- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 32
Ayyy canim bnm cok dikkat et kendineKız canım. Benim de iyi gidiyor çok şükür okul çok yorucu olmaya başladı sadece onun dışında iyiyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canim bnm cok dikkat et kendineKız canım. Benim de iyi gidiyor çok şükür okul çok yorucu olmaya başladı sadece onun dışında iyiyim :)
Ayyy canim bnm cok dikkat et kendine
Kizlar nasilsiniz ben yasmin kullaniyorum ya bu ay ondan mi acaba ya daha adetin 7.gunundeyim bir akıntım.basladi bide idrarim afedersiniz cok değişik kokuyor yasminden mi acaba
benim doktor kesinlikle olmaz dedi ikiz için. tehlikeli buluyor yoksa ben de ikiz çok istiyordum.Tüp bebek meselesi gundemimize girince ya ikiz olursa diye düşünmeye başladım bende bana zor olur sanirim ikiz :) annem bakicak normalde ama ikiz olursa bakamaz birde bakici tutmam gerekir falan filan daha drla konusmadim bile neler kurmaya basladim kafamda yaa :))
Yok cnm bende istemem aslimda ikiz calistigim icin cok zor olur bana rabbim saglikla bir de evlat verir insda..benim doktor kesinlikle olmaz dedi ikiz için. tehlikeli buluyor yoksa ben de ikiz çok istiyordum.
belki yasmin yapıyordur yan etkileri oluyor o ilaçların. bir baksana prospektüse.Yok cnm bende istemem aslimda ikiz calistigim icin cok zor olur bana rabbim saglikla bir de evlat verir insda..
Ben dra gitmemis olsam acaba hamulemiyim dicem buarafa oyle acayip belirtilerim var basim dönüyo midemde bulanti oluyo ara ara kasiklarimda bir dolgunluk gogus uclarim sizliyo kist icin.yasmin kullaniyorum ya o mu yapiyo.ki acaba kizlar bunlari bilen varmi aranizda
Utanmasam test yapicam ))
Atmışım prospektusunu ama ebe arkadasima sordum kistte söküluyo olabilir dedi hafta ici tüp bebek merkezine gidicem bakalim gorusmeyebelki yasmin yapıyordur yan etkileri oluyor o ilaçların. bir baksana prospektüse.
Inşallah güzel haberler verir doktorun. Ben de başladım tedaviye.Atmışım prospektusunu ama ebe arkadasima sordum kistte söküluyo olabilir dedi hafta ici tüp bebek merkezine gidicem bakalim gorusmeye
Hangi asamadasin cnm.senInşallah güzel haberler verir doktorun. Ben de başladım tedaviye.
Çok sevindim cnm senin adına inşallah rabbim kucağına almayı nasip ederKızlar güzel haberlerle geldim size doktora gittik bugün altı haftalık bebişimiz varmış adete göre 8 ama iki hafta geç döllenmiş kalbini duyduk doktor her şeyi tam istediğim gibi çok güzel dedi
Can'ım biz seninle eski gebeliğimden aynı gibiymişiZ kalbi durmasaydı temmuz 1 de doğacaktı o kadarmış ömrü rabbim buna sağlık versinÇok sevindim cnm senin adına inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder
Evet cnm hatırlıyorum birlikte test yapmıştık kısmet inşallah bu sefer kucağına almak nasip olurCan'ım biz seninle eski gebeliğimden aynı gibiymişiZ kalbi durmasaydı temmuz 1 de doğacaktı o kadarmış ömrü rabbim buna sağlık versin
İnşallaj Can'ım ya doktor bu sefer baya olumluydu kalp atışını dinletmek istiyorum sana yarın anneler günü duymanı istiyorum dedi duyduk her şeyi tam istediğim gibi kalp atışıda gayet güzel dediEvet cnm hatırlıyorum birlikte test yapmıştık kısmet inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur
yumurta çoğaltmaHangi asamadasin cnm.sen
Hadi hayırlısı Can'ım ne kadar var adetebende bugün tüp bebek merkezindeki drla konuştum adetin 3.günü gidicem başlıcam inş tüp bebege bakalım hayırlısı