Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar bende olmadığını bildiğim halde bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı

Gözün aydın canım. Çooook sevindim. Rabbim hayırlısıa tamamına erdirsin. Ben de daha kalp atışı duymadım :) Doktor kalp atışı duymak için çok küçük boşuna sinyal göndermeyelim dedi. Ama bu hafta sonu 13 hafta oluyor. Cumartesi randevum var o zaman dinletecek inşaalllah. Sağlıklı olsunlarda isterse hiç dinletmesin doktorlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla. Olmayanlara da en hayırlısından en yakın zamanda nasip eylesin.

Amin canım benim inş. hepimizinkini tamamına erdirsin rabbim bizde pıtpıtları görmek diyelim ona dinlemeyelim ozaman doğru diyorsun. Dr ne derse o olsun inş. Canım ☺

yok canım cuma günü bat
Canım daha varmış bak 10 gün sonra çıkanlarda var çok ümit edip üzülme ama negatifte olmamaya çalış o ovi bugünün müydü öyleyse bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz

Canım daha varmış bak 10 gün sonra çıkanlarda var çok ümit edip üzülme ama negatifte olmamaya çalış o ovi bugünün müydü öyleyse bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz
evet canım bugün yapmıştım ama dikkat etmedim öyle su içmemeye falan

Kizlar test aldim bugün sabah yapicam offf coook korkuyorummm ya cikmazsa kesin değilim mi diyecem artik offkorku içindeyim ;(

Aynen kuzum benimki gec dollenme olmus galiba regile yakin . eşim evimizde ben hala annemlerdeyim 2 hafta daha . esimde dort gozle bekliyor bizi . ikimizde minnakimizi heyecanla bekliyoruz hwsyirlisi ile

Cokkkk tesekkur ederim canim benimmm . Allah razi olsun rabbim bu guzel duyguyu hekese nasip etsin . kuzum belirtilerim maasallah coktu hatta dedim adet olacagim diye dusunuyordum bn hep . Kasik agrim sol . bel agrim . gaz sancim . bas donmem migde bulantim . goguslerde sislik gogus ucu yanmasi . ishal vardibnde . bn hatta ole bi agrim oluyorduki regil oldum die lavaboya gidiyordum hep

kızlar benimde dünden beri çok kötü bel ağrım var sanki kırıyolar böyle belimi yani bide kasıklarım şişmiş gibi çok rahatsız ediyo beni bakalım yarın doktora söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…