Allah kolaylık versin canım inşAllah bu ayda benden güzel haberler gelir canımÇok şükür iyi canım yoruluyorum okulda falan ama idare ediyorum insallah senden de güzel haberler gelir :)
test alıp yapsana bi canımKizlar benim saka guni 29 gun gecti yaa resmen 2. Adetimin zamani geldi
o zaman doktora gidip adet söktürücü alsana canımCok gereksiz geliyo test yapmak yaa olsa kanda 14 gun gecince 0.1 cikmazdi sonucta
kızlar size bişey sorucam bu telefondaki programda pazartesi günü yumurtlama gününüz dio her ihtimale karşı yarın akşam değerlendireyim değilmi
o zaman bu akşamıda değerlendireyim değilmi canımEvet benim bir arkadasim o programi kullanirken ovi testi de yapiyordu programin yumurtlama gunu dedigi gunde ovi teati de cift cizgi cikmisti
Ccnm hamilelik yoksa söktürücüyü kullan bn hamile kalmadan önceki ay söktürü ile 64. Adet oldum sonraki ay hamile kaldım inşallah seninde öyle olurCok gereksiz geliyo test yapmak yaa olsa kanda 14 gun gecince 0.1 cikmazdi sonucta
bende 1.5 senedir period calendar programını kullanıyorum çok nadir tutuyor :) çünkü heray aynı gün yumurtlamıyorum 14.günle 20.gün arasında bigün yumurtluyorum heray farklı sen günaşırı devam et canım zaten ovi kitinide gördük pikinikızlar size bişey sorucam bu telefondaki programda pazartesi günü yumurtlama gününüz dio her ihtimale karşı yarın akşam değerlendireyim değilmi
Ever ya aynen öyleydiaynen canım 1gün girmesem 20 sayfa okuyodum :))) kaçtı herkescikler
evet artık kimsecikler yok zaten bitek burda rahat rahat konuşuyoduk ama artık oda yok
günaydın canımGunaydin kizlar
valla sen çok sabırlısın ben olsam 100 kere gitmiştim hastaneye canımİkinci adetimin geçmesine 4 gun kaldi :)))
Firsatim da olmuyor canim ya sabahtan gitmem gerekiyor sabahta anca evi topla oglana beslenme hazirla 11 bucukta evden cikiyoruz aksam 6 da eve dönüyoruz bende kendime sasiyorum ama biliyomusun niye boyleyim diye hamile olduguma hic inanmadigimdan herhalde nasil olsa adette olurum diye bi rahatlık var ustumde arkdam diyoki tekmelemeye baslayinca bebek gidersin doktora heralde diye :)))valla sen çok sabırlısın ben olsam 100 kere gitmiştim hastaneye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?