- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Ayy dualarım seninle inş. canım allahım inş. güzel haberlerini burdan duymayı nasip etsin ya, boşver ceremesini çekiyoruz ama sonu güzel olacak inş. Öyle düşünelim canım.canım iyiyim çok şükür pazartesi transferim oldu bakalım bekleyip görücez 28 mayıs test tarihim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi sürü ilaç verdi doktor hele bi iğne var her gün göbekten yapıyorum maf etti beni senin bebişte büyümüş maşalllah annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah aminn
transferin oldu mu inşallah sana tutunur canım bebeğin. benim de bir embriyo var onu dondurdular, haziran sonunda inşallah transfer olacak.canım iyiyim çok şükür pazartesi transferim oldu bakalım bekleyip görücez 28 mayıs test tarihim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi sürü ilaç verdi doktor hele bi iğne var her gün göbekten yapıyorum maf etti beni senin bebişte büyümüş maşalllah annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah aminn
Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir, benim de oğluşum geliyormuş. Öpüyorum herkesi
Hayırlısı olsun Can'ım ya çok sevindim oğluşunaMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir, benim de oğluşum geliyormuş. Öpüyorum herkesi
Oyyy hayırlı olsun canım minik prens geliyor demek sağlıkla gelsin insallah :)
Hayırlısı olsun Can'ım ya çok sevindim oğluşuna
oldu canım 28 mayısta belli olcak bakalım hayırlısıyla seninde hayırlısı olsun canım inşAllah bu sefer olucaktransferin oldu mu inşallah sana tutunur canım bebeğin. benim de bir embriyo var onu dondurdular, haziran sonunda inşallah transfer olacak.
ayy ne güzel maşAllah maşAllah Rabbim nazarlardan korusun sizi inşAllah aminnnMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir, benim de oğluşum geliyormuş. Öpüyorum herkesi
Canım sağolasın, sende haber ver tamammiayy ne güzel maşAllah maşAllah Rabbim nazarlardan korusun sizi inşAllah aminnn
vermez olurmuyum canım ilk sizlere söylicem vallaCanım sağolasın, sende haber ver tamammi
oldu canım 28 mayısta belli olcak bakalım hayırlısıyla seninde hayırlısı olsun canım inşAllah bu sefer olucak
inşallah canım inşallah hayırlısı ile seninde bebiş büyümüş maşallah annesiCanımm inşallah 28 mayısta güzel haberler alicaz hep birlikte :) dikkat et kendine bu zamanlarda kendini iyi hissettirecek şeylerle uğraş. Insallah sonu çok güzel olacak
inşallah canım inşallah hayırlısı ile seninde bebiş büyümüş maşallah annesi
Casun du :)Eylemeylemce canım tamamen meraktan kimdi rüyanda hamile gördüğün:)
Hımm.Allah hayra çıkarsın yine de:)Casun du :)