Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar nasilsiniz ben yasmin kullaniyorum ya bu ay ondan mi acaba ya daha adetin 7.gunundeyim bir akıntım.basladi bide idrarim afedersiniz cok değişik kokuyor yasminden mi acaba

Kizlar nasilsiniz ben yasmin kullaniyorum ya bu ay ondan mi acaba ya daha adetin 7.gunundeyim bir akıntım.basladi bide idrarim afedersiniz cok değişik kokuyor yasminden mi acaba

Canım değişik koku varsa idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bir sağlık ocağına gidip tam idrar tahlili versen iyi olur.

Tüp bebek meselesi gundemimize girince ya ikiz olursa diye düşünmeye başladım bende bana zor olur sanirim ikiz :) annem bakicak normalde ama ikiz olursa bakamaz birde bakici tutmam gerekir falan filan daha drla konusmadim bile neler kurmaya basladim kafamda yaa :))
benim doktor kesinlikle olmaz dedi ikiz için. tehlikeli buluyor :KK43: yoksa ben de ikiz çok istiyordum.

benim doktor kesinlikle olmaz dedi ikiz için. tehlikeli buluyor :KK43: yoksa ben de ikiz çok istiyordum.
Yok cnm bende istemem aslimda ikiz calistigim icin cok zor olur bana rabbim saglikla bir de evlat verir insda..
Ben dra gitmemis olsam acaba hamulemiyim dicem buarafa oyle acayip belirtilerim var basim dönüyo midemde bulanti oluyo ara ara kasiklarimda bir dolgunluk gogus uclarim sizliyo kist icin.yasmin kullaniyorum ya o mu yapiyo.ki acaba kizlar bunlari bilen varmi aranizda
Utanmasam test yapicam :KK66:))

Yok cnm bende istemem aslimda ikiz calistigim icin cok zor olur bana rabbim saglikla bir de evlat verir insda..
Ben dra gitmemis olsam acaba hamulemiyim dicem buarafa oyle acayip belirtilerim var basim dönüyo midemde bulanti oluyo ara ara kasiklarimda bir dolgunluk gogus uclarim sizliyo kist icin.yasmin kullaniyorum ya o mu yapiyo.ki acaba kizlar bunlari bilen varmi aranizda
Utanmasam test yapicam :KK66:))
belki yasmin yapıyordur yan etkileri oluyor o ilaçların. bir baksana prospektüse.

Benim adetten 3 gün önce yüzümde minnacık sivilceler çıkar genelde fiks 2 tanedir:) olacağım günün sabahı kasıklarımdaki sancı bazen çok şiddetli olur yatakta kıvranırım eskiden tansiyonum bile düştüğü olurdu çok kötü bi durum ya Allah kimseye yaşatmasın :KK43: bide midem bulanır bişey yiyemem

Kizlar su anda hafif bir kanamam basladi peceteye sildikce geliyo ebe arkadadim kistin ara kanama yapmıştır dedi cok yogunlasirsa acile git dedi of :KK43:

Evet cnm hatırlıyorum birlikte test yapmıştık kısmet inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur
İnşallaj Can'ım ya doktor bu sefer baya olumluydu kalp atışını dinletmek istiyorum sana yarın anneler günü duymanı istiyorum dedi duyduk her şeyi tam istediğim gibi kalp atışıda gayet güzel dedi :-)