Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hayirli sabahlar kizlar test yine tek cizgi hayalet cizgi varmi yokmu diyeelli tur attirdim elimde ama goremedim

Acaba gec dollenme filan olabilir mi yaa bu ay dedim ya ovu testi kullandim cift vcizgiyi gorup siiklestikten sonra bukac kez daha test yaptim ikinci ciGi hic gorunmuuyodu bata 4 kala son bir testim vardi yaptim ve silik ikinci cizgi cikti resmi bu

Eklentiler

• 145681665523761290131.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 89
Yok kizlar yaa evirdim cevirdim baktim yok yok silik cizgi filan da yok

Eklentiler

• 14568171253591443340953.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 91
Fotoyu yakinlastirinca da var gibi geldi banada :) haklisiniz ya kendime eziyet ediyorum resmen varsa var yoksa yok yrn kan testi yaptirayim saglik ocaginda

Amin canım inş. :)
kızlar benimde dünden beri çok kötü bel ağrım var sanki kırıyolar böyle belimi yani bide kasıklarım şişmiş gibi çok rahatsız ediyo beni bakalım yarın doktora söylicem
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok yorma...
Tatlım bence sen dr a git ve durumunu anlat. Böyle stres bebek varsa bebeğe yazık iyi gelmez ama yine de sen bilirsin...
Günaydın kızlar kan testim negatif
Hakknda hayırlısı olsun tatlım. İnş. öbür aya olsun...

İnşallah canım çok teşekkürlerr

Canim ben koyu olanda sanki cizgi gordum gibi
İnsallah vardir canim oglum oyle cok.kardes istiyoki bikac aydir normalde hic istemeyen cocuk anne kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyalim filan diyor rabbim buyuk kunfeyekun o ol derse olacak insallah

İnsallah vardir canim oglum oyle cok.kardes istiyoki bikac aydir normalde hic istemeyen cocuk anne kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyalim filan diyor rabbim buyuk kunfeyekun o ol derse olacak insallah
canım senin artık dr a gitmen şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…