Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım gelmiyo charmant inşallah iyidir vazgeçti sanırım ara falan verdi çünkü en son deneme olmazsa aravericem bırakıcam falan diyodu keşke terketmeseydi bizi
malesef yeni gebiş yok daha herkes ovi günlerinde herhalde inşallah yakın zamanda yine bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız hayırlısıyla
bende korunuyorum buara hsg için ayyy çok sıkıcı korunmak ya uf bebiş isterken korunmakta garip herşeyin hayırlısı
merak ediyorum gerçekten bu kadar uzun süredir gelmemesini. Umarım iyidir de sadece uzaklaşmak istemiştir.
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım. Seni sürekli takip ediyorum ve bir gün o haberi okuyacağıma inanıyorum. Ben de bu ara ikili test ile uğraşıyorum. Sana tavsiyem hamiş olunca o testi yaptırma, maddi imkanın varsa direk fetal dna yaptır. Kaç gündür sıkıntı içindeyim.
inşallah iyidir canım ya güçlü bi kadın o.inşallah bende veririm birgün canım sevinçli haberler sağlıkla gelir seninde zor bir süreçte olduğunu biliyorum canım gönlünü ferah tut eminim ki sonuçlar tertemiz gelecek Allahın izniylehsg den neden korkuyorsun tatlım? düzgün bir yerde çekilirse hiç sorun yok emin ol.
inşallah iyidir canım ya güçlü bi kadın o.inşallah bende veririm birgün canım sevinçli haberler sağlıkla gelir seninde zor bir süreçte olduğunu biliyorum canım gönlünü ferah tut eminim ki sonuçlar tertemiz gelecek Allahın izniyle
hsg den korkmuyorum canım korunuyorum yazmıştım çekilcem ya aksi bi durum olmasın doğum acısı gibi bile olsa katlanırım yeterki Rabbim nasip etsin bebiş. bana kalsa aşılama veya tüp bebeği denerim ama eşim henüz kabullenmiş değil o psikolojiye sokma bizi diyor nasip bakalım
dün akşam en son yaptığımda tam kopkoyuydu canım bugün yapamadım testler bitti ama sabahtan beri ayağa kalkamıyorum kasık ağrısından sürekli yatıyorum çok ağrım car belimde çok fenagbbc canım sen naptın silikleşmişti akşam bi daha yaptınmı ovi ?
sonrasında inşallah temiz çıkarsa korunmam :) çünkü hsg şansı biraz arttırıyor diyorlar verilen ilaç rahim florasını düzeltiyor PH'ını arttırıyor bizim yaş daha 28Amin tatlım inşallah.
ayyy yanlış okumuşum pardon, ben hiç bir şey hissetmedim desem yeridir. hafif bir baskı olmuştu bir kaç saniye o kadar. öncesinde korunmadım ben, bazı doktorlar sonrasında korun diyormuş. ben çeken doktora sormuştum gerek yok demişti.
her şey de bir hayır vardır. eşimin kuzeni de yaşları 36 civarı olduğu için artık tüp bebeğe gidelim diyordu. Dün akşam öğrendik ki hamileymiş :) Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
tamam canım demekki çatlıyor klomen mi kullanmıştın buay sen ?dün akşam en son yaptığımda tam kopkoyuydu canım bugün yapamadım testler bitti ama sabahtan beri ayağa kalkamıyorum kasık ağrısından sürekli yatıyorum çok ağrım car belimde çok fena
evet canım klomen kullandım şans eseri şimdi bi tane ovulasyon testi buldum canım hemen yaptımtamam canım demekki çatlıyor klomen mi kullanmıştın buay sen ?
hahhaa bakalım ne olmuşevet canım klomen kullandım şans eseri şimdi bi tane ovulasyon testi buldum canım hemen yaptım
canım bak 5 dk önce yaptımtamam canım demekki çatlıyor klomen mi kullanmıştın buay sen ?
evet dün koyuydu bugün silik demekki çatlamış canım zaten çalışmalarda tam gaz hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay hayırlısıylacanım bak 5 dk önce yaptımEki Görüntüle 1798118
hayırlısı bakalım bekleyip görücez bundan sonra canım ben bu akşam ilişki olmıcak yarın akşam olsamı acabaevet dün koyuydu bugün silik demekki çatlamış canım zaten çalışmalarda tam gaz hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay hayırlısıyla
Canım selam bence buaksam kesin olsun. Yumurtan hazır halde Tüpte bekliyor. Esas bundan sonrada bırakmayın canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum :) haydi iyi şanslar :) agrinda normal yumurta catladigini gösteriyor :)hayırlısı bakalım bekleyip görücez bundan sonra canım ben bu akşam ilişki olmıcak yarın akşam olsamı acaba
hoşgeldin güzel anne ctsi salı çarşamba perşembe ilişki oldu bu kadar üst üste olurmu canım hani spermler açısından dediğin gibi salı günü yakıda yaptım bu sabah çıkardım canımCanım selam bence buaksam kesin olsun. Yumurtan hazır halde Tüpte bekliyor. Esas bundan sonrada bırakmayın canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum :) haydi iyi şanslar :) agrinda normal yumurta catladigini gösteriyor :)
sonrasında inşallah temiz çıkarsa korunmam :) çünkü hsg şansı biraz arttırıyor diyorlar verilen ilaç rahim florasını düzeltiyor PH'ını arttırıyor bizim yaş daha 28
Canım bizimde bunda üstüste olmuştu 4 subat ti hatta yum çatladı. ağrısını hissettim.3 4 5 6 full oldu canım Ayy yakida çok etkili inş. vesile olur. şuan neden önemli biliyormusun 24 saat Tüpte beklediği için bu gece çok büyük şans ya hadi inş canımhoşgeldin güzel anne ctsi salı çarşamba perşembe ilişki oldu bu kadar üst üste olurmu canım hani spermler açısından dediğin gibi salı günü yakıda yaptım bu sabah çıkardım canım
yarın sabah olursa da süper olur aslında. Biliyorsun spermitolar sabahları daha kuvvetlihoşgeldin güzel anne ctsi salı çarşamba perşembe ilişki oldu bu kadar üst üste olurmu canım hani spermler açısından dediğin gibi salı günü yakıda yaptım bu sabah çıkardım canım