Evet sanirim :)canım senin artık dr a gitmen şart oldu
Hamile degilsem bile kistim olustu sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanirim :)canım senin artık dr a gitmen şart oldu
kötüyü çağırma hmen güzelim strestendir belkiEvet sanirim :)
Hamile degilsem bile kistim olustu sanirim
Hamile olma ihtimalim varmiki acaba halakötüyü çağırma hmen güzelim strestendir belki
Bilmiyorum ki canım ne desem yalan ama çok süprizlerde duyduk umut hep varHamile olma ihtimalim varmiki acaba hala
Ben internette yerlesme kanamasindan 14 gun sonra idrarda cikar yaziyo ama bilemiyorumkiBilmiyorum ki canım ne desem yalan ama çok süprizlerde duyduk umut hep var
YERLEŞME KANAMASI OLMUŞ MUYDU SENDE CNMBen internette yerlesme kanamasindan 14 gun sonra idrarda cikar yaziyo ama bilemiyorumki
YERLEŞME KANAMASI OLMUŞ MUYDU SENDE CNM
Adet gunumde acik kahve bir leke yasadim ertesi gun ve 6.gundede peceteye beyaz boyle afedersin sumuk gibi akintinin icinde ip gibi kan geldi azicik okadar ebe bir arkadasim yerlesme kanamasi gibi demistiYERLEŞME KANAMASI OLMUŞ MUYDU SENDE CNM
evet öyle gibi duruyo aslında cnm en iyisi dr bilir senin muallakta inşallah iyi haberler alırsınAdet gunumde acik kahve bir leke yasadim ertesi gun ve 6.gundede peceteye beyaz boyle afedersin sumuk gibi akintinin icinde ip gibi kan geldi azicik okadar ebe bir arkadasim yerlesme kanamasi gibi demisti
inşallah değerlendirdin kuzum evet çatlamış sanırım bugün.bugünüde es geçme :)casun canım sen haklıydın sanırsam ben yumurtladım bak azönce yaptığım ovu testim Eki Görüntüle 1786328
değerlendiriyorum canı senin testlerinden ben pek anlamıyorum canım ya ama hemen kötüye yorma doktorunla bi konuş canım inşAllah iyidir sonuçlarıninşallah değerlendirdin kuzum evet çatlamış sanırım bugün.bugünüde es geçme :)
hadi bakalım inşallah tutar :) progesteron ovulasyon olup olmadığını anlamak için yapılıyor yumurtlama var demek için en az 7-10 olması gerektiğini biliodum kafam allak bullak oldu buay lh testlerim bitmişti sipariş ettim gelmedi oyüzden tamda bilmiorum oldumu olmadımı buay yumurta akı da gelmedi hep geliodu saırım buay yumurtlamadım ilk defa sıkıda çalışmıştık güme gittti nasip herşey napalımdeğerlendiriyorum canı senin testlerinden ben pek anlamıyorum canım ya ama hemen kötüye yorma doktorunla bi konuş canım inşAllah iyidir sonuçların
İnsqllah vardir kuzum rabbim cocuklarin duasini kabul edermis ins guzel haber verirsin bizeİnsallah vardir canim oglum oyle cok.kardes istiyoki bikac aydir normalde hic istemeyen cocuk anne kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyalim filan diyor rabbim buyuk kunfeyekun o ol derse olacak insallah
canım sen bilirsin belki dr sana progesteron yaptımı 21.günde takip yaptırmıştın ya yaptıysan kaç çıktıİnsqllah vardir kuzum rabbim cocuklarin duasini kabul edermis ins guzel haber verirsin bize
hadi hayırlısı canım inşAllah bebiş vardırKizlaar saglik ocagina kan verdim yatin sabah alicam sonucu
hayırlısı canım :)Kizlaar saglik ocagina kan verdim yatin sabah alicam sonucu