• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Slm kızlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum 6 ay önce bebeğimin kalp atışı durdu kürtaj geçirdim :KK43: Yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama gebelik yakalayamadım.. Şimdi ovulasyon testiyle ovulasyonumu takip ettim 13 şubatta ovulasyon oldu ve 27 şubat BAT günümdü.. 1 haftayı aşkın zamandır sabah 5-6 gibi kan ter içinde uyanıyorum ve tuhaf rüyalar görüyorum.. Karnıma ara ara ağrılar giriyodu erken regl olucam sanıcak kadar ama gelen giden olmadı 27 şubat sabahı yaptığım idrar testi önce negatif çıktı ama bikaç saat sonra baktığımda gölge gibi bi çizgi göründü ama pembe değildi rengi.. Bugün de halen regl olmadım sizce kan testi yaptırmalı mıyım bu akşam?
Tatlım test yapmadan bilemezsin. Bende ovulasyon kullandım ve çift çizgiden 14 gün sonra adet oluyordum. Olmadığım 2 seferde de hamile olduğumu öğrendim. İnş. bebeğin seninledir....
Slm kizlar hamileligin kacinci haftasinda kese gorunuyor
Tatlım ben bugün gördüm keseyi 5+3 te, 5. haftada gözleniyor. Yani bhcg 1500 ü geçince alttan, 3000-4000 civarında ise üstten görülüyor. Senin doğum tarihini dr düzenler. Oyüzden korkma muhtemelen sen 4+ günlerdesin. 2 hafta sonra net görürsün inş.

Tatlım test yapmadan bilemezsin. Bende ovulasyon kullandım ve çift çizgiden 14 gün sonra adet oluyordum. Olmadığım 2 seferde de hamile olduğumu öğrendim. İnş. bebeğin seninledir....

Tatlım ben bugün gördüm keseyi 5+3 te, 5. haftada gözleniyor. Yani bhcg 1500 ü geçince alttan, 3000-4000 civarında ise üstten görülüyor. Senin doğum tarihini dr düzenler. Oyüzden korkma muhtemelen sen 4+ günlerdesin. 2 hafta sonra net görürsün inş.
Kuzum son adet ilk gunu 14 ocak . galiba gec dollenme oldu benimki . kana da bakmadi yaptirmisin dedi . yeni daha dedi gebelik 2 haftaya gozukur dedi

allah bebeğini sana bağışlasın inşallah canım.. Benim geçen gebeliğimde bat günü idrar testi pozitif olmuştu bu sefer bat günü negatif çıktı o sonradan çıkan çizgi geçersiz oluyo sanıyorum.. O sebeple çok umutlu değilim ama yine de yarın eşimle yıldönümümüz güzel bi sürpriz olur diye düşünüyorum eğer varsa o yüzden az sonra kan testine gidiyorum :) Yarın haber veririm :) Lütfen dua et benim için

Merhaba hamiş bayanlar. Bir sorum olucak size :) bata 6 gün var ve 3 gündür sağ kasığım seğiriyor . Aranızda böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı? Şu an yazarken bile orası kıpır kıpır :))) birde ani hareketlerde kasiklara kramp giriyor ama gerilme gibi kısa süreli. ..

Ma

Masallah darisi bana insallah canim keseyi gorup koalk atisini duyup sag salim kucagimiza almayinasip etsin rabbim

allah bebeğini sana bağışlasın inşallah canım.. Benim geçen gebeliğimde bat günü idrar testi pozitif olmuştu bu sefer bat günü negatif çıktı o sonradan çıkan çizgi geçersiz oluyo sanıyorum.. O sebeple çok umutlu değilim ama yine de yarın eşimle yıldönümümüz güzel bi sürpriz olur diye düşünüyorum eğer varsa o yüzden az sonra kan testine gidiyorum :) Yarın haber veririm :) Lütfen dua et benim için
Amin canım çok teşekkür ediyorum. Canım inş. dualarım seninle umarım bebeğin seninledir. Habersiz bırakma :) Allah ne mucizeler gösteriyor...Hiç belli olmaz :)

Merhaba hamiş bayanlar. Bir sorum olucak size :) bata 6 gün var ve 3 gündür sağ kasığım seğiriyor . Aranızda böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı? Şu an yazarken bile orası kıpır kıpır :))) birde ani hareketlerde kasiklara kramp giriyor ama gerilme gibi kısa süreli. ..
Canim mrb . benim sol kasigim feci idi hareketlerde falan . cok batiyordu agriyordu . krampta giriyordu . bn suan hamileyim 10 gun gecikme sonucu yaptim canim

Benim öyleydi yumurtlamadan beri sağ kasıkta batma oluyordu :) hadi inş.
Ma

Masallah darisi bana insallah canim keseyi gorup koalk atisini duyup sag salim kucagimiza almayinasip etsin rabbim

İnş. aminn stres yapmadan bekle inş. hersey güzel olsun.

Benim öyleydi yumurtlamadan beri sağ kasıkta batma oluyordu :) hadi inş.

İnş. aminn stres yapmadan bekle inş. hersey güzel olsun.
Tamam cnm bnm 2 hafta daha annemlerdeyim kismetse eşimle kendi doktoruma gidip bakariz hayirlisi ile

selam canım :)
o bebeğin döllenme zamanına göre değişiyor herade ben ilk kez 6+0 da gitmiştim hem keseyi hem kalp atışını duymuştum.
nasıl gidiyor hamilelik =) eşinle alışabildiniz mi bu müthiş duruma Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin bebişin

çok tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder.senin ne kadar uzun süredir istediğini ve mücadele ettiğini biliyorum.çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah sonunu sağlıkla sıhhatle getirir inşallah...belirtilerin neydi canım bu arada?

Back