Allah.

Slm kizlar hamilelik ilgili bildiklerimi sizinle baylasmak isterim 7 sene sonra bir kizim oldu simdi 6 aylik.

Sagol canim düzenli her ay adet görüyorsaniz ben her ay adet görürüm ama ayni tarih de degil bazen 12 sinde 20 sinde 29 sunda adet olurum ben yumurtlama gününde hic bir aci sanci agri yasamam o yüzden bek anlamazdim ben yumurtlama günün nezaman oldugunu bir test almistim icinde 5 tane var adet bitiminden hemen sonra test yaptim silik cikti esimle beraber oldum bu hergün olmak üzere yapildi birde önemli faktör olan stres olmayacak ben bu sekilde hamile kaldim hamile oldugumuda birgün bir test alayim dedim denedim silik cikmisti öglen yapmistim bu testi sonra ertesi gün sabah yapmistim koyu rek cikmis 5 haftalik hamile oldugumu kan tahlininde ögrenmistimti belirtileri uykum cok vardi istahim cok acilmisti bu 4 ayliga kadar sürdü agri sizi mide bulantisi hic yasamadim cok sükür doguma kadar hamile oldugumu karnim cikmasiyla anladim ben hamileyim dogum sancilarim yoktu birden suyum geldi aradan 3 saat sonra hastahaneye gittim kontrola aldilar sonra ilac verildi bana sanci gelsin diye birde epadural aldim cok memnun kaldim agrilari hafifletiyor ben 1 ay erken dogurdum.ben kilolu ve seker type 2 diyabet hastasiyim hamileligim boyunca insulin aldim sekeri olan hamile kalinir kilolu olan kalinir

dun test yaptım negatifti sabah baktım bu haldeydı,

sabahta test yaptım yok bısye test mı bozuk
WhatsApp Image 2017-07-11 at 13.27.31.jpeg

arkadaşlar aranızda hamile belirtisi olarak bel ve siirt ağrısı olan ve karılarda ağırı olan var miydi arkadslar test yaptım negatif çıktı 2,bebeğim olacak inşaallah olursa tabi ve bir de sürekli tuvalete gidiyorum lütfenn bir cevap verin ya lütfen sizde de oldumu böyle