Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım iyiyim çok şükür pazartesi transferim oldu bakalım bekleyip görücez 28 mayıs test tarihim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi sürü ilaç verdi doktor hele bi iğne var her gün göbekten yapıyorum maf etti beni senin bebişte büyümüş maşalllah annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah aminn
Ayy dualarım seninle inş. canım allahım inş. güzel haberlerini burdan duymayı nasip etsin ya, boşver ceremesini çekiyoruz ama sonu güzel olacak inş. Öyle düşünelim canım.
Bebiş büyüyor bakalım cuma 4lü testimiz var, inş. iyidir bebeğim 1 aydır gitmedim. Cinsiyeti de öğrenirsek yazarım tatlım

gecikmede 8. günüm hala regl olmadım. sabah idrar testi yaptım yine negatif tabi ki de. 29 günde bir düzenli regl olurum. 1 gün - veya + sapardı en fazla. battan 3 gün önce kahverengi akıntım geldi. regl oldum zannettim. erken gelecek bu ay galiba demiştim. ovulasyon testi yaptım meraktan. çift çizgi çıktı. sanırım geç yumurtladım. ama döllenmedi galiba. her an regl oldum zannedip tuvalete koşuyorum.

göğüslerim de acımıyor, hafiften büyüdü. alnımda kırmızı noktacıklar gibi lekeler var. sivilce bastım artık sıkıntıdan stresten. midem ekşiyor sürekli. bu da stresten muhtemelen yapılacak tonla işim var. gelse de kurtulsam ya yeter. kadın olmaktan nefret ediyorum. hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz resmen. işim gücüm aksadı. 1 yıl olacak evleneli. korunmuyoruz ama çocuk için uğraşmıyoruz da. halletmemiz gereken işlerimiz var eşimle. onun tayini benim projelerim.. yine de insan korunmayınca her ay acaba mı diyor. korunup da bu streslerden mi kurtarsam kendimi ne yapsam..

çatacak yer arıyorum resmen. of yarabbim sabır ver bizlere...

canım iyiyim çok şükür pazartesi transferim oldu bakalım bekleyip görücez 28 mayıs test tarihim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi sürü ilaç verdi doktor hele bi iğne var her gün göbekten yapıyorum maf etti beni senin bebişte büyümüş maşalllah annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah aminn
transferin oldu mu inşallah sana tutunur canım bebeğin. benim de bir embriyo var onu dondurdular, haziran sonunda inşallah transfer olacak.

transferin oldu mu inşallah sana tutunur canım bebeğin. benim de bir embriyo var onu dondurdular, haziran sonunda inşallah transfer olacak.
oldu canım 28 mayısta belli olcak bakalım hayırlısıyla seninde hayırlısı olsun canım inşAllah bu sefer olucak

oldu canım 28 mayısta belli olcak bakalım hayırlısıyla seninde hayırlısı olsun canım inşAllah bu sefer olucak

Canımm inşallah 28 mayısta güzel haberler alicaz hep birlikte :) dikkat et kendine bu zamanlarda kendini iyi hissettirecek şeylerle uğraş. Insallah sonu çok güzel olacak

kızlar slm benim bir embriyo dondurulduğu için doktor şansa bırakmak istemedi bu yüzden bir daha yapacağız tüm işlemi. tabi hemen değil. beklemek gerekir temmuz başında ikinci deneme olacak. inşallah ağustos ayında da transfer. kısmet bakalım.

Merhaba kizlar bende bugun adet oldum tüp bebek tedavisine başlıyorum ins 3.gunu yani perşembe gunu