- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Canım benim sağolasın, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat bebiş?Gözünüz aydın canım :) hayırlı sağlıklı evlat olsun. bende öpüyorum
Canım çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun inş.canım malesef bugün kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonucum
Hamdolsun canım dün doktordaydık. İyi maşallah büyüyoruz. 25. haftamdayım. Ufak tefek şikayetler var ama Rabbime binlerce şükür iyi geçti geçiyor. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. Hamilelere yardım etsin sağlıkla zamanında kavuştursun. İsteyenlere en hayırlısından nasip eylesin. Çok güzel bir duygu hele hareketlerini hissedince. Binlerce şükür bize bu güzel duyguyu yaşattığı için.Canım benim sağolasın, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat bebiş?
Canım çok sevindim seninde oglusuna maşallah bende 1 2 haftadır minik pıtpıtlarını hissediyorum. ama tabi büyüyünce daha guzellesecektir eminim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah ve sağlıklı dogumlar olsun.Hamdolsun canım dün doktordaydık. İyi maşallah büyüyoruz. 25. haftamdayım. Ufak tefek şikayetler var ama Rabbime binlerce şükür iyi geçti geçiyor. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. Hamilelere yardım etsin sağlıkla zamanında kavuştursun. İsteyenlere en hayırlısından nasip eylesin. Çok güzel bir duygu hele hareketlerini hissedince. Binlerce şükür bize bu güzel duyguyu yaşattığı için.
Sen nasılsın? Benimde oğlum olacak inşaallah .. İsim düşünmeye başladınız mı :)
canım malesef bugün kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonucum
Canım benim inş totemin tutar bu tatil size yaramistir ve bebeğin seninledir şuan. . . uzun zamandır bizlerden başka güzel haber veren olmadı. inş senle başlar ve herkesle devam eder canım yürekten istiyorum bunuSelam canlar nasılsınız özledim hepinizi ben yine kayıplardaydım geçen ay çok demorize oldum kesin bakmıştım oysaki bu ayda hiç aklıma getirmiim dedim gelmedi mi geldi öteledim hep eşimle bi haftalık bi kaçamak yaptık geçen gebelikte tatilde olmuştu die totem gibi bişi oldu beklemedeim ama pek ümitli değilim buarada @triton-x kuzum tebrik ederim ben erkek hissetmiştim yeğnimizi zatenEylemeylemce ilk söylediğinde ben die düşündüm ama bende sormaya cesaret edemedim umut etmemek için nasıl gördün merak ettim inşallah sana ayan olmuştur buay belki süpriz olur geçen ay kardeşimede falda demişler erkek bebek gözüküyo die bana illa abla test yap die tutturdu 1hafta varken reglime nasip nasip
Saol canim benim. Ben ruyayi cok net hatirlamiyorum ama forumdan okumustum ruyamda hamileyim diye yazmistin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Rabbim hamilelik haberiyle sevindirsin herkesiEylemeylemce seninde çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah senle beraber tüm gebişleri canım
gbbc canım bizimde duamız elbet gerçekleşecek sıkma canını ilk transferde tutan çok olmuyo sanırım gözlemlediğim kadarıyla seninde mucizen en yakın zamanda gerçekleşsin inşallah
evet kuzum ya iyi haberler alırım bikaç tane dedim amaCanım benim inş totemin tutar bu tatil size yaramistir ve bebeğin seninledir şuan. . . uzun zamandır bizlerden başka güzel haber veren olmadı. inş senle başlar ve herkesle devam eder canım yürekten istiyorum bunu
amin tatlım inşallah yazarım hamileyiiim diye :)))Saol canim benim. Ben ruyayi cok net hatirlamiyorum ama forumdan okumustum ruyamda hamileyim diye yazmistin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Rabbim hamilelik haberiyle sevindirsin herkesi
Ayy hadi inş. canım benim güzel haberlerini bekliyorum. Bu oğluşa benzesin diye hergün bakıyorum. Tabi önce sağlıklı olsunda inş. :)evet kuzum ya iyi haberler alırım bikaç tane dedim amayürekten olduğunu hissediyorum tatlım Allah razı olsun
fotondaki oğluşta pek bi tatlı kaymak :))
melez sanırım bu bebiş :)) çok tatlı ya sen bakmaya devam et tatlım hiç belli olmuyo çevremizde gördüğümüz kadarıyla sizde renkli gözlü esmer varsa tabi olasılık fazla :)) tabiki sağlıklı olsun Allahın izniyle ama insan hayal ederkende gözünün önüne illaki belli bi sima geliyor :))Ayy hadi inş. canım benim güzel haberlerini bekliyorum. Bu oğluşa benzesin diye hergün bakıyorum. Tabi önce sağlıklı olsunda inş. :)
bunun sarısı olsun razıyım :) eşimle ikimizinde saçlar kıvırcık, kayınvalidem mavi gözlü kısmet bakalım :) allah hayırlısını versin inş. canımmelez sanırım bu bebiş :)) çok tatlı ya sen bakmaya devam et tatlım hiç belli olmuyo çevremizde gördüğümüz kadarıyla sizde renkli gözlü esmer varsa tabi olasılık fazla :)) tabiki sağlıklı olsun Allahın izniyle ama insan hayal ederkende gözünün önüne illaki belli bi sima geliyor :))
Peki akıntıyı fark ediyor musunuzHenüz çocuk yok ama her ay ovulasyonumu yakalıyorum ateş ölçerek hangi gün yumurtam çatlıyor Anlıyorum ateş ovulasyondan sonra 0,5 derece kadar artıyor:)
Ben de bunu merak ediyorum her ay akıntı olmuyır sanırımmKızlar yumurtlama günlerinde illa yumurtlama akıntısı olmasimi gerekiyor. Bende hep olurdu anlardim diğer ay 12.günde oldu bu ay 15. Günümdeyim sadece kasik ağrısı oluyor arada ama akinti hala gelmedi
Sizin Nasıl her ay fark ediyor musunuzBen de bunu merak ediyorum her ay akıntı olmuyır sanırımm
YAŞ ilerledikçe uzayan akıntı azalıyor maalesef.akıntı takibinde pek başarılı değilimPeki akıntıyı fark ediyor musunuz
teşekkürler siz kaç yaşındasınız sizde oluyor mu bu akıntıYAŞ ilerledikçe uzayan akıntı azalıyor maalesef.akıntı takibinde pek başarılı değilimEki Görüntüle 1843517
resimli açıklama süpermiş tekrar teşekkürler sevgilerYAŞ ilerledikçe uzayan akıntı azalıyor maalesef.akıntı takibinde pek başarılı değilimEki Görüntüle 1843517
Bu arada ben 1. Sıradaki akıntıyı yumurtlama akıntısı sanıyordum tam tersine doğurgan olmayan akıntıymış kendime çok güldüm şu andaYAŞ ilerledikçe uzayan akıntı azalıyor maalesef.akıntı takibinde pek başarılı değilimEki Görüntüle 1843517