- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
bende bugün tüp bebek merkezindeki drla konuştum adetin 3.günü gidicem başlıcam inş tüp bebege bakalım hayırlısı
Super hadi bakalim Rabbim denk getirsinbende bugün tüp bebek merkezindeki drla konuştum adetin 3.günü gidicem başlıcam inş tüp bebege bakalım hayırlısı
Notmalde adetlerim duzensiz ama.kist icin yasmin kullaniyotum bitince 3 4 gun sonra olursun dedi dr yani 28 29 mayis gibi sanirimHadi hayırlısı Can'ım ne kadar var adete
İnsallah canim 2.yi denemeye imkanimiz olmaz gibi zaten rabbim ilk seferde nasip eder insallaaahhjhadi hayırlısı olsun, ilk seferde gönlündeki gibi olsun.
İnşallah canim yaSuper hadi bakalim Rabbim denk getirsin
Neresi hangi sayfaKızlar günaydın, sizleri burada takip etmeye çalışıyorum ama charmant gittiğinden beri sahipsiz kaldı sayfa. Eğer isterseniz benim topiğe gelebilirsiniz. Onlarca isteyen arkadaştan son bekleyenler kaldı bizde de
Canım benim kafanı rahatlamaya çalış, ama ne olursa olsun insanın aklından çıkmıyor tam olarak seni merak ediyordum. allahım hepinize en kisa zamanda nasip etsin inşallah.selam kızlar ben geçen ay 3gün buay 4gün gecikmeli kırmızı kartı yedimbuay çok belirtim oldu hatta regl olacağım gün belim kasıklarım kopuyordu regl oldum die wcye gittim kahve lekelenmem olmuştu ben anlayamıyorum artık 2gün üstüstede oldu lekelenme ümitlenmiştim ve resmen çöktüm sanırım bi süre ciddi anlamda akışına bırakıcam bu bebek fikrine takılıp kaldım
Canim evet ins gelecek yaa ogluma kardes yazik oglum kardes diye nasıl hevesleniyo
Canım yok dr 1 ay sonra gelin demişti. Oyüzden öbür haftayı bekliyorum gitmek için, belli olsun hemen söylerim inş.@triton-x canım nasıl gidiyor? Cinsiyet belli değil mi hala ?
sağol tatlım destediğin için bide bişi sorcam sende kahve lekelenmeler oluyordu değil mi kasımda da olmuştu buay da oldu nedenini biliyor musun canım
Canım bende her adet öncesi oluyordu 1 2 gün enaz, bu hamilelikte 5 gün önce 1 gün boyunca geldi. birdaha hiç gelmedi. hatta ben adet olucam sanmıştım.sağol tatlım destediğin için bide bişi sorcam sende kahve lekelenmeler oluyordu değil mi kasımda da olmuştu buay da oldu nedenini biliyor musun canım
anladım canım sağolCanım bende her adet öncesi oluyordu 1 2 gün enaz, bu hamilelikte 5 gün önce 1 gün boyunca geldi. birdaha hiç gelmedi. hatta ben adet olucam sanmıştım.
canım iyiyim çok şükür pazartesi transferim oldu bakalım bekleyip görücez 28 mayıs test tarihim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi sürü ilaç verdi doktor hele bi iğne var her gün göbekten yapıyorum maf etti beni senin bebişte büyümüş maşalllah annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah aminn