Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar günaydın, sizleri burada takip etmeye çalışıyorum ama charmant gittiğinden beri sahipsiz kaldı sayfa. Eğer isterseniz benim topiğe gelebilirsiniz. Onlarca isteyen arkadaştan son bekleyenler kaldı bizde de :anne:

selam kızlar ben geçen ay 3gün buay 4gün gecikmeli kırmızı kartı yedim :duduk: buay çok belirtim oldu hatta regl olacağım gün belim kasıklarım kopuyordu regl oldum die wcye gittim kahve lekelenmem olmuştu ben anlayamıyorum artık 2gün üstüstede oldu lekelenme ümitlenmiştim ve resmen çöktüm sanırım bi süre ciddi anlamda akışına bırakıcam bu bebek fikrine takılıp kaldım

selam kızlar ben geçen ay 3gün buay 4gün gecikmeli kırmızı kartı yedim :duduk: buay çok belirtim oldu hatta regl olacağım gün belim kasıklarım kopuyordu regl oldum die wcye gittim kahve lekelenmem olmuştu ben anlayamıyorum artık 2gün üstüstede oldu lekelenme ümitlenmiştim ve resmen çöktüm sanırım bi süre ciddi anlamda akışına bırakıcam bu bebek fikrine takılıp kaldım
Canım benim kafanı rahatlamaya çalış, ama ne olursa olsun insanın aklından çıkmıyor tam olarak seni merak ediyordum. allahım hepinize en kisa zamanda nasip etsin inşallah.
gbbc gbbc canım Nerelerdesin? B bsbirkin senin adına sevindim inş. o bebiş oraya gelecek.

Canım benim kafanı rahatlamaya çalış, ama ne olursa olsun insanın aklından çıkmıyor tam olarak seni merak ediyordum. allahım hepinize en kisa zamanda nasip etsin inşallah.
gbbc gbbc canım Nerelerdesin? B bsbirkin senin adına sevindim inş. o bebiş oraya gelecek.
Canim evet ins gelecek yaa ogluma kardes yazik oglum kardes diye nasıl hevesleniyo

sağol tatlım destediğin için bide bişi sorcam sende kahve lekelenmeler oluyordu değil mi kasımda da olmuştu buay da oldu nedenini biliyor musun canım

sağol tatlım destediğin için bide bişi sorcam sende kahve lekelenmeler oluyordu değil mi kasımda da olmuştu buay da oldu nedenini biliyor musun canım
Canım bende her adet öncesi oluyordu 1 2 gün enaz, bu hamilelikte 5 gün önce 1 gün boyunca geldi. birdaha hiç gelmedi. hatta ben adet olucam sanmıştım.

Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi

canım iyiyim çok şükür pazartesi transferim oldu bakalım bekleyip görücez 28 mayıs test tarihim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi sürü ilaç verdi doktor hele bi iğne var her gün göbekten yapıyorum maf etti beni senin bebişte büyümüş maşalllah annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah aminn