Soruyu aliimHanımlar burdamisiniz size bir sorum olacak
Merhaba benim adet günüm ayin7sinde bu ay bebek bekliyorum tabi olursa goguslerim de hassasiyet var dokunamiyorum. Kasiklarim ağrıyor ve şişkinlik var ve aşırı iştahım açıldı bu sorunlar bir kaç gundur var. Sizce bu belirtiler neyin göstergesiSoruyu aliim
Sana da merhaba canım.ben 4 ay aynı belirtileri yaşadım ve adet oldum onun için kendi adıma adet gecikmesi yaşanmadan önceki belirtilerin pisikolojik olduğuna inanıyorum.adetin düzenliyse ve BAT haziran başı gibiyse bunlar gebelik belirtisi de olabilir.sanırım ilk ayın benden sana tavsiye stres yapma gün sayma ve rahat ol.rabbim de isterse bebeğin kendiliğinden gelir.Allah hayırlısını nasip etsin.test falan kullandın mı?tam ovulasyon tarihini biliyorsan üzerine 12 say ve gebelik testi yap.inşallah çift çizgiyi görürsün:)Merhaba benim adet günüm ayin7sinde bu ay bebek bekliyorum tabi olursa goguslerim de hassasiyet var dokunamiyorum. Kasiklarim ağrıyor ve şişkinlik var ve aşırı iştahım açıldı bu sorunlar bir kaç gundur var. Sizce bu belirtiler neyin göstergesi
Dayanamadım test yaptım ama normal olarak test sonucu pozitif evet bu ay ilk denemem ben bu ay çok kafaya taktim hayırlısı olsun artık nedimm. Ay başını beklicem mecburen dimi. Ovulasyon tarihi derken anlamadım son yazdığınıSana da merhaba canım.ben 4 ay aynı belirtileri yaşadım ve adet oldum onun için kendi adıma adet gecikmesi yaşanmadan önceki belirtilerin pisikolojik olduğuna inanıyorum.adetin düzenliyse ve BAT haziran başı gibiyse bunlar gebelik belirtisi de olabilir.sanırım ilk ayın benden sana tavsiye stres yapma gün sayma ve rahat ol.rabbim de isterse bebeğin kendiliğinden gelir.Allah hayırlısını nasip etsin.test falan kullandın mı?tam ovulasyon tarihini biliyorsan üzerine 12 say ve gebelik testi yap.inşallah çift çizgiyi görürsün:)
Çok pardon negatif:))Sana da merhaba canım.ben 4 ay aynı belirtileri yaşadım ve adet oldum onun için kendi adıma adet gecikmesi yaşanmadan önceki belirtilerin pisikolojik olduğuna inanıyorum.adetin düzenliyse ve BAT haziran başı gibiyse bunlar gebelik belirtisi de olabilir.sanırım ilk ayın benden sana tavsiye stres yapma gün sayma ve rahat ol.rabbim de isterse bebeğin kendiliğinden gelir.Allah hayırlısını nasip etsin.test falan kullandın mı?tam ovulasyon tarihini biliyorsan üzerine 12 say ve gebelik testi yap.inşallah çift çizgiyi görürsün:)
Dayanamadım test yaptım ama normal olarak test sonucu pozitif evet bu ay ilk denemem ben bu ay çok kafaya taktim hayırlısı olsun artık nedimm. Ay başını beklicem mecburen dimi. Ovulasyon tarihi derken anlamadım son yazdığını
Anladım tek çare beklemek yani:) teşekkürlerovulasyon yumurtlama demektir.12 -24 saat arası yasar eğer hamilelik oluşmazsa kanla dışarı atılır.inşallah çabalarınız sonuç verir.
Gözünüz aydın canım :) hayırlı sağlıklı evlat olsun. bende öpüyorumMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir, benim de oğluşum geliyormuş. Öpüyorum herkesi
Iyiyiz canim cok sukur. Buyuyoruz. Bi sorunumuz yok Allaha şükür. Sende iyisindir inşallahHımm.Allah hayra çıkarsın yine de:)
Sen nasılsın ufaklık nasıl?
İyi olmaya çalışıyorum diyeyim.aylar ayları bat lar batları kovalıyor ama şimdilik gelip giden yok.inşallah bu ay hem ateşIyiyiz canim cok sukur. Buyuyoruz. Bi sorunumuz yok Allaha şükür. Sende iyisindir inşallah
Onun adina konuştuğum icin ne der blmyrm ama tüp bebek topiginde takip ediyorum onu cok umutla sonucunu bekliyordum ama malesef negatifgbbc canım haber vad mı? Ne zamana belli olacaktı?
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kısa zamanda nasip etsin saglikli sihhatli bir hamileligi sana ve isteyen herkeseİyi olmaya çalışıyorum diyeyim.aylar ayları bat lar batları kovalıyor ama şimdilik gelip giden yok.inşallah bu ay hem ateş
Hem ovu testi
Hem de akıntı takibi ile yumurtlamayı yakalayabilirim.malum benim düzensiz olduğu için bat günü adet olamayınca geriliyorum.şimdilik bebeiş gelmese de bat bilirim ona höre hareket ederim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
canım malesef bugün kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonucumgbbc canım haber vad mı? Ne zamana belli olacaktı?
iyi yapmışsın canım benim kafam biraz dalgın bugün idrar testinde pozitifi görüp kanda negatif olunca iyice dağıldım vallaOnun adina konuştuğum icin ne der blmyrm ama tüp bebek topiginde takip ediyorum onu cok umutla sonucunu bekliyordum ama malesef negatif(
Ya canim ya bende testte ciGiyi gordum deyince heveslenmistimiyi yapmışsın canım benim kafam biraz dalgın bugün idrar testinde pozitifi görüp kanda negatif olunca iyice dağıldım valla
canım malesef bugün kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonucum