• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım bizimde bunda üstüste olmuştu 4 subat ti hatta yum çatladı. ağrısını hissettim.3 4 5 6 full oldu canım Ayy yakida çok etkili inş. vesile olur. şuan neden önemli biliyormusun 24 saat Tüpte beklediği için bu gece çok büyük şans ya hadi inş canım
yarın sabah olursa da süper olur aslında. Biliyorsun spermitolar sabahları daha kuvvetli :KK66:
tamam kızlar o zaman bu gecede olsun :KK52::KK52:

hayırlısı bakalım bekleyip görücez bundan sonra canım ben bu akşam ilişki olmıcak yarın akşam olsamı acaba
canım yarın geç olmaz mı ? dr nasıl önerdiyse öyle yap istersen ama çatlamış gözüküyor ya bu akşam daha iyi gibi yinede sen bilirsin

evet ben hemen hsg sonrası haöiş oldum :) inşallah senin de öyle olsun :)
ooo yaş da gencecik, merak etme annesi en uygun anı bekliyor.
ay inşallah inşallah güzel Allahım banada senin gibi hsg sonrası süpriz olsun :KK68:senin kanaman olmuş muydu canım hsg sonrası olduysa kaç gün oldu ? yumiye kadar olmasında

kızlar N'aber ne kadar sessiz burası kaç günlerdir nerdesiniz charmant charmant gitti topik döküldü hamişlerde artık gelmio demirbaşlar kaldık ama herkes köşesine çekildi ne oldu pes mi ettiniz yoksa buralara mı uğramıyorsunuz ?:KK51::KK51::KK51:
benim eşim şu sıralar hep iş seyahatlarine gidiyor, çok bir atraksiyon yok anlayacağın :cool:soğan kürü yapıyorum ben de:KK59: sen nasılsın?

benim eşim şu sıralar hep iş seyahatlarine gidiyor, çok bir atraksiyon yok anlayacağın :cool:soğan kürü yapıyorum ben de:KK59: sen nasılsın?
ay o iş seyehatlerinden az çekmedim ben canım ayda 3defa 4-5günlüğüne adam yoktu :) bende soğan kürüne başladım kuzum 3.gün bugün salı günüde hsg bakalım bu ayda böle kimsecikler kalmadı buralarda ya topik çok sessiz

sanada canım naptın ne durumdasın ?
Adet olmadim gogus hassasiyetimden baskada biseyim kalmadi. Testte almafim drada gitmedim anlamsiz bir bekleyis içindeyim adet olurum gibi geliyor o yüZden bekliyorum tek cizgi gormeye dayanacak.psikolojim kalmadı

Adet olmadim gogus hassasiyetimden baskada biseyim kalmadi. Testte almafim drada gitmedim anlamsiz bir bekleyis içindeyim adet olurum gibi geliyor o yüZden bekliyorum tek cizgi gormeye dayanacak.psikolojim kalmadı
hakkına hayırlısı neyse öyle olsun canım

Aslm kızlar şükür rabbımın bu gunune bebışle buyumeye calışıyoruz :) mıgde bulantıları kasık agrıları var ole sız nasılsıznız

kızlar N'aber ne kadar sessiz burası kaç günlerdir nerdesiniz charmant charmant gitti topik döküldü hamişlerde artık gelmio demirbaşlar kaldık ama herkes köşesine çekildi ne oldu pes mi ettiniz yoksa buralara mı uğramıyorsunuz ?:KK51::KK51::KK51:
Evet ya nerde ağustostaki kişiler ben o Zaman takibe başladım günde kaç defa bildirim gelirdi şmdi kimse yazmıyor bile

Back