Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sana da merhaba canım.ben 4 ay aynı belirtileri yaşadım ve adet oldum onun için kendi adıma adet gecikmesi yaşanmadan önceki belirtilerin pisikolojik olduğuna inanıyorum.adetin düzenliyse ve BAT haziran başı gibiyse bunlar gebelik belirtisi de olabilir.sanırım ilk ayın benden sana tavsiye stres yapma gün sayma ve rahat ol.rabbim de isterse bebeğin kendiliğinden gelir.Allah hayırlısını nasip etsin.test falan kullandın mı?tam ovulasyon tarihini biliyorsan üzerine 12 say ve gebelik testi yap.inşallah çift çizgiyi görürsün:)

Dayanamadım test yaptım ama normal olarak test sonucu pozitif evet bu ay ilk denemem ben bu ay çok kafaya taktim hayırlısı olsun artık nedimm. Ay başını beklicem mecburen dimi. Ovulasyon tarihi derken anlamadım son yazdığını

Pardon
Çok pardon negatif:))

ovulasyon yumurtlama demektir.12 -24 saat arası yasar eğer hamilelik oluşmazsa kanla dışarı atılır.inşallah çabalarınız sonuç verir.

Iyiyiz canim cok sukur. Buyuyoruz. Bi sorunumuz yok Allaha şükür. Sende iyisindir inşallah
İyi olmaya çalışıyorum diyeyim.aylar ayları bat lar batları kovalıyor ama şimdilik gelip giden yok.inşallah bu ay hem ateş
Hem ovu testi
Hem de akıntı takibi ile yumurtlamayı yakalayabilirim.malum benim düzensiz olduğu için bat günü adet olamayınca geriliyorum.şimdilik bebeiş gelmese de bat bilirim ona höre hareket ederim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kısa zamanda nasip etsin saglikli sihhatli bir hamileligi sana ve isteyen herkese

Onun adina konuştuğum icin ne der blmyrm ama tüp bebek topiginde takip ediyorum onu cok umutla sonucunu bekliyordum ama malesef negatif (
iyi yapmışsın canım benim kafam biraz dalgın bugün idrar testinde pozitifi görüp kanda negatif olunca iyice dağıldım valla