bugün 10. gün dimi canım bende yaptım benimkide tek çizgi
hayırlısı canım ya doktora gidicekmisin yoksa beklicekmisinEvet 10.gunum
Yaa viddimisin canimmmm bende hayali goruyo gibi oldum.ama soyleyemedim bile
Yaa viddimisin canimmmm bende hayali goruyo gibi oldum.ama soyleyemedim bile
Hakkinda hayırlısi olsun cnm adetin kac gun gecmisti ins bu ay gelir bebisinGünaydın kızlar kan testim negatif
amin canım teşekkürlerHakkinda hayırlısi olsun cnm adetin kac gun gecmisti ins bu ay gelir bebisin
Amin canım inş. :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok yorma...kızlar benimde dünden beri çok kötü bel ağrım var sanki kırıyolar böyle belimi yani bide kasıklarım şişmiş gibi çok rahatsız ediyo beni bakalım yarın doktora söylicem
Tatlım bence sen dr a git ve durumunu anlat. Böyle stres bebek varsa bebeğe yazık iyi gelmez ama yine de sen bilirsin...
Hakknda hayırlısı olsun tatlım. İnş. öbür aya olsun...Günaydın kızlar kan testim negatif
İnşallah canım çok teşekkürlerrAmin canım inş. :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok yorma...
Tatlım bence sen dr a git ve durumunu anlat. Böyle stres bebek varsa bebeğe yazık iyi gelmez ama yine de sen bilirsin...
Hakknda hayırlısı olsun tatlım. İnş. öbür aya olsun...
Canim ben koyu olanda sanki cizgi gordum gibi
İnsallah vardir canim oglum oyle cok.kardes istiyoki bikac aydir normalde hic istemeyen cocuk anne kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyalim filan diyor rabbim buyuk kunfeyekun o ol derse olacak insallahCanim ben koyu olanda sanki cizgi gordum gibi
canım senin artık dr a gitmen şart olduİnsallah vardir canim oglum oyle cok.kardes istiyoki bikac aydir normalde hic istemeyen cocuk anne kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyalim filan diyor rabbim buyuk kunfeyekun o ol derse olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?