• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Arkadaşlar bugün adet günüm ama kırmızılar gelmedi test yaptım sabah negatif :( geç döllenme olabilir mi?

kızlar size bişey sorucam bu telefondaki programda pazartesi günü yumurtlama gününüz dio her ihtimale karşı yarın akşam değerlendireyim değilmi

kızlar size bişey sorucam bu telefondaki programda pazartesi günü yumurtlama gününüz dio her ihtimale karşı yarın akşam değerlendireyim değilmi

Evet benim bir arkadasim o programi kullanirken ovi testi de yapiyordu programin yumurtlama gunu dedigi gunde ovi teati de cift cizgi cikmisti

bende 1.5 senedir period calendar programını kullanıyorum çok nadir tutuyor :) çünkü heray aynı gün yumurtlamıyorum 14.günle 20.gün arasında bigün yumurtluyorum heray farklı sen günaşırı devam et canım zaten ovi kitinide gördük pikini

benim de keyfim kaçtı. zaten kocam yok iş durumundan dolayı hep yurtdışında. o yüzden tutturmak da zor. hevesim de kaçtı :( aslında çok istiyorum ama nasıl olacak ya.

valla sen çok sabırlısın ben olsam 100 kere gitmiştim hastaneye canım
Firsatim da olmuyor canim ya sabahtan gitmem gerekiyor sabahta anca evi topla oglana beslenme hazirla 11 bucukta evden cikiyoruz aksam 6 da eve dönüyoruz bende kendime sasiyorum ama biliyomusun niye boyleyim diye hamile olduguma hic inanmadigimdan herhalde nasil olsa adette olurum diye bi rahatlık var ustumde arkdam diyoki tekmelemeye baslayinca bebek gidersin doktora heralde diye :)))

Back