Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım benim sağolasın, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat bebiş?
Hamdolsun canım dün doktordaydık. İyi maşallah büyüyoruz. 25. haftamdayım. Ufak tefek şikayetler var ama Rabbime binlerce şükür iyi geçti geçiyor. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. Hamilelere yardım etsin sağlıkla zamanında kavuştursun. İsteyenlere en hayırlısından nasip eylesin. Çok güzel bir duygu hele hareketlerini hissedince. Binlerce şükür bize bu güzel duyguyu yaşattığı için.
Sen nasılsın? Benimde oğlum olacak inşaallah .. İsim düşünmeye başladınız mı :)

Canım çok sevindim seninde oglusuna maşallah bende 1 2 haftadır minik pıtpıtlarını hissediyorum. ama tabi büyüyünce daha guzellesecektir eminim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah ve sağlıklı dogumlar olsun.

Selam canlar nasılsınız özledim hepinizi ben yine kayıplardaydım geçen ay çok demorize oldum kesin bakmıştım oysaki bu ayda hiç aklıma getirmiim dedim gelmedi mi geldi öteledim hep eşimle bi haftalık bi kaçamak yaptık geçen gebelikte tatilde olmuştu die totem gibi bişi oldu beklemedeim ama pek ümitli değilim buarada @triton-x kuzum tebrik ederim ben erkek hissetmiştim yeğnimizi zaten Eylemeylemce ilk söylediğinde ben die düşündüm ama bende sormaya cesaret edemedim umut etmemek için nasıl gördün merak ettim inşallah sana ayan olmuştur buay belki süpriz olur geçen ay kardeşimede falda demişler erkek bebek gözüküyo die bana illa abla test yap die tutturdu 1hafta varken reglime nasip nasip

Eylemeylemce seninde çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah senle beraber tüm gebişleri canım
gbbc canım bizimde duamız elbet gerçekleşecek sıkma canını ilk transferde tutan çok olmuyo sanırım gözlemlediğim kadarıyla seninde mucizen en yakın zamanda gerçekleşsin inşallah

Canım benim inş totemin tutar bu tatil size yaramistir ve bebeğin seninledir şuan. . . uzun zamandır bizlerden başka güzel haber veren olmadı. inş senle başlar ve herkesle devam eder canım yürekten istiyorum bunu

Saol canim benim. Ben ruyayi cok net hatirlamiyorum ama forumdan okumustum ruyamda hamileyim diye yazmistin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Rabbim hamilelik haberiyle sevindirsin herkesi

Canım benim inş totemin tutar bu tatil size yaramistir ve bebeğin seninledir şuan. . . uzun zamandır bizlerden başka güzel haber veren olmadı. inş senle başlar ve herkesle devam eder canım yürekten istiyorum bunu
evet kuzum ya iyi haberler alırım bikaç tane dedim ama yürekten olduğunu hissediyorum tatlım Allah razı olsun
fotondaki oğluşta pek bi tatlı kaymak :))

Saol canim benim. Ben ruyayi cok net hatirlamiyorum ama forumdan okumustum ruyamda hamileyim diye yazmistin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Rabbim hamilelik haberiyle sevindirsin herkesi
amin tatlım inşallah yazarım hamileyiiim diye :)))
sanada kolay doğumlar nasipetsin Rabbim

Ayy hadi inş. canım benim güzel haberlerini bekliyorum. Bu oğluşa benzesin diye hergün bakıyorum. Tabi önce sağlıklı olsunda inş. :)
melez sanırım bu bebiş :)) çok tatlı ya sen bakmaya devam et tatlım hiç belli olmuyo çevremizde gördüğümüz kadarıyla sizde renkli gözlü esmer varsa tabi olasılık fazla :)) tabiki sağlıklı olsun Allahın izniyle ama insan hayal ederkende gözünün önüne illaki belli bi sima geliyor :))

bunun sarısı olsun razıyım :) eşimle ikimizinde saçlar kıvırcık, kayınvalidem mavi gözlü kısmet bakalım :) allah hayırlısını versin inş. canım