inşAllah hamilesindir canım ama en azından gitsen çünkü rahatsızım iğne kullanmam gerekiyodu diyodun ya onun için söylüyorum benek yoksada adetini olur tekrar çalışmalara başlarsın tatlim çalışıyormusun canım senFirsatim da olmuyor canim ya sabahtan gitmem gerekiyor sabahta anca evi topla oglana beslenme hazirla 11 bucukta evden cikiyoruz aksam 6 da eve dönüyoruz bende kendime sasiyorum ama biliyomusun niye boyleyim diye hamile olduguma hic inanmadigimdan herhalde nasil olsa adette olurum diye bi rahatlık var ustumde arkdam diyoki tekmelemeye baslayinca bebek gidersin doktora heralde diye :)))
ohh hado gözün aydın canım bu ay bebek gelir hayırlısıyla inşAllah :))Ohh cok sukur adet oldum kizlaaarr
ayyy hadi gözün aydın :)Ohh cok sukur adet oldum kizlaaarr
Her kasik agrisi adet belirtisi degilki canim bebis yapiyodur insallah o ağrıyıkızlar benim bu ayda olmadı herhalde çünkü dünden beri kasık ağrım çok var
ayy maşAllah canım herhalde bu sene kız senesi kime sorsam hep kız diolar Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canım bizede dua et kuzumKızlar bugün minigimizin cinsiyetini öğrendik :) kızımız olacakmışRabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin insallah. Bebek haberi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı mucizeler nasip etsin :)
Ayy maşallah canim rabbim sag salim kucağına almayida nasip etsin inşallahKızlar bugün minigimizin cinsiyetini öğrendik :) kızımız olacakmışRabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin insallah. Bebek haberi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı mucizeler nasip etsin :)
Kiz senesiyse yetiştirmek lazim yaayy maşAllah canım herhalde bu sene kız senesi kime sorsam hep kız diolar Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canım bizede dua et kuzum
Canım kasık ağrısı benim belirtilerim arasındaydı. İnş. Olmuştur canım inş.kızlar benim bu ayda olmadı herhalde çünkü dünden beri kasık ağrım çok var
Ayy maşallah ya allahım kucağınıza da almayı nasip etsin inş.Kızlar bugün minigimizin cinsiyetini öğrendik :) kızımız olacakmışRabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin insallah. Bebek haberi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı mucizeler nasip etsin :)
Canım kasık ağrısı benim belirtilerim arasındaydı. İnş. Olmuştur canım inş.
Ayy maşallah ya allahım kucağınıza da almayı nasip etsin inş.
Ah Can'ım çok sevindim kızlar biraz babacı olur derler ama olsun evlat işteKızlar bugün minigimizin cinsiyetini öğrendik :) kızımız olacakmışRabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin insallah. Bebek haberi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı mucizeler nasip etsin :)
Amin canım. Çok sevindim senin adına miniş kızın sağlıkla doğsun inşalllah.Kızlar bugün minigimizin cinsiyetini öğrendik :) kızımız olacakmışRabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin insallah. Bebek haberi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı mucizeler nasip etsin :)
fotoğrafını atsana canım bakalım bizdeKızlar günaydın ya ben kendimden şüphelenmeye başladım ama adetim yeni bitti hafta sonu. Adet öncesindeki hafta ilişki olunca üstüne görmüş olabilir miyim ya kendimi kandırıyorum aslında ama test yaptım sabah baktm çizgi var silik bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?