- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet canım hepsindw görülüyo valla
Ama gri değil mi Can'ım adetten önce belli olur mu kiayy evet canım hepsindw görülüyo valla
Aaa baya baya var cizgi canim adetin nasildi her zamanki gibimi farkli mi
Ya aslında her zamankinden az geldi adetin ilk günü çok başım ağrıdığı için ağrı kesici içmiştim ben ona bağladım ama baya az geldi yani normalde bi hafta sürüyoken ilk gün bile çok yoğun değildiAaa baya baya var cizgi canim adetin nasildi her zamanki gibimi farkli mi
Bence yarın sabah ilk idrarla bi daha yap boyle seyler cok duyuyoruz gri bile cikmiyo valla gebelik yoksa ayy ins bebisin seninledirYa aslında her zamankinden az geldi adetin ilk günü çok başım ağrıdığı için ağrı kesici içmiştim ben ona bağladım ama baya az geldi yani normalde bi hafta sürüyoken ilk gün bile çok yoğun değildi
Ya umutlanmak istemiyorum ama hamileysem de dikkat ederim yediğime içtiğimeBence yarın sabah ilk idrarla bi daha yap boyle seyler cok duyuyoruz gri bile cikmiyo valla gebelik yoksa ayy ins bebisin seninledir
Haklisin cnm sen hamileymis gibi davran da ne olur ne olmaz insta hamilesindir canımYa umutlanmak istemiyorum ama hamileysem de dikkat ederim yediğime içtiğime
İnşallah Can'ım Sende sonunda adet olmuşsunHaklisin cnm sen hamileymis gibi davran da ne olur ne olmaz insta hamilesindir canım
Ay cok şükür valla son adetimin ustunden 70 gun gectikten sonra adet olabildim bakalim yarin dra gidicem bu ay yumurta takibi yaptiricamİnşallah Can'ım Sende sonunda adet olmuşsun
Neden bu kadar geç oldun acaba CanımAy cok şükür valla son adetimin ustunden 70 gun gectikten sonra adet olabildim bakalim yarin dra gidicem bu ay yumurta takibi yaptiricam
Kızlar günaydın ya ben kendimden şüphelenmeye başladım ama adetim yeni bitti hafta sonu. Adet öncesindeki hafta ilişki olunca üstüne görmüş olabilir miyim ya kendimi kandırıyorum aslında ama test yaptım sabah baktm çizgi var silik bi şekilde
canım bende gördüm pembe gibi duruyo gri demişsin bence direk kan testi yaptır
Hava degisimi sanirim gecen senelerdede olmuştu bi kere boyle zaten 40 45 gunde bir olurum normaldedeNeden bu kadar geç oldun acaba Canım
Ya şmdi eve gittiğimde baktım çizgi yok gibi bşey . Anlamadım ben bu işi akşam çok miğdem bulandı çamaşır yıkamıştım vermek kokusu Nasıl midem bulandı daha önce hiç öyle olmamıştmBende çizgiyi görüyorum bence kan tahlili yaptırmalısın...ne gibi belirtilerin var peki canım?
O zaman bu kadar gecikme normal sayılabilirHava degisimi sanirim gecen senelerdede olmuştu bi kere boyle zaten 40 45 gunde bir olurum normaldede
Ama Can'ım daha yeni adetim bitti üstüne mi gördüm yanicanım bende gördüm pembe gibi duruyo gri demişsin bence direk kan testi yaptır
bence sen doğru kan testine git canımAma Can'ım daha yeni adetim bitti üstüne mi gördüm yani
Bende goruyorum kuzum adetin uzerine gormus yada gec dollenme olabilir . Yada bazi bayanlar 1 kereligine mahsus adet olabiliyorlatmis icerdeki kan cikabiliyormus. Sendede ole olmasin . cunku testte gorunuyor