Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Umarım allah gonlundekini verir.Selam kizlar kendimden de haber vereyim dedim biliyosunuz bende tüp bebek tedavisindeyim dun yumurta toplandi cmt allahin izniyle hersey yolunda giderse transfer olacak ozellikle hamile annelerden dua bekliyorum hepinizi opuyorummmm
Ben 33 yaşındayım maalesef ben akıntı takibinde pek başarılı Değilim ve yumurta Akını yıl oldu görmüyorum ondan öncesini de hatırlamıyorumBu arada ben 1. Sıradaki akıntıyı yumurtlama akıntısı sanıyordum tam tersine doğurgan olmayan akıntıymış kendime çok güldüm şu anda
Cnm baya eski bi mesaji alinti yapmissin :) sanirim sadece o ay olmamisti. hemen hemen her ay goruyorum ama bi ise yaramiyorBen de bunu merak ediyorum her ay akıntı olmuyır sanırımm
Yok cnm daha 1. Haftadayım daha inşallah kalırımVeson hamile misin
Baya az kalmış dizinde önceden hep buralardayık inşallah sağlıkla alırsın kucağınaSaol canim benim. Ben ruyayi cok net hatirlamiyorum ama forumdan okumustum ruyamda hamileyim diye yazmistin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Rabbim hamilelik haberiyle sevindirsin herkesi
Hadi inşallah olur bu ayYok cnm daha 1. Haftadayım daha inşallah kalırım
Amin cnm inşallah:)Hadi inşallah olur bu ay
hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar R
Bn 9 gün oldu prensesimi kucağıma alalı sizler nasılsınızNasılsınız z
maşallah gözün aydın tatlım ne güzel bi haber bu böyleBn 9 gün oldu prensesimi kucağıma alalı sizler nasılsınız
Ne güzel Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün ilk gebeliğimde beraberdik bizim kalbi durdu durmasa doğumu 1 temmuzdu kısmet bu evladımaymışBn 9 gün oldu prensesimi kucağıma alalı sizler nasılsınız
Cok sukur kuzum Allah razi olsun. Yok cnm 2 ay klomen kullanmstm birsey fayda etmedi sonra doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc cok kotu cikmisti 3 ay sonra gel dedi tabi ben tup bebek arastirmasina bile girmistm sonra tam 3 ay sonunda tedaviye baslayacagm vakit hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbime hep heves ederdim bende takvim koyabilecek miyim hamile kalabilecek miyim diye dogru zaman bu zamanmis insaallah saglikla gelir yavrum. Rabbim isteyen herkese hayirli ve zamanli evlatlar nasip eylesin. Her zaman dualarimdasinizSemackgz canım hamile misin eskilere bakarken bi baktım takvim hayırlı olsun
nasıl oldu kendiliğinden mi tedavi mi
Ayy maşallah kuzuya ya canım gözün aydın.Bn 9 gün oldu prensesimi kucağıma alalı sizler nasılsınız
Tatlım çok güzel bir haber bu :) allah tamamına erdirsin inş.Cok sukur kuzum Allah razi olsun. Yok cnm 2 ay klomen kullanmstm birsey fayda etmedi sonra doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc cok kotu cikmisti 3 ay sonra gel dedi tabi ben tup bebek arastirmasina bile girmistm sonra tam 3 ay sonunda tedaviye baslayacagm vakit hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbime hep heves ederdim bende takvim koyabilecek miyim hamile kalabilecek miyim diye dogru zaman bu zamanmis insaallah saglikla gelir yavrum. Rabbim isteyen herkese hayirli ve zamanli evlatlar nasip eylesin. Her zaman dualarimdasiniz