Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Selam kizlar kendimden de haber vereyim dedim biliyosunuz bende tüp bebek tedavisindeyim dun yumurta toplandi cmt allahin izniyle hersey yolunda giderse transfer olacak ozellikle hamile annelerden dua bekliyorum hepinizi opuyorummmm
Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Umarım allah gonlundekini verir.

Bu arada ben 1. Sıradaki akıntıyı yumurtlama akıntısı sanıyordum tam tersine doğurgan olmayan akıntıymış kendime çok güldüm şu anda :kızgın::KK45::KK45:
Ben 33 yaşındayım maalesef ben akıntı takibinde pek başarılı Değilim ve yumurta Akını yıl oldu görmüyorum ondan öncesini de hatırlamıyorum

Saol canim benim. Ben ruyayi cok net hatirlamiyorum ama forumdan okumustum ruyamda hamileyim diye yazmistin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Rabbim hamilelik haberiyle sevindirsin herkesi
Baya az kalmış dizinde önceden hep buralardayık inşallah sağlıkla alırsın kucağına

hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize tatlış sağlıklı bebişler nasip etsin hamile arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar nasip etsin
bizim hamişler napıo doğuma az kalanlar var ? nasılsınız kızlar bende çok girmiyorum ama arada bi girin nasılsınız iyi misiniz haber verin

Semackgz Semackgz canım hamile misin eskilere bakarken bi baktım takvim hayırlı olsun
nasıl oldu kendiliğinden mi tedavi mi
Cok sukur kuzum Allah razi olsun. Yok cnm 2 ay klomen kullanmstm birsey fayda etmedi sonra doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc cok kotu cikmisti 3 ay sonra gel dedi tabi ben tup bebek arastirmasina bile girmistm sonra tam 3 ay sonunda tedaviye baslayacagm vakit hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbime hep heves ederdim bende takvim koyabilecek miyim hamile kalabilecek miyim diye dogru zaman bu zamanmis insaallah saglikla gelir yavrum. Rabbim isteyen herkese hayirli ve zamanli evlatlar nasip eylesin. Her zaman dualarimdasiniz:KK60:

Bn 9 gün oldu prensesimi kucağıma alalı sizler nasılsınız
Ayy maşallah kuzuya ya canım gözün aydın.
Cok sukur kuzum Allah razi olsun. Yok cnm 2 ay klomen kullanmstm birsey fayda etmedi sonra doktor esimden sperm testi istedi ve sonuc cok kotu cikmisti 3 ay sonra gel dedi tabi ben tup bebek arastirmasina bile girmistm sonra tam 3 ay sonunda tedaviye baslayacagm vakit hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbime hep heves ederdim bende takvim koyabilecek miyim hamile kalabilecek miyim diye dogru zaman bu zamanmis insaallah saglikla gelir yavrum. Rabbim isteyen herkese hayirli ve zamanli evlatlar nasip eylesin. Her zaman dualarimdasiniz:KK60:
Tatlım çok güzel bir haber bu :) allah tamamına erdirsin inş.