Canım bizimde bunda üstüste olmuştu 4 subat ti hatta yum çatladı. ağrısını hissettim.3 4 5 6 full oldu canım Ayy yakida çok etkili inş. vesile olur. şuan neden önemli biliyormusun 24 saat Tüpte beklediği için bu gece çok büyük şans ya hadi inş canım
tamam kızlar o zaman bu gecede olsunyarın sabah olursa da süper olur aslında. Biliyorsun spermitolar sabahları daha kuvvetli
canım yarın geç olmaz mı ? dr nasıl önerdiyse öyle yap istersen ama çatlamış gözüküyor ya bu akşam daha iyi gibi yinede sen bilirsinhayırlısı bakalım bekleyip görücez bundan sonra canım ben bu akşam ilişki olmıcak yarın akşam olsamı acaba
ay inşallah inşallah güzel Allahım banada senin gibi hsg sonrası süpriz olsunevet ben hemen hsg sonrası haöiş oldum :) inşallah senin de öyle olsun :)
ooo yaş da gencecik, merak etme annesi en uygun anı bekliyor.
benim eşim şu sıralar hep iş seyahatlarine gidiyor, çok bir atraksiyon yok anlayacağınkızlar N'aber ne kadar sessiz burası kaç günlerdir nerdesinizcharmant gitti topik döküldü hamişlerde artık gelmio demirbaşlar kaldık ama herkes köşesine çekildi ne oldu pes mi ettiniz yoksa buralara mı uğramıyorsunuz ?
ay o iş seyehatlerinden az çekmedim ben canım ayda 3defa 4-5günlüğüne adam yoktu :) bende soğan kürüne başladım kuzum 3.gün bugün salı günüde hsg bakalım bu ayda böle kimsecikler kalmadı buralarda ya topik çok sessizbenim eşim şu sıralar hep iş seyahatlarine gidiyor, çok bir atraksiyon yok anlayacağınsoğan kürü yapıyorum ben de sen nasılsın?
sanada canım naptın ne durumdasın ?Hayırlı aksamlar.kizlar
Adet olmadim gogus hassasiyetimden baskada biseyim kalmadi. Testte almafim drada gitmedim anlamsiz bir bekleyis içindeyim adet olurum gibi geliyor o yüZden bekliyorum tek cizgi gormeye dayanacak.psikolojim kalmadısanada canım naptın ne durumdasın ?
hakkına hayırlısı neyse öyle olsun canımAdet olmadim gogus hassasiyetimden baskada biseyim kalmadi. Testte almafim drada gitmedim anlamsiz bir bekleyis içindeyim adet olurum gibi geliyor o yüZden bekliyorum tek cizgi gormeye dayanacak.psikolojim kalmadı
Evet ya nerde ağustostaki kişiler ben o Zaman takibe başladım günde kaç defa bildirim gelirdi şmdi kimse yazmıyor bilekızlar N'aber ne kadar sessiz burası kaç günlerdir nerdesinizcharmant gitti topik döküldü hamişlerde artık gelmio demirbaşlar kaldık ama herkes köşesine çekildi ne oldu pes mi ettiniz yoksa buralara mı uğramıyorsunuz ?
evet artık kimsecikler yok zaten bitek burda rahat rahat konuşuyoduk ama artık oda yokEvet ya nerde ağustostaki kişiler ben o Zaman takibe başladım günde kaç defa bildirim gelirdi şmdi kimse yazmıyor bile
Merhana canimHerkese mutlu pazarlar... Nasılsınız hanımlar ? :)
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoHerkese mutlu pazarlar... Nasılsınız hanımlar ? :)
aynen canım 1gün girmesem 20 sayfa okuyodum :))) kaçtı herkesciklerEvet ya nerde ağustostaki kişiler ben o Zaman takibe başladım günde kaç defa bildirim gelirdi şmdi kimse yazmıyor bile
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?