İkinci cizgi görünüyo ins hamilesindir cnm gectimi gününKızlar hamilemiyim şu teste bakarmsnz smdi yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci cizgi görünüyo ins hamilesindir cnm gectimi gününKızlar hamilemiyim şu teste bakarmsnz smdi yaptim
İkinci cizgi görünüyo ins hamilesindir cnm gectimi günün
canım vence hamilesin bide normal bi test alıp yapsanaKızlar hamilemiyim şu teste bakarmsnz smdi yaptim
canım vence hamilesin bide normal bi test alıp yapsana
Gebelik testiyse hamilesin canimTatlm hic anlamiyorum bu test olaylarindan bu hamilelik testi diye almistim ama baska testtemi var
sanırsam bu erken gebelik testi değilmi predictor hani 3-5 tl lik testler varya onlardan demiştim tatlımTatlm hic anlamiyorum bu test olaylarindan bu hamilelik testi diye almistim ama baska testtemi var
sanırsam bu erken gebelik testi değilmi predictor hani 3-5 tl lik testler varya onlardan demiştim tatlım
Himm bende hic anlamiyorum sanirim bu testlerden :)sanırsam bu erken gebelik testi değilmi predictor hani 3-5 tl lik testler varya onlardan demiştim tatlım
@triton-x canım çook sevindim maşallah Rabbim nazarlardan korusun 2 hafta sonrada pıt pıtları duyarsın inşallah canım
@triton-x canım gözünaydın çok çok sevindim
gbbc canım ovin bayaa koyu inşallah geç döllenmeden çıkmamıştır hcg ümitliyim senden
M meltemfatooo canım inşallah sana da iyi gelir buay mutlu haberler alırsın
Gözün aydın cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın sorunsuz rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder tatlımCanım ekime yetiştim bende inş. Kalğ atışlarını da duyayım allah nasip ederse, gelirim ekim annelerine çok sağol canım benim çok sağol :)
Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...
amin canım inş. aminGözün aydın cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın sorunsuz rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder tatlım
Tesekkur ederdim kuzumtebrikler canım
Kuzum gittim yeni geldim hamilelik var dedi test yapmadı yaptırdığı kan testine baktı ve ultrasyona baktı çok yeni dedi . kese 2 haftaya gel bakalım dedi . gribimde yolunda şükür iyiye gidiyor . taze annişsinndedi yeni daha dedi Hayırlısı ile inş keseyide Rabbim girmeyi nasip etsin@triton-x Skry10 canlar doktora gidince haber edin mutlaka :) güzel haberlerle gelin inşallah...
@Eylemeylemce canım çok geçmiş olsun seninde prensesinde anneninde iyi olmasına sevindim :)
B bsbirkin canım iyi dayandin valla tebrikler ben olsam şimdiye kan testine ucmustum :)
gbbc canım yaptın mı test ?
Ahh kelin ilaci olsa basina surer misali bnm 9gunum gecti 6 gun gece test yaptim negatif hala bekliyorumKimse bana yorum yapmıycak mı acabaaaa